Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Dravskom mostu ime Franje Tuđmana, HVIDR-a protiv!

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
RiPeR
Ukupno postova: 117
Spol: Nebitno Nebitno
Zabranjen pristup
Post Postano: 04.10.2008. 19:31 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

justice je napisao/la :
čak štoviše @riperu ja ti nisam jedan od tih,imam komp par mjeseci i ovo je jedini forum koji koristim,
pa ti si bio bez argumenata cijelo vrijeme,jel se nesjećaš?
i još mi nisi odgovorio zašt ti mene zoveš "sinko"???
a ideš vanka,tako rano se spremaš za vanka? znaš neide se vanka ovako rano,pa nisi pican od 14 godina valjda? a i mogo bi se kladiti da ćeš završiti na cajkama kao i većina takvih kao ti "velikih" hrvata...

Hehe, idem do lege u stan cugat pa u tvrđu, možda u benu budem ak očeš navrati na cugu, imam 22 godine a što se tiče cajki ne slušam ih.. A ovo da imaš komp par mjeseci hmm neide ti baš ovaj podatak u prilog Ukupno postova: 387 Ili lažeš kolko imaš komp ili svaki dan visiš ovdje.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
justice

Ukupno postova: 1371
Spol: Muško Muško
Upozorenja : 1
Post Postano: 04.10.2008. 19:35 
Naslov:  

RiPeR je napisao/la:
justice je napisao/la :
čak štoviše @riperu ja ti nisam jedan od tih,imam komp par mjeseci i ovo je jedini forum koji koristim,
pa ti si bio bez argumenata cijelo vrijeme,jel se nesjećaš?
i još mi nisi odgovorio zašt ti mene zoveš "sinko"???
a ideš vanka,tako rano se spremaš za vanka? znaš neide se vanka ovako rano,pa nisi pican od 14 godina valjda? a i mogo bi se kladiti da ćeš završiti na cajkama kao i većina takvih kao ti "velikih" hrvata...

Hehe, idem do lege u stan cugat pa u tvrđu, možda u benu budem ak očeš navrati na cugu, imam 22 godine a što se tiče cajki ne slušam ih.. A ovo da imaš komp par mjeseci hmm neide ti baš ovaj podatak u prilog Ukupno postova: 387 Ili lažeš kolko imaš komp ili svaki dan visiš ovdje.

vidiš ja imam uglavnom više od tebe,neidem uopće u tvrđu,a zaboravljaš da ti i piše kad sam pridružen,prije 3 mjeseca i nevisim ovdje neg sam protraćio vremena koljući se s jednim zanimljivim likom poput tebe...

Zabranjen pristup
Post Postano: 04.10.2008. 19:54 
Naslov:  

A ništa onda drugi puta se vidimo negdje nekom prilikom. Gle ja ovo ne vidim kao neku koljačinu nego samo iznošenje mišljenja, a da nije možda taj lik od tebe pravio budalu ako si tolko postova nakupio?!? Very Happy

audiworld

Ukupno postova: 2078
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 05.10.2008. 9:32 
Naslov:  

justice...ja ne znam zašto se ti uzbuđuješ... eto riper je nadobudna osoba koja nema život i onda mu je svaki post off... Dok RH gradi sveučilišta po Mostaru i daje silnu lovu ''za pomoć'' , e toliko dugo me boli ona stvar. Njih 50% nisu ni dana živjeli u RH a imaju naše dokumente i glasuju na našim izborima. A plaćaju 0 kn poreza toj istoj,omiljenoj, Hrvatskoj.

Zabranjen pristup
Post Postano: 05.10.2008. 13:00 
Naslov:  

audiworld je napisao/la :
justice...ja ne znam zašto se ti uzbuđuješ... eto riper je nadobudna osoba koja nema život i onda mu je svaki post off... Dok RH gradi sveučilišta po Mostaru i daje silnu lovu ''za pomoć'' , e toliko dugo me boli ona stvar. Njih 50% nisu ni dana živjeli u RH a imaju naše dokumente i glasuju na našim izborima. A plaćaju 0 kn poreza toj istoj,omiljenoj, Hrvatskoj.

Ne želim ti govorit koliko je moj život lijep i ispunjen a koliko je tvoj pun gnjeva i mržnje prema drugima jer vjerojatno si svjestan toga i sam, probaj se malo opustiti, odvest će te u grob ta ne trpeljivost. Jer ti ne shvačaš da su to tamo Hrvati kao i oni u Brazilu i imaju sva prava za glasat, a to što ne žele glasat za SDP tvoj je problem. BiH kao država ne može funkcionirati i naravno da pomažemo Hrvatima tamo, jer ako mi nećemo nema tko drugi, sigurno neće muslimani.

Jel ti bilo dobro jučer provest subotu uz internet i kokice?

justice

Post Postano: 05.10.2008. 13:51 
Naslov:  

RiPeR je napisao/la:
A ništa onda drugi puta se vidimo negdje nekom prilikom. Gle ja ovo ne vidim kao neku koljačinu nego samo iznošenje mišljenja, a da nije možda taj lik od tebe pravio budalu ako si tolko postova nakupio?!? Very Happy

nije taj pravio budalu od mene,naš frend @axe je brzo nestao s ovog foruma a i ti ćeš tako ako nastaviš vrijeđati,
e da nastavimo,je super ti je mišljenje,tito je ubojica,partizani su loši,da ne govorim za srbe i muslimane,jedino ustaše valjaju...
e vidiš nešt tu neće valjati,il si bio loš iz povijesti il te internet učio,vjerovatno i jedno i drugo.
znaš ja se i sjećam još svega prije rata,da su takvi kao ti (ovi što se busaju u prsa hrvatstvom i galamđije) prvi dali petama vjetra kad je počeo bubanj...

Ukupno postova: 401
Post Postano: 05.10.2008. 14:57 
Naslov:  

(ovi što se busaju u prsa hrvatstvom i galamđije) prvi dali petama vjetra kad je počeo bubanj...
[/quote]
Potpisujem

Zabranjen pristup
Post Postano: 05.10.2008. 14:57 
Naslov:  

justice je napisao/la :
RiPeR je napisao/la:

nije taj pravio budalu od mene,naš frend @axe je brzo nestao s ovog foruma a i ti ćeš tako ako nastaviš vrijeđati,
e da nastavimo,je super ti je mišljenje,tito je ubojica,partizani su loši,da ne govorim za srbe i muslimane,jedino ustaše valjaju...
e vidiš nešt tu neće valjati,il si bio loš iz povijesti il te internet učio,vjerovatno i jedno i drugo.
znaš ja se i sjećam još svega prije rata,da su takvi kao ti (ovi što se busaju u prsa hrvatstvom i galamđije) prvi dali petama vjetra kad je počeo bubanj...

Gle opet izvrčeš, gdje sam ja napisao da su ustaše dobre?? Hahaha pa preloš si sinko, nema smisla to što govoriš, rekao sam da osuđujem sve zločine pa i ustaške. Okani se izvrtanja i laganja sve piše iza i svi sve vide šta sam napisao, ali još ću jednom. Nisu svi koji vole Hrvatsku ustaše, iako ti to tako vidiš. a kod ovoga da je Tito ubojica i smeće i da su partizani uz dobre strane imali i greške i dalje stojim.
Jel te boli kad lažeš?

justice

Post Postano: 05.10.2008. 15:30 
Naslov:  

opa tako znači,bezobrazno krećemo,pa dobro baš fino...
a gdje sam ja to išta lagao? možda o bleiburgu? o čemu molim te? ti si prvi počeo vrijeđati i pričati neistine o Titu

RiPeR je napisao/la:
vidim ovdje mnogi zagovaraju trgove mostove i neznam ni ja sta onog zlocinca tita, pa vi ste sramota za ovu državu, čovjek koji je naredio i pobio toliko Hrvata nema šta tražiti u ovom gradu i ovoj državi.

onda si počeo pričati ovakve gluposti

RiPeR je napisao/la:
A partizani su napravili veliki i dobar posao svojedobno

a to zbilja neide jedno s drugim,pa sad ti meni objasni šta ja to lažem? gdje sam ja nešt krivo rekao,što sam napisao "oko za oko,zub za zub" vidiš to je normalno u ratovima,što nežalim za ustašama,pa ti si presmješan...
gdje sam ja napisao da svi koji vole hrvatsku su ustaše???????? i po čemu ti više voliš hrvatsku od mene? jer si desničar?

Ukupno postova: 401
Post Postano: 05.10.2008. 16:06 
Naslov:  

Mislim da je vrijeme da se ova glupa rasprava završi jer svko ima pravo na svoje mišljenje,i nije razlog za žuć,a i tema je most .Neka se zove kako hoće,ali neka i dalje stoji i povezuje slavoniju i baranju

Post Postano: 05.10.2008. 16:10 
Naslov:  

Pašće je napisao/la:
Mislim da je vrijeme da se ova glupa rasprava završi jer svko ima pravo na svoje mišljenje,i nije razlog za žuć,a i tema je most .Neka se zove kako hoće,ali neka i dalje stoji i povezuje slavoniju i baranju

potpuno se slažem,i ja sam mutav što se tako lako navučem,
a ja još i rekao da mi tak svejedno kak će se most zvati,da može i po frnji

Post Postano: 05.10.2008. 16:20 
Naslov:  

ahahah. ja sam za tebe ekstremni liberal. Onaj tko ne plaća porez RH nema pravo dobiti ništa za uzvrat. Vrlo jednostavno. Ti si očito neki ekstremist i rekao bih s 8 razreda osnovne škole... jel ti bilo dobro jučer provest subotu uz internet i kokice???? Kakav je to debilni komentar? Nek se most zove Most NDH. ipak je to bila nezavisna država, mislim nijemci su bili gazde i talijani, ali lijepo zvuči....

Ukupno postova: 3713
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 05.10.2008. 16:20 
Naslov:  

RiPeR je napisao/la:
Nemojte se onda danas čuditi kad klinci od 15 16 godina dižu desnicu u zrak jer baš zbog takvih kao vi (većinom komunisti i jugonostalgičari) koji negirate svaki vaš zločin stvarate bunt u mladim ljudima što im naravno ne daje pravo ali mladi su i ne znaju.

Klinci dižu ruku u zrak jer misle da je to fora i da je cool, a nemaju pojma što to znači.. teško da je ovdje netko jugonostalgičar ili komunist, ali svi znamo da se naša braća, očevi, stričevi nisu borili za Hrvatsku u kakvoj danas živimo. Nisu se borili za korupciju, glad i neimaštinu u kakvoj se trenutno nalazimo. NIsu se borili za rasprodaju svih državnih tvrtki i poduzeća, nisu se borili za ovako nizak standard građana. Oni su se borili za plemenit cilj koji su Tuđman i njemu slični obezvrijedili toliko da je mene sram.
Tuđman je prvi dopustio da se sve pokrade i da se pojedinci obogate na tuđoj nesreći i po meni nije zaslužio da se bilo što u ovome gradu zove njegovim imenom. Jer nije mu bio ni blizu kada smo mi bili po skloništima i kada je kiša granata padala po Osijeku.

Post Postano: 05.10.2008. 16:25 
Naslov:  

Loona ... da bih riječ rekao. Da veliki sin Franjo je ima plan 200 najbogatijih obitelji... hm... jel ijedna od njih bila obitelj branitelja??? ne... nego todorić i co. Luka rajić dgne lovu i ode u Švicarsku... boli ga kitica cvijeća za RH i one koji tu žive. I ja sam Nijemac po tati pa Nijemce boli kurac za mene, a ja ću plaćati sveučilište u Mostaru? wtf...

Ukupno postova: 3713
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 05.10.2008. 19:13 
Naslov:  

Baš tako, mi moramo plaćati njihova sranja i krađe iz državnog proračuna.. svaku jebenu večeru, auto ili službeni put... Pita li nas netko da li mi to želimo? Naravno da ne, i onda još hoće ulice, mostove, trgove nazvati imenima lopova i koje kakvih kvazi političara.. serem im se u poštenje.. osijek031.com smile

Skoči u forum: