Autor |
Poruka |
amunike
Ukupno postova: 129 Spol: Nebitno
|
Svaka čast Festetiću!!
Pokazao si da imaš muda se otrgnuti tim govnima iz HDSSB-a! Kada * Šišljagić koji ne zna ništa osim sranja i pljuvanja po ljudima(GLAVAŠEV POTRČKO, GLAVAŠEVA ŠKOLA), iskompleksirani Srbin počne sebi davati do znanja. Sam sebi daje do značaja a opario se ko zadnji smrad kroz poltiku. Moralna vertikala, moš mislit |
|
|
|
|
|
gaap
Ukupno postova: 2694 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
|
|
|
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol: Muško
|
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
@euchrid, Evil P:
U clanku su citirane Festeticeve rijeci: "- Nas nekolicina istaknutih članova zaključili smo..." sto objasnjava odakle "istaknuti" i mnozina u naslovu.
Clanovi stranaka (bilo koje) s nekom funkcijom unutar stranke (pa bila stranka i od 3 covjeka) sebe smatraju istaknutim clanovima.
Iz istog razloga mnogi od njih misle da njihovim prelaskom ovdje ili ondje jedna stranka gubi, a druga dobiva.
No, to je nama nasa borba dala. Prije je postojala jedna stranka i X "istaknutih" clanova stranke, a danas imamo n stranaka i n*X "istaknutih" clanova koje sve treba negdje uhljebiti, pronaci prikladne sinekure i slicno. Kao sto se onomad tesko napredovalo ako nisi bio partijac, tako i danas mozes zaboraviti bilo kakvu znacajniju poziciju u javnim poduzecima i vecim gospodarskim sustavima ili posao s jedinicom lokalne samouprave ako nisi clan neke od partija ili im ne ubadas postotak od posla ili direktno financiras izbornu kampanju.
Raja, odnosno, hrpa polupismenih osoba koje od debila razdvaja jedino cinjenica da imaju pravo glasa, takav princip guta, prihvaca i proglasava vrhunaravnim utjelovljenjem slobode i demokracije. |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
toliko o nečijim stavovima i zalaganjima za iste, nekada davno stranke su predstavljale programe i stavove koje su onda sljedili ljudi, članovi stranaka i glasači. danas stranke predstavljaju gomilu besposličara i lopina koji gledaju kako se dokopati sabora i te jebene 2 godine saborskog staža da mogu ostatak života ladit jaja na našu grbu e onda postoji i onaj najniži sloj kvazi-političara oni koji se sele kako vjetar pirne, nabijem vas sve na kurac dabogda završili kao francuska aristokracija u 18 stoljeću s glavama na panjevima, a hrvatsku samo to može spasit, jedan panj i jedna sjekira i red ispred sabora
|
|
|
|
|
|
evil monkey
Ukupno postova: 923 Lokacija: ormar Spol: Žensko
|
|
|
|
justice
Ukupno postova: 1371 Lokacija: OS Spol: Muško
|
kak ti nije neugodno ovakve gluposti pisati???
jel to po direktivi il to ti osobno misliš? |
|
_________________ "AVNOJ je preteča Al-Qaede" Ivan Pandža-ex predsjednik Zagrebačke HVIDRE |
|
|
|
Moira
Ukupno postova: 344 Spol: Žensko
|
Joj bože, dobit ću proljev.. |
|
|
|
|
|
weirdfreak Ukupno postova: 28 Spol: Muško
|
Radi se o tome da su neki "istaknuti članovi" i uz njih i mali Mario, prešli u HDZ |
|
|
|
|
|
ožiljak
Ukupno postova: 170 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
da je barem navedeni festetić jedina osoba koja je to napravila...i dokazala svoju nedosljednost u politici...tj. dokazala da je politička kurva, narodski rečeno.
nažalost, znam još nemali broj osoba koji su se pokazali u još gorem svjetlu, nije bitno u kojoj stranci... |
|
|
|
|
|
set96
Ukupno postova: 148 Spol: Muško
|
ekipa iz HDZ-a, HSP-a i HDSSB-a spada u isti profil ljudi. Samo su interesno posvađani među sobom oko lopovluka. Zato i prelaze iz jedne stranke u drugu isključivo zbog osobnog interesa. Inače nema nikakve razlike među njima. Dragi Osječani za bilo koju od ove 3 stranke da glasujete dođe vam na isto......kad bi glasači malo više uključili vlastiti mozak a ne samo slušali parole, možda bi se ove spodobe i skinule s vlasti |
|
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=Ng0Ce1VICp8 |
|
|
|
justice
Ukupno postova: 1371 Lokacija: OS Spol: Muško
|
|
|
_________________ "AVNOJ je preteča Al-Qaede" Ivan Pandža-ex predsjednik Zagrebačke HVIDRE |
|
|
|
ožiljak
|
jedino me je razočaralo što je poštovani g. vrdoljak ušao u koaliciju sa nekima od stranaka koje se ovdje navode...dao sam mu svoj glas vjerujući da ipak nije isti poput ostalih, izgleda da sam bio naivan... |
|
|
|
|
|
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol: Muško
|
jedino me je razočaralo što je poštovani g. vrdoljak ušao u koaliciju sa nekima od stranaka koje se ovdje navode...dao sam mu svoj glas vjerujući da ipak nije isti poput ostalih, izgleda da sam bio naivan...
|
i ja sam mu dao glas, ali sam i shvacao odmah, ako zeli u gradsku vlast, da ce morati "prodati dušu", jbg... |
|
|
|
|
|
ožiljak
|
uskoro će neposredni izbori, pa ćemo konačno znati i kome ide naš glas...
barem se nadam |
|
|
|
|
|
|
|