Autor |
Poruka |
Callistemon Ukupno postova: 572 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
ke razocarenje....za sve koje su mislili da Lumiere ima neke veze s ljubiteljima filma - ovo je neki drugi film!
Sto je slijedece? U sto bi se mogao pretvoriti ostatak zgrade?! |
|
|
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
Callistemon je napisao/la: ›
U sto bi se mogao pretvoriti ostatak zgrade?!
|
Tko zna? U prostorije masonke lože?! |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
sig sauer Ukupno postova: 5 Spol: Nebitno
|
kopile je napisao/la ( Pogledaj post): ›
@ sig sauerZnači po tebi su sirotinja svi koji ne idu na takva mjesta,znači ja sam sirotinja jer nisam toliko retardiran da dam 30kn za pivo,svaka čast na gluposti.
|
"Para na paru, uš na fukaru" |
|
|
|
|
|
W.M. Felt Ukupno postova: 2158 Spol: Nebitno
|
Iz činjenice da netko plaća 30 kn za cugu ne može se izvući apsolutno niti jedan zaključak osim da u tom trenutku ima i želi potrošiti tih 30 kn za tu cugu. I obrnuto. O karakteru se na osnovu cijene cuge ne može suditi. Pogotovo što se prije otvorenja i eventualnog posjeta ne može znati pruža li ovaj ugostiteljski objekt nekakve prednosti na osnovu kojih bi cijena bila razumljiva. |
|
|
|
|
|
toni
Ukupno postova: 2180 Spol: Muško
|
W.M. Felt je napisao/la: ›
Iz činjenice da netko plaća 30 kn za cugu ne može se izvući apsolutno niti jedan zaključak osim da u tom trenutku ima i želi potrošiti tih 30 kn za tu cugu. I obrnuto.
|
qrac sam ja zelio potrosit 30kn na pivo ! samo pukom srecom sam imo para..
cak smo kontali uvatiti 'giftu' nakon popijene cuge, bez placanja ! |
|
|
|
|
|
W.M. Felt Ukupno postova: 2158 Spol: Nebitno
|
toni je napisao/la: ›
W.M. Felt je napisao/la: ›
Iz činjenice da netko plaća 30 kn za cugu ne može se izvući apsolutno niti jedan zaključak osim da u tom trenutku ima i želi potrošiti tih 30 kn za tu cugu. I obrnuto.
|
qrac sam ja zelio potrosit 30kn na pivo ! samo pukom srecom sam imo para..
cak smo kontali uvatiti 'giftu' nakon popijene cuge, bez placanja !
|
Ha, još bolje, ne može se izvesti niti taj zaključak. |
|
|
|
|
|
bondgirl
Ukupno postova: 163 Spol: Žensko
|
I meni miriši da će ovo bit novo osječko "it" mjesto, barem prvih par mjeseci kad će svi pohrliti tamo ne bi li pokazali nove krpice i slično.Iako,kad se otvaraju ovakva mjesta ,ne vidim zašto svi odmah skoče na cijene.Bilo je gore kometara na račun cijena Osječkog piva i slično.Cijene u ovakvim ugostiteljskom objektima su donekle i opravdana.Prije svega,vjerujem da one proizlaze i iz visoke cijene najma prostora, početne investicije i slično,kao što je primjer OBP-a. S druge strane,više cijene(kažem više, ne basnoslovne!) pića opravdavam i činjenicom da se na takav način želi spriječiti masovan dolazak pijane klinčadije u takve i ine lokale što je meni sasvim ok.
Što vrijedi tip top kafić ako se naprave onakvi tzv. promo partyji gdje je prosječna cijena pića od 7-10 kn pa za pola sata nastane cirkus, nakupe se pijani klinci i slično. |
|
|
|
|
|
zlusch
Ukupno postova: 2038 Lokacija: Sjenjak Spol: Muško
|
kopile je napisao/la: ›
Znači po tebi su sirotinja svi koji ne idu na takva mjesta,znači ja sam sirotinja jer nisam toliko retardiran da dam 30kn za pivo,svaka čast na gluposti.
|
Retardiran si i ako daš 18 kn, a u drugoj birtiji ga imaš za 12. Retardiran si ako daš 12, a u minimarketu toliko košta plastična boca "svecko a naše" piva od 2 litre.
Kako god okreneš, uvijek će biti onih koji će ne trepnuvši dati 12, 18 ili 30 kn za jedno pivo... i onih koji će biti zavidni na tome. |
|
_________________ Lega, nije ti dumina što praviš diklića od butre kraj kondora u treski.... a ti Anonymous dođi k sebi dok još imaš kome!
47! Još se trese na udici.... |
|
|
|
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol: Muško
|
O čemu se ovdje radi, o cijenama ili otvorenju Lumierea? |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
|
zlusch
|
|
|
|
kopile
Ukupno postova: 655 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
zlusch je napisao/la: ›
Retardiran si i ako daš 18 kn, a u drugoj birtiji ga imaš za 12. Retardiran si ako daš 12, a u minimarketu toliko košta plastična boca "svecko a naše" piva od 2 litre.
|
E vidiš nisi u pravu, jer tu nije stvar u tome jel netko ima ili nema novaca nego je stvar u totalnoj neopravdanosti cijene,npr u psk sport klubu je karlovačko 9kn a ja neznam niti jedan kafić u Osijeku u kojem je ispod 10kn,a psk je bolje uređen po svim kriterijima od pola birtija u Osijeku.Stvar je u omjeru cijene i usluge. |
|
_________________ Kill'em all let god sort'em out |
|
|
|
zlusch
|
kopile je napisao/la: ›
zlusch je napisao/la: ›
|
E vidiš nisi u pravu, jer tu nije stvar u tome jel netko ima ili nema novaca nego je stvar u totalnoj neopravdanosti cijene,npr u psk sport klubu je karlovačko 9kn a ja neznam niti jedan kafić u Osijeku u kojem je ispod 10kn,a psk je bolje uređen po svim kriterijima od pola birtija u Osijeku.Stvar je u omjeru cijene i usluge.
|
A gle... ideš tamo gdje ti odgovara. Meni nije previše važno koliko košta pivo u birtiji dok to sve skupa ne nagriza moj kućni budžet.
Mogu popiti i u tom tvom PSK za 9 kn ili u centru Rima 4 dl usranog Heinekena za 55 kn - važno mi je da je dobra ekipa i da se dobro zabavljamo. |
|
_________________ Lega, nije ti dumina što praviš diklića od butre kraj kondora u treski.... a ti Anonymous dođi k sebi dok još imaš kome!
47! Još se trese na udici.... |
|
|
|
|
|