Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Stanje u gradu

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
knox
Ukupno postova: 28
Spol: Žensko Žensko
Zabranjen pristup
Post Postano: 31.05.2006. 12:08 
Naslov:  Re: stanje u gradu
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

ne bih se slozila s tobom. ima dobrih mjesta za izaci van i za dobro se zabaviti,ali sve ovisi o kojem tipu zabave pricas. slazem se da je kafica sa cajkama previse, i nicu kao gljive poslije kise, ali to ne znaci da nema dobrih mjesta sa alternativnom glazbom, ili sl. , samo ih moras naci. ili se 'skompati' s takvom ekipom koja zna je se ta jesta nalaze, ili si definitivno naci bolju ekipu uz koju ti nece biti dosadno.
a mozda bi i trebao uzeti malo odmora od izlazaka, koristi, vjeruj mi, s vremenom se uistinu pozelis svega...

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Leteci mungos

Ukupno postova: 6728
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 31.05.2006. 13:20 
Naslov:  

Lugar je napisao/la: Postoji nepisano pravilo dobrog izlaska. Napij se ko demon pa ce ti biti svejedno gdje si (osim na cajkama). Bit ce ti jedino vazno gdje je WC i sank.

Ovo je dobro pravilo i valja ga se drzati... alkohol druge ljude cini dovoljno zanimljivima i privlacnima da ti ne bude dosadno... ;-)

Lugar je napisao/la: Zabava nije zajamcena tako da ti preporucujem da pribjegnes prvom pravilu, jer ovaj grad je u kurcu.

S ovim se ne slazem... grad nije u kurcu, postoji dobrana ponuda, za svakoga... prije bih rekao da su ljudi u kurcu i da neke stvari ne znaju cijeniti...

Problem izlazaka je u glavi i ponasanju kad se izadje, a ne u ponudi... ljudi imaju jebene zidove... musko, zensko, svi imaju neke jebene zidove, svi se drze po strani, svi su suzdrzani, mjerkaju, drkaju u glavi, gledaju...

Da je duh otvoren za novo i razlicito, onda bi i zajebancija svima bila zanimljivija, ne bi ti ovaj grad bio mrtav... da pri svakom izlasku pronadjes zanimljivu osobu s kojom ces pozeljeti razmjeniti znanje - sve bi ti se cinilo ljepsim...

Jebiga, danas je najteze naci nekoga tko ima nesto za reci, a da je sam do toga dosao...

Ukupno postova: 1860
Spol: Muško Muško
Post Postano: 31.05.2006. 14:03 
Naslov:  

Leteci mungos je napisao/la :

Da je duh otvoren za novo i razlicito, onda bi i zajebancija svima bila zanimljivija, ne bi ti ovaj grad bio mrtav... da pri svakom izlasku pronadjes zanimljivu osobu s kojom ces pozeljeti razmjeniti znanje - sve bi ti se cinilo ljepsim...

Jebiga, danas je najteze naci nekoga tko ima nesto za reci, a da je sam do toga dosao...

Je li grad u kurcu ili je kurac u gradu? Dobro pitanje, treba paziti da se ne izjebeš.
Činjenica je da se danas, Leteci, u Osijeku traže antonimi svega što si ti rekao.
Ne traži se partner, sudrug, zajebant, izazivač, nego netko tko će te slušati, netko tko će te zabaviti (amuse, entertain) dok reklamiraš imidž i vrtiš čekićem čekajući bolju ponudu.
Traži se netko tko pri tome neće akciju odvoditi u nepredvidivost jer je to seljački, isfurano i, lega moj, glupo.

Pogledaj oko sebe, sve što odudara od rutine ljudi primaju s nevjericom i nekakvim neugodnim iznenađenjem.

Kad se posljednji put u Osijeku čuo pljesak na otvorenoj sceni?

Alana Bates

Ukupno postova: 1359
Post Postano: 31.05.2006. 15:22 
Naslov:  

Na kraju se ipak svodi na pitanje ekipe: ako je dobra - dobro ti je. Ako nije, neće pomoći ni najbolja glazba na svijetu u najalternativnijem kafiću/okupljalištu na svijetu.

Ma Osječani se svega stide - glasno smijanje, skakanje po ulici, najobičniji izrazi dobrog raspoloženja se smatraju nepoćudnima... Stoga se slažem da generalni stav treba mijenjati, a ne mjesta za izlaske...

8

Post Postano: 31.05.2006. 20:47 
Naslov:  

Alana Bates je napisao/la:
Na kraju se ipak svodi na pitanje ekipe: ako je dobra - dobro ti je. Ako nije, neće pomoći ni najbolja glazba na svijetu u najalternativnijem kafiću/okupljalištu na svijetu.

Da, zato postoji diverzifikacija, jel.
Mislim da potpuno griješiš, jer i najbolja ekipa osjećala bi se jadno i učmalo da se petstoti put provodi po istoj šabloni.
S druge strane, i najjogere iskobinirano društvo znalo bi ispuniti prvo druženje da ih izbaciš negdje u sred tajge.

Sve je stvar dinamike. Ovaj grad ne vibrira.
Zašto bara smrdi, a rijeka ne? Zato što rijeka teče, ima funkciju, nekamo teče.
Osijek nema viziju.

Lugar

Ukupno postova: 607
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 31.05.2006. 22:46 
Naslov:  

E brate, leteci mungosu, mislivsi da je grad u kurcu podrazumjevao sam i ljude u njemu.

Sto je to grad bez ljudi? Komentiras li neko odredjeno mjesto mislis i na cjelokupnu situaciju istog, a ne samo dio. Da sam ja npr. rekao kako je Europska avenija jako losa ulica sto se tice asfalta, to bi bio izravni komentar, a posto sam obuhvatio cijeli grad, mislio sam na sve, pa i na ljude.

---
Ukupno postova: 2910
Post Postano: 01.06.2006. 0:12 
Naslov:  Re: stanje u gradu

ali zato ja imam viziju.
jasno vidim šalicu kave... Razz

ili je to ipak samo fatamorgana... Crying or Very sad

DanicaV

Ukupno postova: 4765
Post Postano: 01.06.2006. 7:39 
Naslov:  

8 je napisao/la:
[Osijek nema viziju.

žalosno, ali točno Sad

Ukupno postova: 1181
Post Postano: 01.06.2006. 7:51 
Naslov:  

gazda777 je napisao/la:
ali zato ja imam viziju.

Sretan si sto ti je vizija samo salica. Da je bilo bure netko bi te vec zadavio u tu kavu...

Post Postano: 01.06.2006. 15:12 
Naslov:  

gazda777 je napisao/la:
ali zato ja imam viziju.

Pa ti si čovječe analno fiksiran na kavu i kava ti je fiksirana na rektum.
Ne moraš baš svaku temu (thread, nit) zagađivati s tim.

Moguće je da u ovom razmišljanju nisam usamljen, pa razmisli malo o tome.

Bilke

Ukupno postova: 634
Post Postano: 03.06.2006. 1:43 
Naslov:  

8 je napisao/la:

Pala mi je na pamet jedna pjesma, dadaizam vjerovatno... ide ovako:
(napomena: pričekaj do kraja)

URLAM, URLAM, URLAM, URLAM, URLAM, URLAM, URLAM, URLAM, URLAM, URLAM, URLAM, URLAM, URLAM, URLAM, URLAM, URLAM, URLAM, URLAM, URLAM, URLAM, URLAM, URLAM, URLAM, URLAM, URLAM, URLAM, URLAM, URLAM, URLAM, URLAM, URLAM, URLAM, URLAM, URLAM, URLAM, URLAM, URLAM, URLAM, URLAM...... ... a ipak mislim da sam simpatičan...

Very Happy

---
Post Postano: 03.06.2006. 2:28 
Naslov:  

8 je napisao/la :
gazda777 je napisao/la:
ali zato ja imam viziju.

Ne moraš baš svaku temu (thread, nit) zagađivati s tim.

Moguće je da u ovom razmišljanju nisam usamljen, pa razmisli malo o tome.

ne sumnjam u tvoju usamljenost, samo u razmišljanje...

---
Post Postano: 03.06.2006. 2:29 
Naslov:  

Bilke je napisao/la :
8 je napisao/la:

Pala mi je na pamet jedna pjesma, dadaizam vjerovatno... ide ovako:
(napomena: pričekaj do kraja)

URLAM, URLAM, URLAM, URLAM, URLAM, URLAM, URLAM, URLAM, URLAM, URLAM, URLAM, URLAM, URLAM, URLAM, URLAM, URLAM, URLAM, URLAM, URLAM, URLAM, URLAM, URLAM, URLAM, URLAM, URLAM, URLAM, URLAM, URLAM, URLAM, URLAM, URLAM, URLAM, URLAM, URLAM, URLAM, URLAM, URLAM, URLAM, URLAM...... ... a ipak mislim da sam simpatičan...

Very Happy

samouvjerenost bez premca... Very Happy

wendy

Ukupno postova: 1104
Post Postano: 20.07.2006. 4:43 
Naslov:  

Uvijek se i svugdje diskutira o tome kako u Osijeku nema mjesta za izaći... kao, nema dovoljno finih mjesta, sve su rupe... a onda popljuju nas alternativce kako se nacugamo u parku i onda nas oni moraju gledati, blabla... smiješno.

Mom društvu i meni je, ako tako treba, dovoljan i park da se ludo zabavimo. A na "fina" mjesta ne zalazimo zbog prizora koji se tamo viđaju. Ali, tim "finima" alternativci smetaju, gdje god se mi nalazili. Dovoljno im je što znaju da postojimo.

"Daj, lega, nemoš mi u starkama u subotu van. Jebote, kak uđeš u kaf takva?" Riječi su jedne ispodprosječno inteligentne gospođice koje su mi nedavno upućene. A nakon toga žalopojke o lošem stanju u gradu i pustim kafićima i nedostatku zabave....

Kako se takva uopće može zabaviti?! Prosječna ševa na stražnjem sjedištu skupog auta? Pa, sad, za to joj nije potreban pun kafić. Ima ih puno sličnih u Os koje bi joj mogli dati instrukcije

Zadnja promjena: wendy; 20.07.2006. 18:19; ukupno mijenjano 1 put.

deer_hunter

Ukupno postova: 478
Upozorenja : 1
Post Postano: 20.07.2006. 13:09 
Naslov:  

wendy slažem se Very Happy

i nikad neću reći da je u Osijek jadan, jer vjerujem da grad čine ljudi, a u svojih 29 godina sam upoznala mnoštvo dragih ljudi, s kojima provodim vrijeme i gdje god bili, dobro nam je. osim toga, danas se stvarno ima gdje izaći... ne sjećate se vi kako je bilo poslije rata... dva birca, jedan disko... uh Crying or Very sad
najgluplji su ljudi koji očekuju da ih se zabavlja, a oni ne bi ni prstom mrdnuli da im bude bolje Rolling Eyes

Skoči u forum: