Autor |
Poruka |
MacaPapucharica
Ukupno postova: 3162 Lokacija: tu. Spol: Žensko
|
ne_odustajem je napisao/la ( Pogledaj post): ›
uf.. nemam partnera, al sad kad ovo čitam poželim ga
|
eee, daaaaa |
|
_________________ naivna k'o francuska sobarica |
|
|
|
Loona
Ukupno postova: 3713 Lokacija: somewhere on Mars Spol: Žensko
|
Janis je napisao/la: ›
Njegove velike i snazne ruke; u njegovom se zagrljaju osjecam sigurno i zasticeno od ostatka svijeta.
|
heart3 je napisao/la: ›
Obožavam osjećaj dok ležim na njegovom ramenu...neopisivo....
|
Zgrljaj.. iskren, najiskreniji.. leći i probuditi se s njim.. način na koji me nekada pogleda i poljubi, način na koji me grlio sinoć.. kad mi pere leđa dok se tuširamo.. volim, iako i unatoč... |
|
_________________ Svako rješenje ima problem. |
|
|
|
malena_os
Ukupno postova: 245 Lokacija: tu negdje Spol: Žensko
|
Volim njegove pločice i njegove bicepse, ima prelijepe bicepse i njegoce pune usne... Ali najviše od svega volim te njegove nježnosti kojima me obasipa i zbog kojih se osjećam kao princeza i kao da sam mu najvažnija osoba na svijetu... Volim način na koji mi to govori, taj ton kojim mi to kaže, način na koji me dodiruje i gleda dok mi to govori.... Volim njegove poljupce po tijelu, i kako se naježim od nekih njegovih dodira... Volim kad se probudimo zajedno, ili kad se brine da mi nije hladno preko noći.... i slično....Svašta ja volim kod njega... uf |
|
_________________ PONEKAD POŽELIM DA SAM PONOVO MALA,JER KOLJENA ZARASTAJU BRŽE OD RANJENOG SRCA...
Nisam ja toliko trapava koliko je sve lomljivo, sklono padu i pogrešno postavljeno... |
|
|
|
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
Volim njegov pogled pun obožavanja. Volim što me uvijek drži za ruku i što me voli imati blizu. Volim što dijelimo zajedničke interese. Volim što voli plesati. Volim njegove zelene oči i što nosi naočale i što je mlađi od mene. |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
|
Pašće
Ukupno postova: 401 Lokacija: tu negdje Spol: Muško
|
Volim,ups,obožavam, kada moja ljubav me gleda nacvrckanog i smiješi se(što je rijetko,mislim nacvrckan
Volim,ups,obožavam, kada moja ljubav me gleda nacvrckanog i smiješi se(što je rijetko,mislim nacvrckan),i strpa me u krpe bez osuđivanja.(al je teško tipkat) |
|
_________________ njuškom naprijed,pa kud me odvede |
|
|
|
six Ukupno postova: 94 Spol: Nebitno
|
|
|
|
kikica1987
Ukupno postova: 86 Lokacija: U krevetu! Spol: Žensko
|
Mladjo je napisao/la: ›
kad me ujutro nakon buđenja pogleda sa smileom na licu svojim pospanim okama
|
predobro..slažem se..samo obrni spolove,naravno.. |
|
_________________ Ako neMaš Ništa Lijepo reĆi o dRugima, sjeDni kRaj Mene! |
|
|
|
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol: Muško
|
|
|
|
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
Kad mi ponudi jaknu jer je hladno, kad mi je podrška za moje planove, kad mi napravi nescafe ... |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
|
Mother Earth
Ukupno postova: 675 Spol: Žensko
|
...voLim to što je najčudnija osoba koju sam ikad upoznaLa, totaLno drukčiji od drugih...
voLim to što sam zbog njega boLja osoba... |
|
_________________ Dwight Schrute: Jim is my enemy. But it turns out that Jim is also his own worst enemy. And the enemy of my enemy is my friend. So Jim, is actually my friend. But, because he is his own worst enemy, the enemy of my friend is my enemy so actually Jim is my enemy. But... |
|
|
|
seven-of-nine
Ukupno postova: 274 Lokacija: južno od mjesta gdje sjevera nema Spol: Žensko
|
O patetičari... |
|
|
|
|
|
evil monkey
Ukupno postova: 923 Lokacija: ormar Spol: Žensko
|
|
|
|
Trippy
Ukupno postova: 136 Lokacija: Fallen Spol: Žensko
|
Pa onda ga baš i ne voliš |
|
|
|
|
|
cruiser
Ukupno postova: 48 Spol: Žensko
|
najviše volim njegove velike ruke
volim kad me po noći pokriva
volim kad vikendom ujutro ne moramo juriti na posao nego se mazimo u krevetu |
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
...volim što je neodoljiv u svim tim svojim silnim sitnicama što radi.... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
|
|