Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Dravskom mostu ime Franje Tuđmana, HVIDR-a protiv!

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
RiPeR
Ukupno postova: 117
Spol: Nebitno Nebitno
Zabranjen pristup
Post Postano: 05.10.2008. 20:51 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

audiworld je napisao/la :
ahahah. ja sam za tebe ekstremni liberal. Onaj tko ne plaća porez RH nema pravo dobiti ništa za uzvrat. Vrlo jednostavno. Ti si očito neki ekstremist i rekao bih s 8 razreda osnovne škole... jel ti bilo dobro jučer provest subotu uz internet i kokice???? Kakav je to debilni komentar? Nek se most zove Most NDH. ipak je to bila nezavisna država, mislim nijemci su bili gazde i talijani, ali lijepo zvuči....

Dakle sve je u novcima pa dobro, jebo vas kapitalizam i porez. Dakle ja sam student i nikako extremist, a ovo da se most zove NDH govori o tebi i tvojoj inteligenciji sramoto, s time izjednačavaš hrvatsvo i ustaštvo a to je vama večini i cilj, sramite se komunisti, nadam se da će te puno puta pijeći plačući preko mosta Franje Tuđmana.

Zadnja promjena: RiPeR; 05.10.2008. 21:02; ukupno mijenjano 1 put.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
RiPeR
Zabranjen pristup
Post Postano: 05.10.2008. 20:52 
Naslov:  

Loona je napisao/la :
Baš tako, mi moramo plaćati njihova sranja i krađe iz državnog proračuna.. svaku jebenu večeru, auto ili službeni put... Pita li nas netko da li mi to želimo? Naravno da ne, i onda još hoće ulice, mostove, trgove nazvati imenima lopova i koje kakvih kvazi političara.. serem im se u poštenje.. osijek031.com smile

Naravno da te pita pametna, svake 4 godine te pitaju a to što si u manjini plači hahahah Smile

Zadnja promjena: RiPeR; 05.10.2008. 21:19; ukupno mijenjano 2 put/a.

RiPeR
Zabranjen pristup
Post Postano: 05.10.2008. 20:58 
Naslov:  

justice je napisao/la :
opa tako znači,bezobrazno krećemo,pa dobro baš fino...
a gdje sam ja to išta lagao? možda o bleiburgu? o čemu molim te? ti si prvi počeo vrijeđati i pričati neistine o Titu

RiPeR je napisao/la:
vidim ovdje mnogi zagovaraju trgove mostove i neznam ni ja sta onog zlocinca tita, pa vi ste sramota za ovu državu, čovjek koji je naredio i pobio toliko Hrvata nema šta tražiti u ovom gradu i ovoj državi.

onda si počeo pričati ovakve gluposti

RiPeR je napisao/la:
A partizani su napravili veliki i dobar posao svojedobno

a to zbilja neide jedno s drugim,pa sad ti meni objasni šta ja to lažem? gdje sam ja nešt krivo rekao,što sam napisao "oko za oko,zub za zub" vidiš to je normalno u ratovima,što nežalim za ustašama,pa ti si presmješan...
gdje sam ja napisao da svi koji vole hrvatsku su ustaše???????? i po čemu ti više voliš hrvatsku od mene? jer si desničar?

Dakle vidim potrudio se se pronači o meni sve što sam rekao a ja to i dalje govorim,
1. Partizani kao pokret je nešto što se moralo dogoditi da se oslobodimo fašizma i ostalih sranja, ali dalje se išlo u krvoproliće što im ne ide na čast.
2. Opovrgavaš da su na Bleiburgu ubijeni i Hrvatski domobrani i civili koji nisu imali veze sa ustaštvom što priznaje i šef (vjerojatno vaše) partije Zoran Milanović
3. Ako je tebi normalno osvećivati se i ubijati civile i nedužne idi se lječit (oko za oko zub za zub)
4. Nigdje nisam rekao da više volim Hrvatsku od tebe, nego sam rekao da ju voliš na bolestan način sa ovakvim stavovima
5. Činjenica je da je tito mogao spriječiti Bleiburg ako ga čak on nije i naredio, dakle zločinac je, jer negiranje i zatvaranje očiju pred zločinom je ravno i sudjelovanju.
6. Nazvao si me ustašom kada si rekao za mene da ja mislim da su ustaše pozitivci što ja nisam nigdje rekao i dokazao ti to, a ti si to zaključio iz činjenice da branim Tuđmana. Jer Tuđman = NDH ljubav prema domovini = fašizam, eto tako da ću sada probati i ne koristiti slovo U da se netko ne uvrijedi, trebali bi ga izbaciti iz abecede..

