Autor |
Poruka |
set96
Ukupno postova: 148 Spol: Muško
|
nije važna nacionalnost nego vrsta glazbe koje se svira i sluša. Pohvala za Pertibrejkerse, bili su odlični a zamisli čuda: IZ SRBIJE SU A NISU BACALI GRANATE NA OSIJEK!!!
ja sam jedino protiv gluposti i šunda, a u to idu svi tipa: bubamara, seka aleksić, thompsona, bulića, i sličnih pojava na estradi |
|
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=Ng0Ce1VICp8 |
|
|
|
marlboro man Ukupno postova: 49 Spol: Muško
|
set96 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
nije važna nacionalnost nego vrsta glazbe koje se svira i sluša. Pohvala za Pertibrejkerse, bili su odlični a zamisli čuda: IZ SRBIJE SU A NISU BACALI GRANATE NA OSIJEK!!!
|
oni su samo izvidnica.granate dlaze kasnije |
|
_________________ kamo,proljeće moje,kamo?i u koji se drugi prostor diže miris tvoj?kojim ćeš drugim poljima kročiti?i u kojem ćeš nebu dići glavu da kažeš što ti je na srcu? |
|
|
|
set96
|
marlboro man je napisao/la: ›
|
oni su samo izvidnica.granate dlaze kasnije
|
ma kad malo bolje razmislim, vidio sam ja da oni ispod bine imaju ručni minobacač i neki mitraljez, ali izgleda da nisu uhvatili priliku da ispale par granata na okupljenu publiku.ali sigurno su sve dojavili tajnoj službi u Srbiji koja već priprema napad po nacrtima glazbenika.........
ajmo ljudi natječaj je otvoren: TKO ĆE ODVALITI JOŠ VEĆU GLUPOST? |
|
|
|
|
set96
|
Monstrum je napisao/la: ›
marlboro man je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
oni su samo izvidnica.granate dlaze kasnije
|
daj te droge kojom se pucaš i jab vidio kak je to bit na takoj drozi kad se ovakve gluposti mogu pisat
|
ne brini, javit će se on ili netko sličan......glupost je neograničena kao i mašta kreatora takvih gluposti.........IQ im je jako daleko od troznamenkastog broja:) |
|
|
|
|
|
trebaju dolaziti,ali samo oni koji nisu ratovali protiv hrvatske,jer oni su dobri i lijepi i pošteni |
|
_________________ kamo,proljeće moje,kamo?i u koji se drugi prostor diže miris tvoj?kojim ćeš drugim poljima kročiti?i u kojem ćeš nebu dići glavu da kažeš što ti je na srcu? |
|
|
|
|
trebaju nastupati.
pogotovo nakon ovih zadnjih ubojstava i problema koji se prave thompsonu.
bolje srpski pjevači nego hrvatski pjevač. |
|
|
|
|
set96
|
trebaju nastupati.
bolje srpski pjevači nego hrvatski pjevač.
|
NEEEEEEEE, krivo si shvatio!!!!
Bolje kvalitetan pjevač nego šund pjevač I TO BEZ OBZIRA NA NACIONALNOST. Ima i u RH dobrih pjevača i grupa samo su malo na margini i mediji nas stalno truju s primititivizmom narodnjaka |
|
|
|
|
|
trebaju nastupati.
|
Bolje kvalitetan pjevač nego šund pjevač I TO BEZ OBZIRA NA NACIONALNOST. Ima i u RH dobrih pjevača i grupa samo su malo na margini i mediji nas stalno truju s primititivizmom narodnjaka
|
nisam pogrešno shvatio.
nacionalnost je bitna.
zbog čega bi pripadnik strane nacionalnosti imao priliku utjecati na kulturu moje nacije? |
|
|
|
|
set96
|
Bolje kvalitetan pjevač nego šund pjevač I TO BEZ OBZIRA NA NACIONALNOST. Ima i u RH dobrih pjevača i grupa samo su malo na margini i mediji nas stalno truju s primititivizmom narodnjaka[/quote]
nisam pogrešno shvatio.
nacionalnost je bitna.
zbog čega bi pripadnik strane nacionalnosti imao priliku utjecati na kulturu moje nacije?
[/quote]
zato što ne živimo u getu, nego među drugim narodima i kulturama. mislim da je multikulturalnost i uvažavanje drugih naroda i njihove kulture viši civilizacijski nivo ponašanja od primitivnog nacionalizma.
samo da citiram poznatu uzrečicu Ranka Marinkovića: "Sačuvaj me Bože srpskog junaštva i hrvatske kulture". Čovjek je pametno rekao...... |
|
|
|
|
set96
|
trebaju nastupati.
|
Bolje kvalitetan pjevač nego šund pjevač I TO BEZ OBZIRA NA NACIONALNOST. Ima i u RH dobrih pjevača i grupa samo su malo na margini i mediji nas stalno truju s primititivizmom narodnjaka
|
nisam pogrešno shvatio.
nacionalnost je bitna.
zbog čega bi pripadnik strane nacionalnosti imao priliku utjecati na kulturu moje nacije?
|
zato što ne živimo u getu, nego među drugim narodima i kulturama. mislim da je multikulturalnost i uvažavanje drugih naroda i njihove kulture viši civilizacijski nivo ponašanja od primitivnog nacionalizma.
samo da citiram poznatu uzrečicu Ranka Marinkovića: "Sačuvaj me Bože srpskog junaštva i hrvatske kulture". Čovjek je pametno rekao...... |
|
|
|
|
|
morgan
Ukupno postova: 3964 Lokacija: gone to North Pole Spol: Nebitno
|
set96 je napisao/la: ›
samo da citiram poznatu uzrečicu Ranka Marinkovića: "Sačuvaj me Bože srpskog junaštva i hrvatske kulture". Čovjek je pametno rekao......
|
hmmm... nije li to Krleža rekao?! |
|
_________________ Zašto bi se izlagali mamurluku? Ostanite pijani
Kad čovjek umre, ne zna da je umro, i to je samo teško drugima.
Isto je i kada je čovjek glup. |
|
|
|
|
samo da citiram poznatu uzrečicu Ranka Marinkovića: "Sačuvaj me Bože srpskog junaštva i hrvatske kulture". Čovjek je pametno rekao......
|
mali moj set,ti si posve podlegao utjecaju onih koji zatiru hrvatski nacionalni identitet i kulturu.
naravno,to rade najlakše tako što falcificiraju povijest.
a hrvatska povijest je takva da je se ne trebamo stidjeti nego se ponositi njome.
da je naša povijest loša,nebi se srbi svim silama trudili dokazati da smo mi u stvari - srbi.
dal je tebi to jasno da nam srbi kradu.. KRADU nacionalni identitet prisvajajući našu poviejst i našu kulturu?
a ti si kažeš kozmopoliti i ne želiš da živiš u getu?
mali moj....živjet ćeš kao palestinac danas,ako pod hitno ne promjeniš mišljenje i ne počneš voljeti i braniti svoje.
ako malo znaš o svojoj povijesti,ima ljudi koji znaju više.pitaj i reći će ti se.
i ostavi se miroslava krleže i njegovih idiotluka.hrvatska kultura ima tradiciju i korijenje.jedna je od najstarijih kultura slavenskih naroda.prvi smo od slavena primili kršćanstvo,koristili pismo,pisali djela...imali državu.
što bi htio više? |
|
|
|
|
morgan
Ukupno postova: 3964 Lokacija: gone to North Pole Spol: Nebitno
|
zato ti iz poštovanja prema hrvatskoj kulturi imaš nick marlboro man? |
|
_________________ Zašto bi se izlagali mamurluku? Ostanite pijani
Kad čovjek umre, ne zna da je umro, i to je samo teško drugima.
Isto je i kada je čovjek glup. |
|
|
|
set96
|
|
mali moj set,ti si posve podlegao utjecaju onih koji zatiru hrvatski nacionalni identitet i kulturu.
naravno,to rade najlakše tako što falcificiraju povijest.
a hrvatska povijest je takva da je se ne trebamo stidjeti nego se ponositi njome.
da je naša povijest loša,nebi se srbi svim silama trudili dokazati da smo mi u stvari - srbi.
dal je tebi to jasno da nam srbi kradu.. KRADU nacionalni identitet prisvajajući našu poviejst i našu kulturu?
a ti si kažeš kozmopoliti i ne želiš da živiš u getu?
mali moj....živjet ćeš kao palestinac danas,ako pod hitno ne promjeniš mišljenje i ne počneš voljeti i braniti svoje.
ako malo znaš o svojoj povijesti,ima ljudi koji znaju više.pitaj i reći će ti se.
i ostavi se miroslava krleže i njegovih idiotluka.hrvatska kultura ima tradiciju i korijenje.jedna je od najstarijih kultura slavenskih naroda.prvi smo od slavena primili kršćanstvo,koristili pismo,pisali djela...imali državu.
što bi htio više?
|
kao prvo, pitanje je tkoje od nas "mali"
naravno da se trebamo ponosti svojom kulturom. samo pravi je čovjek koji voli svoje ali uvažava i cijeni i druge kulture. Nijednan narod nije sam po sebi boli, kulturniji ili vrijedniji od drugog. To je osnovno polazište normalnog ljudskog razmišljanja.
i nije Krleža , nego Marinković rekao "Sačuvaj me Bože srpskog junaštva i hrvatske kulture". Niti su Srbi takvi junaci kakvima se neki pripadnici tog naroda pokušavaju predstaviti, niti su Hrvati takva gospoda, kakvom se opet neki pripadnici našeg naroda predstavljaju.
Svuda ima i ovakvih i onakvih, to ne ovisi o boji krvnih zrnaca |
|
|
|
|
set96
|
morgan je napisao/la: ›
set96 je napisao/la: ›
|
hmmm... nije li to Krleža rekao?!
|
Marinković je.....ljudi često misle da je Krleža ali ipak nije:).......ali bitnija je poanta od autora |
|
|
|
|
|
|