Autor |
Poruka |
SmokeY
Ukupno postova: 371 Lokacija: Mece Spol: Muško
|
Treba otvoriti topic u kojem ce se poslati TOCNE informacije kada i gdje se toci plin kako bi mi koji idemo na plin mogli stici tenkirati.
Evo prva informacija od mene:
U brijestu se upravo sada toci plin, ko zadnji stigne magarac!
Pozz,
SmokeY |
|
_________________ People that scan away messages for entertainment are pathetic. Let me know if you find any good ones. |
|
|
|
kyx
Ukupno postova: 1524 Spol: Muško
|
to nes kemijaju,ljudi navale,a oni dignu cijenu.. |
|
_________________ "jebo babu, i baba je fina, i u babi ima vitamina" op sa sa |
|
|
|
Loona
Ukupno postova: 3713 Lokacija: somewhere on Mars Spol: Žensko
|
E, nije tako.. Rafinerija Sisak je u remontu i ne može skladištiti plin, tako da se plin skladišti samo u Rijeci i jedino je ovaj dio Hrvatske pogođen čestim i dugačkim nestancima UNP-a. U ostatku lijepe nam naše, opskrba plinom je relativno uredna.. |
|
_________________ Svako rješenje ima problem. |
|
|
|
Loona
|
SmokeY je napisao/la: ›
Treba otvoriti topic u kojem ce se poslati TOCNE informacije kada i gdje se toci plin kako bi mi koji idemo na plin mogli stici tenkirati.
|
Ne moš napisati točnu informaciju kada ni na Brijestu u ProPlinu ne znaju točno kada će dobiti plin.
Ali pouzdano znam da će se sutra razvoziti plin u bocama na Inine pumpe, pa će vjerojatno i lpg na Čepinsku - 297-399, pa zovite i raspitajte se svakih sat vremena da li je stigao plin.. |
|
|
|
|
SmokeY
|
Ma tocilo se taj dan sigurno jer mi je punac cekao 2 sata kako bi stigao na red.
Uglavnom, natenkirao je a i ja bi da sam mogao otici s posla no 2 sata cekanja mi je previse. |
|
_________________ People that scan away messages for entertainment are pathetic. Let me know if you find any good ones. |
|
|
|
SmokeY
|
|
|
|
snaša
Ukupno postova: 820 Lokacija: 7 km od centra Spol: Žensko
|
Jel zna itko kad će i gdje doći LPG...na rezervi sam..? |
|
_________________ Niti jedan dokaz ne podupire tezu da je život ozbiljan. |
|
|
|
SmokeY
|
Ja nemam srece.... niti jednom nisam stigao ili nisam znao gdje se toci plin!
Nazovem dan prije i kazu nemaju pojma kad ce doci... drugi dan ta ista benzinska je tocila plin oko 12...
Za popizditi... a uvijek mozes tenkirati benzin po snizenim cijenam! Cijena benzina traje jos nesto manje od 2 tjedna nakon cega ce se opet "korigirati" |
|
|
|
|
PijaniPatuljak
Ukupno postova: 35 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
U zadnjih tjedan dana sam tenkirao 3 puta...
dva puta na Brijestu (cekao oko sat i pol oba puta) i jednom u Zagrebu (cekao nula sekundi)
BTW. na Brijestu uglavnom ima ali se mora cekati, a ako ti se neda cekati skoknes do Zagreba
I da... ako sam dobro shvato nestasice i redovi su samo u Slavoniji... |
|
|
|
|
|
SmokeY
|
Evo u subotu sam oko 12 uspio tenkirati na biljskoj cesti INA-Petrol te sam vidio da je red za plin takodjer bio u isto vrijeme i u nedjelju.
Izgleda da se stvari pocinju popravljati a lako je moguce da su nabavke pocele stizati cesce samo zbog 01.11. ter da ce se ova agonija lagano nastaviti! |
|
|
|
|
Loona
|
Neće još dugo.. |
|
|
|
|
darkness
Ukupno postova: 1 Lokacija: 0sijek Spol: Žensko
|
hmm ja sam s brijesta i guzhve su velike..ja ujutro kad znam ichi u shkolu u 7 guzhve vech budu...nemoguche je! |
|
|
|
|
|
|
|