Zadnja promjena: RiPeR; 05.10.2008. 21:13; ukupno mijenjano 3 put/a.

RiPeR
Zabranjen pristup
Post Postano: 05.10.2008. 20:59 
Naslov:  

Ajmo dalje da čujem priče kako sam ustaša fašist ksenofob itd... zanimljivo je kako se to da izčitat iz ljubavi prema domovini i branjenju prvog Hrvatskog predsjednika...

audiworld

Ukupno postova: 2078
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 06.10.2008. 8:17 
Naslov:  

ti si lega bolestan...

Dakle sve je u novcima pa dobro, jebo vas kapitalizam i porez.????

naravno da nije sve u novcima, ali lova gradi bolnice, škole itd. ne ljubav...

ne, ti uopće nisi ekstremist: ,,sramite se komunisti, nadam se da će te puno puta pijeći plačući preko mosta Franje Tuđmana." tebi jebote treba stavit doživotnu zabranu pisanja po forumima.

Ono s mostom NDH je bio sarkazam, ako ne znaš što je to odi a wikipediju pa copy/paste

Ukupno postova: 2703
Spol: Muško Muško
Post Postano: 06.10.2008. 9:50 
Naslov:  

Loona je napisao/la:
ali svi znamo da se naša braća, očevi, stričevi nisu borili za Hrvatsku u kakvoj danas živimo. Nisu se borili za korupciju, glad i neimaštinu u kakvoj se trenutno nalazimo. NIsu se borili za rasprodaju svih državnih tvrtki i poduzeća, nisu se borili za ovako nizak standard građana.
Da, ali dosta ljudi misli da se država dobiva samo ratom, da ćeš obraniti državu od neprijateljskih tenkova i da će sve biti lijepo i krasno. NEEE Za državu kao takvu se još više treba boriti u mirnodobskim uvjetima, da ono što smo obranili se digne na noge i da opstane.
Ali ne nismo mi takav narod da radimo za svoju državu da budemo jedinstveni i sl.
Možeš maknuti socijalizam i sl. kao društveno uređenje, ali nemožeš ga maknuti iz glava građana. I onaj koji nije radio, neće raditi jer to neželi i onaj koji malo radi, a sere da da radi sto na sat i da ništa u državi nevalja, takve nemožeš promjeniti.

I PRIJATELJI NISU KRIVI NI TUĐMAN NI NITKO DRUGI NEGO VI SAMI, JER KRALO SE PRIJE MAKNIO SE TUĐMAN KRADE SE I SADA, NIJE FRANJO KRIV. DA NAM NAROD IMA IMALO MUDA NEBI ONI KRALI, VEČ BI VISJELI VEČ! ALI NEMA U RH HRVATSKOJ LJUDI KOJI IMAJU MUDA. SVI SU PIČKICE! TO JE NAŠ PROBLEM.

Naš je problem što su kod nas ljudi sa mudima oni koji imaju jedva završenu srednju, a kod srba su intelektualci oni sa mudima. A KOD NAS SVE SAME PIČKICE I TETKICE. SVI NEKI KVAZI LIBERALI.
SAMI STE SI KRIVI ŠTO STE PIČKE!

Delfin

Ukupno postova: 505
Post Postano: 06.10.2008. 10:16 
Naslov:  

Dravskom mostu ime Franje Tuđmana, HVIDR-a protiv!

nisam ni protiv ni za, al treba proci jos malo vremena, bit ce prilika da se po Tudjmanu nazivaju ulice,trgovi i mostovi ipak on je prvi predsjednik.

