Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Dravskom mostu ime Franje Tuđmana, HVIDR-a protiv!

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Loona

Ukupno postova: 3713
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 08.10.2008. 21:34 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

RiPeR je napisao/la:
Loona je napisao/la :
Baš tako, mi moramo plaćati njihova sranja i krađe iz državnog proračuna.. svaku jebenu večeru, auto ili službeni put... Pita li nas netko da li mi to želimo? Naravno da ne, i onda još hoće ulice, mostove, trgove nazvati imenima lopova i koje kakvih kvazi političara.. serem im se u poštenje.. osijek031.com smile

Naravno da te pita pametna, svake 4 godine te pitaju a to što si u manjini plači hahahah Smile

I svake 4 godine ja iznesem svoje mišljenje (za razliku od mnogih), i da u manjini sam, nažalost.. svi kradu, samo neki kradu manje, pametni..

Post Postano: 08.10.2008. 21:38 
Naslov:  

justice je napisao/la:
a da ti dokažem kolika je to bila diktatura onda ću ti ispričati jednu anegdoticu,10.12.99 je organiziran po mnogima najbolji party u gradu ikada,u bastionu,ekipa se zabavljala,cuga i bonkači su letili na sve strane,uglavnom fenomenalna zabava,da bi odjednom unutra uletilo hrpa drotova i rekla: KRAJ,GASI SVE,PREKID SVEGA,umro predsjednik Tuđman...
i još kao minuta šutnje,smiješno...

Nikada im neću oprostiti što su prekinuli taj party.. onda su nam još na parkiralištu rekli da gasimo glazbu iz auta i tjerali nas kućama.. Bastards!!

Ukupno postova: 1955
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 11.10.2008. 16:26 
Naslov:  

Loona je napisao/la :
justice je napisao/la:
a da ti dokažem kolika je to bila diktatura onda ću ti ispričati jednu anegdoticu,10.12.99 je organiziran po mnogima najbolji party u gradu ikada,u bastionu,ekipa se zabavljala,cuga i bonkači su letili na sve strane,uglavnom fenomenalna zabava,da bi odjednom unutra uletilo hrpa drotova i rekla: KRAJ,GASI SVE,PREKID SVEGA,umro predsjednik Tuđman...
i još kao minuta šutnje,smiješno...

Nikada im neću oprostiti što su prekinuli taj party.. onda su nam još na parkiralištu rekli da gasimo glazbu iz auta i tjerali nas kućama.. Bastards!!

Sjećam se te brije...hahahahha...moram se smijati..ima priča vezana uz tu večer. Naime, jedan prijatelj iz ekipe se nikada ne služi wc u kafiću ili bilo kojem javnom wc...tu večer je došao do mene i rekao da ide doma na wc, kao brzo će se on vratiti..i u međuvremenu prekinu briju...ja sam ga čekala na parkiralištu i nikada neću zaboraviti izraz njegove face kada se vratio i zatekao tišinu,,,kako razvaljenom čovjeku ko tegli priopćiti vijest da nema zezanja,,,

...dakle..da, diktatura...

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Loona

Post Postano: 13.10.2008. 19:55 
Naslov:  

Hm, a ja sam držala govor na promenadi, nekolicini okupljenih oko mene, svi na Hoffmanima.. ajme cirkusa.. još sam se i na klupu popela kako bi me svi bolje čuli.. prestrašno.. osijek031.com smile

Skoči u forum: