Autor |
Poruka |
Nandino
Ukupno postova: 5431 Lokacija: redakcija portala Osijek031.com Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
![](http://cdn-vps.osijek031.com/slike/novosti_2008_10/2008_10_17_zebra_pjesacki_prijelaz_150.jpg) Prema neprovjerenim informacijama koje smo dobili od jednog našeg čitatelja, prije kraćeg se vremena pred osječkim STUC-om dogodila prometna nesreća u kojoj je vozačica na pješačkom prijelazu naletila na dvije djevojke stare otprilike 20 godina, vjerojatno studentice, koje su ozlijeđene i odmah prevežene u Kliničku bolnicu Osijek.
Navodni svjedoci nesreće tvrde da je vozačica vozila neprimjerenom brzinom, toliko brzo da je, dok se nije zaustavila, prednjom stranom automobila jednu djevojku gurala pred sobom nekoliko metara, a djevojka je nakon kočenja odletila u zrak od siline udarca. Druga je djevojka stravičnom jačinom udarila glavom o rubnik te je nakon nekog vremena pala u nesvijest. Hitna je pomoć došla nakon 10 minuta te su zbog sumnje na ozljedu kralježnice djevojku hitno transportirali u KBO.
Jedan od svjedoka nesreće pretpostavlja da je vozačica tijekom vožnje razgovarala na mobitel, jer je pri izlasku iz automobila, odmah nakon što je uspjela zakočiti, držala mobitel u ruci. |
|
![](images/spacer.gif) |
cocolo Ukupno postova: 90 Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
sve više je debila za volanom u našem gradu...
užas... |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Mrki_2004
Ukupno postova: 87 Lokacija: Nepoznata lokacija LOL Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
![Upozorenja : 2](templates/fisubice/images/icon_ycard.gif)
|
Strašno,a sad znam zasto je hitna svirala tamo,čuo sam al nisam skonto sta je |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
maig Ukupno postova: 7 Lokacija: OS Spol: ![Žensko Žensko](templates/fisubice/images/icon_minigender_female.gif) Žensko
|
prestrašno, čini mi se da je ovih dana bio malo "mir" na cestama, padne kiša i eto zla nabrzinu! |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
padne kiša ![osijek031.com smile](images/smiles/os031_smile_hmm.gif) padne budala za volan koja priča na telefon i ne prilagođava brzinu uvjetima na cesti i možda još lakira nokte za vrijeme vožnje, katastrofa, nikad više ne bi sjela za volan da se mene pita |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Elena_Os
Ukupno postova: 1795 Lokacija: Osijek Spol: ![Žensko Žensko](templates/fisubice/images/icon_minigender_female.gif) Žensko
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
OligofreniDikobrazoid
Ukupno postova: 2339 Lokacija: Šikara uz Dravu Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
Pa zato su i kupile peugeota.... Ljudi ih gledaju, okreću očima i mrmljaju ccccccc, a one ponosne ![osijek031.com smile](images/smiles/os031_smile_hmm.gif) |
|
|
![](images/spacer.gif) |
rockeros
Ukupno postova: 661 Lokacija: Osijek Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
e da žene mobiteli šminka i auto nikako ne iduu zajedno;(((((( |
|
_________________ crk'o nam Marshall-mislim na pojačalo |
|
|
![](images/spacer.gif) |
Elena_Os
Ukupno postova: 1795 Lokacija: Osijek Spol: ![Žensko Žensko](templates/fisubice/images/icon_minigender_female.gif) Žensko
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Anai
Ukupno postova: 72 Spol: ![Žensko Žensko](templates/fisubice/images/icon_minigender_female.gif) Žensko
|
jadne te dvije cure..zbog neke plavuše će možda imati trajne posljedice...
bitno da naša policija stvarno vodi brigu o ponašanju vozača...pod navodnicima... |
|
![](images/spacer.gif) |
lumen
Ukupno postova: 28 Lokacija: Perivoj Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
sve više je debila za volanom u našem gradu...
užas...
|
Slažem se međutim trebaju li i pješaci pogledati lijevo i desno da se uvjere može li vozač zaustaviti vozilo na siguran način i propustiti ih. Danas sam vidio svašta . |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
noob
Ukupno postova: 182 Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
Jedan od svjedoka nesreće pretpostavlja da je vozačica tijekom vožnje razgovarala na mobitel, jer je pri izlasku iz automobila, odmah nakon što je uspjela zakočiti, držala mobitel u ruci.
|
a možda je odma krenula zvati hitnu
glupača uglavnom. nadam se da će joj trajno oduzet vozačku. |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
a čuj, bitno da se vozače educira reklamama u kojima neka glupača lakira nokte i dok se s druge strane telefonske veze događa nešto što mi ne vidimo (možda su dečki naletili na kantu za smeće) ona prevrne lak za nokte koji polako curi.
da, lak za nokte koji curi će sigurno natjerat vozače da malo promisle o svojem načinu vožnje, puno bolje nego recimo slike pregaženih pješaka ili mrtvih ljudi za volanom koji su se sa 200 zabili u drvo a da nisu bili vezani.
laka za nokte svima |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
![](images/spacer.gif) |
Bojo
Ukupno postova: 1705 Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
![Upozorenja : 2](templates/fisubice/images/icon_ycard.gif)
|
eh...žena.... |
|
_________________ TIII ZNAŠ ŠTA JE ISTINA...........IMA...U OVOJ DRŽAVI....KO JE ZADUŽEN....ZA ISTINU !!!! |
|
|
![](images/spacer.gif) |
MacaPapucharica
Ukupno postova: 3162 Lokacija: tu. Spol: ![Žensko Žensko](templates/fisubice/images/icon_minigender_female.gif) Žensko
|
a čuj, bitno da se vozače educira reklamama u kojima neka glupača lakira nokte i dok se s druge strane telefonske veze događa nešto što mi ne vidimo (možda su dečki naletili na kantu za smeće) ona prevrne lak za nokte koji polako curi.
da, lak za nokte koji curi će sigurno natjerat vozače da malo promisle o svojem načinu vožnje, puno bolje nego recimo slike pregaženih pješaka ili mrtvih ljudi za
volanom koji su se sa 200 zabili u drvo a da nisu bili vezani.
laka za nokte svima
|
mislim da (slučajno ili namjerno) nisi shvatio simboliku dotične propagandne poruke sa lakom za nokte:
dakle, oni se voze, telefoniraju curi (koja baš u to vrijeme lakira nokte) vesele se i slave jer je kolega posatao doktor ili sl. Uglavnom bit je da on telefonira na mobitel (dakle, ne pazi na promet oko sebe) i u trenutku kada mi čujemo, a ne vidimo, da se dogdila nesreća, ona prolijeva lak za nokte...a on sasvim jasno simbolizira krv...
barem sam tako ja to shvatila...
i puno mi je draže vidjeti takvu "reklamu" za oprez u prometu, nego one se smrskanim autima i mrtvim tijelima...
al, zapravo, ovo sve skupa je offtopic
ono što je istina je da se jako malo pazi u prometu, nebitno bili vozači automobila, motociklisti, biciklisti, pješaci ili ini... |
|
_________________ naivna k'o francuska sobarica |
|
|
![](images/spacer.gif) |
![](templates/fisubice/images/spacer.gif) |
|