Autor |
Poruka |
insomnia
Ukupno postova: 2665 Lokacija: Osijek-finally!!! Spol: Žensko
|
Ok ok, samo pitam, s obzirom da tema i je o tome. Dakle, po tebi je vrijeme ipak presudna točka tome svemu, tj. ne misliš da je moguće nekoga ful zavoljeti u nekom kratkom periodu? |
|
_________________ Da se bojim skakavaca, ne bih bosa po livadi hodala! |
|
|
|
hyppolita
Ukupno postova: 306 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
A čuj, moguće i ne moguće... mislim da treba malo više vremena da nekoga ful zavoliš ali stvarno zavoliš i to iskreno. |
|
_________________ Uvijek mi navuće osmijeh sunce moje malo ... |
|
|
|
Janis
Ukupno postova: 417 Lokacija: M42 Spol: Žensko
|
Meni je moj decko rekao da me voli nakon samo par tjedana veze... moram priznati da sam u tom trenu bila malo iznenadjena tom izjavom, no kad sam mu to, nakon nekog vremena i priznala, rekao je da mu je jednostavno doslo u tom trenu da mi to kaze i mislim da je dobro postupio. Ne treba previse razmisljati o tome, ako osjecas potrebu da to kazes, reci, pa bilo to nakon nekoliko dana veze, vrijeme nije bitno, bitni su osjecaji.... |
|
_________________ Of all the things I´ve lost, I miss my mind the most... |
|
|
|
heart3
Ukupno postova: 2381 Lokacija: to se i ja pitam... Spol: Žensko
|
Puno toga sam htjela napisati,no pokušat ću biti kratka i slatka.
Bitno je voljeti i to pokazati svojim dijelima,nego stavljati ljubav na sva zvona,a zlostavljati,varati,lagati...i šta već ne.
Meni je barem to bitno...no svi smo mi različiti.
Love is all you need! |
|
_________________ ...Da te bar mogu probuditi
Kavu ti skuhati
U krevet donijeti
Pa te poljubiti
Al' toga nema i ne postoji...
http://www.last.fm/user/enyojthesilence |
|
|
|
pumpkin
Ukupno postova: 978 Lokacija: od ćoška na pol puta Spol: Žensko
|
heart3 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Puno toga sam htjela napisati,no pokušat ću biti kratka i slatka.
Bitno je voljeti i to pokazati svojim dijelima,nego stavljati ljubav na sva zvona,a zlostavljati,varati,lagati...i šta već ne.
Meni je barem to bitno...no svi smo mi različiti.
Love is all you need!
|
Tako je, djela su ono što nas čine.
Reći nekome da ga voliš mislim da treba onda kada osjetiš da to želiš reći, a do tada je vjerojatno već sazrila nekakva podloga za to. S nekim osobama je to lagano, a s nekima može biti i komplicirano. Kako god, čovjek mora biti spreman podnijeti "posljedice" ako ona druga strana ne misli isto, ili još nije spremna za to. |
|
_________________ Always remember you're unique, just like everyone else. |
|
|
|
tux
Ukupno postova: 2376 Spol: Muško
|
nedavno sam vodio raspravu s jednom zenskom osobom o tome.postoje ljudi sto stari sto mladi koji su bezbroj puta nekome rekle da ga vole premda to nisu osjecali(mozda su mislili da to trebaju/moraju reci).lijepo je nekom reci volim te i lijepo je to cuti ali smatram da treba reci jednostavno onda kada osjetimo da je trenutak,kada tu osobu stvarno volimo.i slazem se u potpunosti sa 2 posta iznad mog,treba to djelima pokazati. |
|
|
|
|
|
Pašće
Ukupno postova: 401 Lokacija: tu negdje Spol: Muško
|
ja sam mojoj ljubavi nakon mijesec rekao da je volim, a već je prošlo 15 godina kako smo zajedno,i još je volim,mada mislim da nikad nije prerano ako tako osijećaš. |
|
_________________ njuškom naprijed,pa kud me odvede |
|
|
|
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
Volim te treba reći kad zaista osjećaš da nekoga voliš, a ne zato jer nam je partner već to rekao pa moramo odgovoriti da izbjegnemo neugodnost. U novoj sam vezi i neću se žuriti sa iskazivanjem osjećaja. |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
|
deer_hunter
Ukupno postova: 478 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
insomnia je napisao/la: ›
kada to reći? I, drugo pitanje-što kad ti to netko kaže, a ti njemu ne možeš uzvratiti istom tom rečenicom (zaljubljen si, ali nije još vrijeme za te riječi) što onda reći?
|
1. nema pravila kad se to kaže, ali treba bit jaaaako siguran prije izgovaranja istog, jer nema nazad!
2. ako ti netko to kaže, a ti to NE osjećaš, trebaš mu to odmah reći, a ne ga zavlačiti zbog vlastite nelagode... kao kad odljepljuješ flaster - moraš trgnit naglo, jer kad to radiš sporo puuuno više boli |
|
|
|
|
|
|
|