Ukupno postova: 1371
Upozorenja : 1
Post Postano: 06.10.2008. 12:04 
Naslov:  

he he do jaja @koljaču...
nešt mi tu nije jasno kod tebe-partizani valjaju a Tito nevalja-nešt tu neštima s tobom,
da ja opovrgavam da su ubijani na bleiburgu,jer je tamo bilo malo ubijenja,ak nemožeš provjeriti povijesne podatke (vaše) gdje se kaže da je večina ubijenih bila za vrijeme križnog puta šta da ti ja kažem,
nešt mi nije jasno-ak su to bili nedužni civili a šta su onda radili s ustašama,četnicima i ostacima fašističkih paravojski?
da meni je normalno osvećivati se za vrijeme rata,ako ti je netko ubio obitelj šta ćeš ti s njime,poljubiti ga možda,zato ne sernjaj lažni moralistu...
O Tuđmanu nisam rekao ni jednu lošu,čak sam podržao da se most nazove po njemu,al evo zapoćeću malo pričati o tom dobu (pošto si ti bio dijete za to vrijeme),
vidiš naša država za vrijeme frnje je bila jedna obična diktatura južnoameričkog tipa,
prvo su nas bradonje s istoka idobro izgranatirali i uništili a onda nas je poharao vihor divljeg kapitalizma tipa Kutle,Gucić i ostatak te ekipe,smiješno je gledati danas generala Zagorca koji je u to vrijeme bio bog i batina,ponosni hrvatski sin,al dobro...
za vrijeme frnjina hdz-a nije bilo medijske slobode,jedino što si mogao negdje normalno pročitati je bilo il u feralu,novom listu i glasu istre,ovo sve ostalo je bilo za obrisati guzicu,
a da ti dokažem kolika je to bila diktatura onda ću ti ispričati jednu anegdoticu,10.12.99 je organiziran po mnogima najbolji party u gradu ikada,u bastionu,ekipa se zabavljala,cuga i bonkači su letili na sve strane,uglavnom fenomenalna zabava,da bi odjednom unutra uletilo hrpa drotova i rekla: KRAJ,GASI SVE,PREKID SVEGA,umro predsjednik Tuđman...
i još kao minuta šutnje,smiješno...
ajd sad ti meni reci u kakvoj se to državi radi,istjerali su otprilike 500-ak ljudi vanka,cijeli Osijek je bio tih,ko da je bomba pala,
zamisli da danas umre Mesić ili Sanader,pih sve bi bolio k.,nebi bilo prekida programa,ničega...
a tek da ti ispričam kako je bilo u Zagrebu 03.01.2000,kad je pao hdz,od zagrebačkog zrinjevca da Jelačićeva trga su bile kolone ljudi koje su SLAVILE (bio sam prisutan tome) pucalo se ko da je božić il nova godina,ljudi su se veselili...

e dosta ja sam sad počeo pisati previše,uglavnom nemoj pričati o nečemu što nemaš pojma...

znaš onu poznati pjesmuljak od boysa kojeg sam rado pjevao:
ima jedan čovjek čudan,ime mu je Franjo Tuđman,prije svakog spavanja,mijenja ime DINAMA...

Zabranjen pristup
Post Postano: 06.10.2008. 12:06 
Naslov:  

audiworld je napisao/la :
ti si lega bolestan...

Dakle sve je u novcima pa dobro, jebo vas kapitalizam i porez.????

naravno da nije sve u novcima, ali lova gradi bolnice, škole itd. ne ljubav...

ne, ti uopće nisi ekstremist: ,,sramite se komunisti, nadam se da će te puno puta pijeći plačući preko mosta Franje Tuđmana." tebi jebote treba stavit doživotnu zabranu pisanja po forumima.

Ono s mostom NDH je bio sarkazam, ako ne znaš što je to odi a wikipediju pa copy/paste

Ahahaha pa de sad si rekao sam kolko si inteligentan, meni govoriš šta je sarkazam a shvatio si ozbiljno plakanje preko mosta Very Happy Ajde lego doviđenja Smile

RiPeR
Zabranjen pristup
Post Postano: 06.10.2008. 12:15 
Naslov:  

Jebo te Dinamo, kud si ti otišao u kojem smjeru. Nego da ne duljim brat mi je stariji bio na tom super partyu i znam tu priču za bastion. Po meni to nije ništa strašno, slavlje i oblokavanje dok je takva osoba umrla mi je bezveze, sigurno nisi umro zato što taj jedan dan nisi mogao plesat i cugat kolko očeš.
Ako si ti za most Franje Tuđmana neću se prepirati više s tobom, neda mi se više, rekao si svoje ne slažemo se i gotovo. Bok lega

justice

Ukupno postova: 1371
Upozorenja : 1
Post Postano: 06.10.2008. 12:29 
Naslov:  

RiPeR je napisao/la:
Jebo te Dinamo, kud si ti otišao u kojem smjeru. Nego da ne duljim brat mi je stariji bio na tom super partyu i znam tu priču za bastion. Po meni to nije ništa strašno, slavlje i oblokavanje dok je takva osoba umrla mi je bezveze, sigurno nisi umro zato što taj jedan dan nisi mogao plesat i cugat kolko očeš.
Ako si ti za most Franje Tuđmana neću se prepirati više s tobom, neda mi se više, rekao si svoje ne slažemo se i gotovo. Bok lega

ma nemoj sad se povlačiš? a dok si mi govorio da sam smeće,sramota,glup a sad je sve ok,da si bolje čitao vidio bi da sam u svom prvom postu rekao da mi je tak svejedno za most,
al dobro nema veze,jel vidiš kak lako idu postovi kad počne prepirka? he he,šala šala...

Zabranjen pristup
Post Postano: 06.10.2008. 12:32 
Naslov:  

justice je napisao/la :
RiPeR je napisao/la:

ma nemoj sad se povlačiš? a dok si mi govorio da sam smeće,sramota,glup a sad je sve ok,da si bolje čitao vidio bi da sam u svom prvom postu rekao da mi je tak svejedno za most,
al dobro nema veze,jel vidiš kak lako idu postovi kad počne prepirka? he he,šala šala...

Vidim da, al nemam više živaca Smile Bit će sigurno još tema na kojima ćemo se srest hehe

W.M. Felt
Ukupno postova: 2158
Post Postano: 06.10.2008. 20:00 
Naslov:  

Manifestacije katastrofalne politike kriminalca Tuđmana vidimo i danas, a vidjet ćemo još dugo godina.

Ubojstvo Ivane Hodak - kćerke odvjetnika Hodaka, svojedobno neslužbenog odvjetnika Hdz-a, Hdz-ovih ministara i Vlada, u vrijeme Tuđmana, te Ljerke Mintas-Hodak, potpredsjednice Tuđmanove Vlade, vezano za slučaj generala Zagorca - Tuđmanovog omiljenog generalčića, te slučaj Petrač - djevojka Pavasović-Viskovića, Petračevog odvjetnika, mafijaša iz kriminalnih skupina za koje Hdz za vrijeme Tuđmana tvrdi da ne postoje, a tvrdio je i do danas (Sanader prvi put priznaje postojanje mafije).

Sve je to nedjelo Tuđmana. On je stvorio generalčiće, lopove, mafijaše, on je dovukao mafijaški šljam iz emigracije (Šuška, Bagarića i njegove, pa i nekoliko lokalni osječkih zaslužnika), on ih je postavio na značajna mjesta. On je zamislio 200 bogatih obitelji, granice Banovine, Hašk Građanski, Croatiu, zabranu 101-ce, nepriznavanje lokalnih izbora u Zg, milijun drugih ludosti.

Čovjek ne samo da nije zaslužio most, nego nije zaslužio ni wc školjku. Jedno dobro djelo ne može sakriti cijeli život kriminala i pogrešnih poteza, karijerizma i neviđenog bogaćenja, uplitanja u sve tokove života (čak je i sastav nogometne reprezentacije određivao). Da u Hrvatskoj postoji još imalo morala, stidili bi se našeg prvog predsjednika - no bolje je gurati glavu u pijesak - "dao nam je državu" - ništa on nama nije dao. Samo nam je oduzeo - i to jedno 20-30 godina, ako ne i više.

RiPeR
Zabranjen pristup
Post Postano: 06.10.2008. 20:32 
Naslov:  

W.M. Felt je napisao/la:
Manifestacije katastrofalne politike kriminalca Tuđmana vidimo i danas, a vidjet ćemo još dugo godina.

Ubojstvo Ivane Hodak - kćerke odvjetnika Hodaka, svojedobno neslužbenog odvjetnika Hdz-a, Hdz-ovih ministara i Vlada, u vrijeme Tuđmana, te Ljerke Mintas-Hodak, potpredsjednice Tuđmanove Vlade, vezano za slučaj generala Zagorca - Tuđmanovog omiljenog generalčića, te slučaj Petrač - djevojka Pavasović-Viskovića, Petračevog odvjetnika, mafijaša iz kriminalnih skupina za koje Hdz za vrijeme Tuđmana tvrdi da ne postoje, a tvrdio je i do danas (Sanader prvi put priznaje postojanje mafije).

Sve je to nedjelo Tuđmana. On je stvorio generalčiće, lopove, mafijaše, on je dovukao mafijaški šljam iz emigracije (Šuška, Bagarića i njegove, pa i nekoliko lokalni osječkih zaslužnika), on ih je postavio na značajna mjesta. On je zamislio 200 bogatih obitelji, granice Banovine, Hašk Građanski, Croatiu, zabranu 101-ce, nepriznavanje lokalnih izbora u Zg, milijun drugih ludosti.

Čovjek ne samo da nije zaslužio most, nego nije zaslužio ni wc školjku. Jedno dobro djelo ne može sakriti cijeli život kriminala i pogrešnih poteza, karijerizma i neviđenog bogaćenja, uplitanja u sve tokove života (čak je i sastav nogometne reprezentacije određivao). Da u Hrvatskoj postoji još imalo morala, stidili bi se našeg prvog predsjednika - no bolje je gurati glavu u pijesak - "dao nam je državu" - ništa on nama nije dao. Samo nam je oduzeo - i to jedno 20-30 godina, ako ne i više.

Evo još jedan izsfrustrirani ne radnik kojemu su svi krivi osim samog sebe, daj čovječe nađi si život. Sigurno ti je Tuđman kriv zato što ti neide u školi i takve pizdarije.

mali_ivica

Ukupno postova: 2703
Post Postano: 06.10.2008. 20:38 
Naslov:  

W.M. Felt je napisao/la :

Ubojstvo Ivane Hodak - kćerke odvjetnika Hodaka, svojedobno neslužbenog odvjetnika Hdz-a, Hdz-ovih ministara i Vlada, u vrijeme Tuđmana, te Ljerke Mintas-Hodak, potpredsjednice Tuđmanove Vlade
Pričaš gluposti u najmanju ruku!
Prema tvojim riječima je politika Franje Tuđmana kriva za ubojstvo djevojke?!
Ti nisi normalan.
Kriv je počinitelj! Koji još nije utvrđen!
Tu istu politiku je provodila i kao podpredsjednica vlade gospođa Ljerka Mintas-Hodak, hoćeš reči da je ovo ubojstvo proizvod njene politike?

POLITIKA KAO TAKVA NE MOŽE BITI ODGOVORNA ZA NEKO UBOJSTVO!
1) OSIM AKO ONA SAMA NIJE ORGANIZIRALA UBOJSTVO!
2)SLUČAJ AKO JE IMALA INDICIJE DA ĆE SE ONO DOGODITI A NIJE TO SPRIJEČILA!

POLITIKA MOŽE BITI KRIVA JEDINO AKO NESANKCIONIRA ONE KOJI SU UTVRĐENI KAO POČINITELJI ODREĐENIH KAZNENIH DJELA!

A TO SE NIJE DOGODILO NI ZA VRIJEME TUĐMANA NI RAČANA NI SANADER!

PA ONDA NEMOŽEŠ GOVORITI DA JE TUĐMANA KRIV - OSIM AKO SI POLITIČKI MOTIVIRAN DA TO GOVORIŠ???

Skoči u forum: