Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Istaknuti članovi HDSSB-a, Mario Festetić, prešli u HDZ

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Leteci mungos

Ukupno postova: 6728
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 23.10.2008. 14:26 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

ožiljak je napisao/la: jedino me je razočaralo što je poštovani g. vrdoljak ušao u koaliciju sa nekima od stranaka koje se ovdje navode...dao sam mu svoj glas vjerujući da ipak nije isti poput ostalih, izgleda da sam bio naivan...
Koliko sam uspio skuziti, ekipa se pri koaliranju dogovorila da jedan drugom nece cackati po tanjuru.

No, jedni su si toliko (govana) natrpali u tanjur da se pocelo prelijevati po cijelom stolu. Odrzala se zatvorena sjednica i dio je istovaren. Nadajmo se da ce odrzati jos koju, jer je tanjur opet prepun (hint: Gunduliceva).

Sto se Vrdoljaka tice, gradjani Osijeka mu nisu dali dovoljan broj glasova da bi mogao upravljati gradom u mjeri dovoljnoj da se to znacajnije primjeti. Iz onoga sto se moze vidjeti i cuti o njegovom radu: posao s parkiralistima je postavio OK, a i kritizira onoliko koliko moze iz pozicije koalicijskog partnera. Nije bio uzrok i vodja niti jedne od afera koje su nas snasle i o svakoj je dao konkretnu i jasnu kritiku.

Ukupno postova: 170
Spol: Muško Muško
Post Postano: 23.10.2008. 14:43 
Naslov:  Re: Istaknuti članovi HDSSB-a, Mario Festetić, prešli u HDZ

u pravu si, ali nije jedini...debeli je drmao gradom i sa manjim postotkom glasova od vrdoljaka ako se ne varam Laughing

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
hihmih
Ukupno postova: 225
Upozorenja : 1
Post Postano: 23.10.2008. 15:39 
Naslov:  

ožiljak je napisao/la:
jedino me je razočaralo što je poštovani g. vrdoljak ušao u koaliciju sa nekima od stranaka koje se ovdje navode...dao sam mu svoj glas vjerujući da ipak nije isti poput ostalih, izgleda da sam bio naivan...
prijatelju to koaliranje je samo iz taktičkih razloga,nikako zbog ljubavi ili nedaj bože istih programskih načela.sljedeče godine nanovo izbori,tek tada če se vidjeti prava slika biračkog tijela ovoga grada.zato pamet u glavu!

Igor_OS
Ukupno postova: 200
Post Postano: 24.10.2008. 7:20 

amunike je napisao/la :
Svaka čast Festetiću!!
Pokazao si da imaš muda se otrgnuti tim govnima iz HDSSB-a! Kada * Šišljagić koji ne zna ništa osim sranja i pljuvanja po ljudima(GLAVAŠEV POTRČKO, GLAVAŠEVA ŠKOLA), iskompleksirani Srbin počne sebi davati do znanja. Sam sebi daje do značaja a opario se ko zadnji smrad kroz poltiku. Moralna vertikala, moš mislit

Ooo mladež KRA DE ZE-a dobila nalog da se registrira i pokuša se obraniti od organiziranog kriminala.

A s druge strane vaš član Jozo Širić vas napustio jučer zbog političke vratolomije i perverzije Tomislava Ivića, o tome šutite.

Upropastili ste državu do kraja, imajte barem dostojanstva šutiti i ne pravit se pametni, kad ste izuzetno *.

Alchemist

Ukupno postova: 207
Post Postano: 24.10.2008. 19:56 
Naslov:  

obyzouth je napisao/la:
Goran Flauder je napisao/la :

...
- Festetić mi je zamjerio što mu nisam pronašao dobro plaćen posao, rekao nam je Šišljagić.
...
Autor: Goran Flauder

Je li moguće i na koji način danas bez politike naći posao čak i kad imaš diplomu deficitarnog zanimanja???

Ispravak! Festetić je dobio posao bez diplome iako je za to radno mjesto bila potrebna, te sam osobno svjedočio kako tete u referadi njegov index nose kod profesora...

a za hdz bi rekao:

čega se pametan stidi, budala se ponosi.

Ukupno postova: 31
Post Postano: 25.10.2008. 11:20 
Naslov:  

Ma neka čovjek prelazi gdje hoće , njegova stvar, to me podsjeća na pčelu koja prelazi sa cvijeta na cvijet, ili na nekoga tko ide iz braka u brak, tj promjeni u životu poprilično partnera. Njegov je uspjeh što ga sljedeći žele kod sebe, dakle dokle god je tako njemu je ok. Mlad je još i pred njim su novi izazovi!!!!

platypus

Ukupno postova: 23
Post Postano: 25.10.2008. 12:48 

A gdje je Ljubomir Novoselić u toj priči? Zar i on nebi trebao prijeći?

dedaramo

Ukupno postova: 108
Post Postano: 25.10.2008. 13:26 
Naslov:  

istaknuti član - ko smišlja te glupe naslove' ko je taj lik uopće? možda mu je samo stražnjica istaknuta da ga mogu guzit?! ali onda bi naslov trebao biti nataknuti član .......

DonQuijote

Ukupno postova: 4291
Post Postano: 25.10.2008. 16:52 
Naslov:  

dedaramo je napisao/la:
istaknuti član - ko smišlja te glupe naslove' ko je taj lik uopće? možda mu je samo stražnjica istaknuta da ga mogu guzit?! ali onda bi naslov trebao biti nataknuti član .......

tekst se prvo pročita, onda se komentira.

dedaramo

Ukupno postova: 108
Post Postano: 25.10.2008. 23:39 
Naslov:  

koji tekst?

brkson
Ukupno postova: 60