Autor |
Poruka |
OSTV
Ukupno postova: 2664 Spol: ![Nebitno Nebitno](templates/fisubice/images/icon_minigender_unknown.gif) Nebitno
|
![](http://cdn-vps.osijek031.com/slike/novosti_2008_10/2008_07_10_ostv_busevi.jpg) Zbog iznimno lošeg stanja većeg dijela voznog parka osječka tvrtka Gradski prijevoz putnika uskoro naručuje 20 novih autobusa. Ne može se sa sigurnošću tvrditi, ali prema informacijama koje izlaze iz kruga GPP-a vjerojatno ćemo se doskora voziti u kineskim, niskopodnim autobusima, koji imaju i ugrađenu klimu. O novim autobusima ali i temama poput beskontaktnog sustava naplate, navodne financijske dubioze i nezadovoljstva dijela radnika govorilo se na konferenciji za novinare predstavnika Sindikata zaposlenih u GPP-u, kojoj je nazočio i direktor tog poduzeća Darko Marković.
Više informacija; Osječka televizija
![](http://cdn-vps.osijek031.com/slike/novosti_2008_02/2008_02_20_osjecka_televizija_memorandum_400.png) |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
ruana Ukupno postova: 1374 Spol: ![Nebitno Nebitno](templates/fisubice/images/icon_minigender_unknown.gif) Nebitno
|
pa zaradili na butrama, pa mogu kupit nove autobuse |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
PreacheR
Ukupno postova: 1076 Lokacija: Osijek, JUG II Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
Nemoj samo kineske buseve. Moš mislit kvalitete! |
|
_________________ Prijete mi noću, u moju sobu krišom uđu. Nađu me budnog gdje slušam otkucaje sata. Priđu mi tiho dok imam kamen 'mjesto srca i lagano sklope prste oko moga vrata. |
|
|
![](images/spacer.gif) |
Aco46 Ukupno postova: 17 Lokacija: Osijek Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
Nemoj samo kineske buseve. Moš mislit kvalitete!
|
ne će biti kineski bar ne zasad...
u opciji su neki m.a.n.-ovi busevi kolko se sjećam...
samo je pitanje hoće li ih pogoniti plin (koji se jedino moze puniti u zg)...
znaći ak' ce ić' na plin morali bi izgradit stanicu za njega tj. pumpu... a to košta puno naravno... |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
spin
Ukupno postova: 225 Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
Ma nek budu i kineski sam da su novi i da zadovolje euro-norme vezane uz ekologiju kojih ćemo se morati pridržavati kada (ako) tamo jednog dana udjemo. da ne bi bilo da ih za par godina budemo morali otpisivati. |
|
_________________ ... |
|
|
![](images/spacer.gif) |
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
nek budu kineski, dok god nisu srpski, jel tako? |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
![](images/spacer.gif) |
spin
Ukupno postova: 225 Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
nek budu kineski, dok god nisu srpski, jel tako?
|
je, tako je.
![Smile](images/smiles/icon_smile.gif) |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
RiPeR Ukupno postova: 117 Spol: ![Nebitno Nebitno](templates/fisubice/images/icon_minigender_unknown.gif) Nebitno
|
nek budu kineski, dok god nisu srpski, jel tako?
|
Srpski?? Haha, pa to ne postoji ![Very Happy](images/smiles/icon_biggrin.gif) |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
123456
Ukupno postova: 1794 Lokacija: Prostor-vrijeme je relativno Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
ljudi opet nisu shvatili sarkazam ![Smile](images/smiles/icon_smile.gif) |
|
_________________ Znam da ništa ne znam! |
|
|
![](images/spacer.gif) |
RiPeR Ukupno postova: 117 Spol: ![Nebitno Nebitno](templates/fisubice/images/icon_minigender_unknown.gif) Nebitno
|
ljudi opet nisu shvatili sarkazam
|
Ne nego sam se samo osvrnio na taj sarkazam, jeb. vas sarkazam ![Very Happy](images/smiles/icon_biggrin.gif) |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
faktor-x Ukupno postova: 447 Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
postoji... Ikarus
bilo je nadvno o tim kineskim busevima. većina djelova je europska i dosta zemalja zapadnih koristi te buseve i zadovoljni su |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: ![Nebitno Nebitno](templates/fisubice/images/icon_minigender_unknown.gif) Nebitno
|
Ikarus je mađarski proizvođač. Sanos makedonski. TAM slovenski.
Srbi nemaju autobuse. ![Smile](images/smiles/icon_smile.gif) |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
![](images/spacer.gif) |
hihmih Ukupno postova: 225 Spol: ![Nebitno Nebitno](templates/fisubice/images/icon_minigender_unknown.gif) Nebitno
|
[quote="bazooka_joe"]
Ikarus je mađarski proizvođač. Sanos makedonski. TAM slovenski.
Srbi nemaju autobuse.
[/quote ] http://www.ikarbus.co.yu/ nešto ipak imaju |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
magy Ukupno postova: 335 Spol: ![Nebitno Nebitno](templates/fisubice/images/icon_minigender_unknown.gif) Nebitno
|
svi nesta imaju,bosanci TAS,srbi Ikarus,novi Fiat,slovenci renault...a mi,mi imamo Limex jedino... |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: ![Nebitno Nebitno](templates/fisubice/images/icon_minigender_unknown.gif) Nebitno
|
Pih, ali zato oni kupuju manje automobila od nas. Dok imamo kredite, ne moramo se brinuti za nasu buducnost! |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
![](images/spacer.gif) |
![](templates/fisubice/images/spacer.gif) |
|