Autor |
Poruka |
baba os Ukupno postova: 1 Spol: Nebitno
|
Na autoputu za Zagreb sustigao sam lijepog crvenog Ferarija.Nakon toga i mene i njega obišao je jedan stojadin.Tip je vozio lagano .Nakon što ga je obišao taj stojadin iznervirao se i bubnuo gas.Imam i fotku.To ću naknadno. |
|
|
|
|
|
zlusch
Ukupno postova: 2038 Lokacija: Sjenjak Spol: Muško
|
|
|
|
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
Jab taj: |
Opis: |
|
Veličina: |
38.08 KB |
Pogledano: |
137 put(a) |
|
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
a ne bi Novitecovu verziju tog istog auta sa 717 konja? |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
Jel ovo što prede?
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=eY82ndS1lJg[/youtube] |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
|
hagzi
Ukupno postova: 29 Lokacija: Džungla Spol: Muško
|
|
|
|
kyx
Ukupno postova: 1524 Spol: Muško
|
|
|
|
Pašće
Ukupno postova: 401 Lokacija: tu negdje Spol: Muško
|
il TVM |
|
_________________ njuškom naprijed,pa kud me odvede |
|
|
|
set96
Ukupno postova: 148 Spol: Muško
|
|
|
|
justice
Ukupno postova: 1371 Lokacija: OS Spol: Muško
|
s ovim mislim da završavamo ovu priču,predstavljam novu zvijer na cestama (naravno ne našim smiješnim slavonskim cesticama)
Lamborghini Estoque nazvan je po maču kojime matador zadaje konačan udarac biku u areni. Iako se to oružje u našem jeziku naziva nožem za steak, moramo priznati da je Lamborghini odlično odabrao ime za novi superautomobil koji će u konkurencije zasigurno prouzročiti osjećaj hladnog čelika koji imgolica utrobu. Estoque je nevjerojatna pila!
Tehničke karakteristike ovog koncepta koji će uskoro u proizvodnju još uvijek nisu poznate, iako je predstavljen na ovogodišnjem pariškom auto showu.
Na prvi pogled je jasno da je riječ o Lamborghiniju. Prednji i zadnji dio posebno su agresivni, a taj izduženi stav niskog starta koji otkriva bočna perspektiva, jasno daje do znanja da je Estoque tu da reže. Gallardo i Murciélago, dva superautomobila koje Lamborghini trenutačno nudi, dobivaju kompanjona koji ih neće sramotiti u društvu.
što se mene tiče ja sam uvijek na strani Lamborghinia... |
|
_________________ "AVNOJ je preteča Al-Qaede" Ivan Pandža-ex predsjednik Zagrebačke HVIDRE |
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
Estoque dolazi za 5, minimalno 3 godine. |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
|
|