Autor |
Poruka |
Eul Ukupno postova: 10 Spol: Nebitno
|
kad se lijepo krade, najbolje je uz to i zapjevati dobru pjesmu. Volim te Osiječe, ali daj lovu.
[/quote]
brate, spotičeš se totalno... Jer bo, nisam se prijavio da bih odnjeo novčanu nagradu, nego sam bio zagrijan prvenstveno napisati pjesmu o gradu što sam planirao već duže, da ju ubacim u svoj radni opus. Čisto iz neke ljubavi i poštovanja prema gradu kojim kročim, a pored toga sam htio dati ljudima priliku da čuju moje riječi, moje mišljenje i moje osjećaje. Zato me ne brinu kritike od ljudi koji misle da su uvijek u pravu i da je sve korumpirano. Što donekle jest, tj. u većini slučaja, ali tebra, ja nisam jedan od njih, a ovime si prozvao i mene...
A za onoga ša je pitao ša znači moja rečenica, ne bi bilo na odmet da okreneš koju stranicu rječnika i provjeriš podatke koji te insuficiraju...
Topli pozdrav svima, bacam znanje na kmice glave. mrš |
|
|
|
|
|
euchrid
Ukupno postova: 511 Spol: Muško
|
@eul
hvala lijepa, ali inače mi je posao zagledati u rječnike...
još uvijek čekam odgovor na postavljeno pitanje? |
|
_________________ __________________________________
Stojim uz to što sam jučer rekao. Ne znam doduše što sam rekao, no znam, što mislim, a mislim točno ono što sam rekao! |
|
|
|
eseker
Ukupno postova: 649 Lokacija: moja radna soba Spol: Nebitno
|
A u kom rječniku mogu naći slijedeće riječi: insuficirati, afinirati, insultacija, hejt?
Jezici su mi inače profesija i imam nekoliko desetina rječnika, što papirnih što elektronskih ali ove riječi ne uspjevam naći. |
|
_________________ šorom šajke a niz Dravu čeze |
|
|
|
Heroina9
Ukupno postova: 468 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Voljela bih poslušati te pjesme, al ipak bezobzira na sve, meni je još uvijek u glavi ona Mihaljevićeva i po meni himna Osijeka..."Moj Osijek pun je suncaaa, na dravi miran i tih..." |
|
|
gaap
Ukupno postova: 2694 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
e kad mi to kaže haespeov pravobranitelj... nego, jel taj natječaj također rađen u dobroj namjeri, transparentno i zakonito? nemoj da i tebe zatarabe zbog par tisuća kuna |
|
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=U2olCKnTVPI |
|
|
|
TataMata
Ukupno postova: 1180 Spol: Nebitno
|
Naravno da je to nedodirljiva himna Osijeka, ovaj natječaj je rezultirao kvalitetnim pjesmama i kao takav izvršio je svoju zadaću u potpunosti. Koliko će ove pjesme zaživjeti među ljudima, to će vrijeme pokazati..... |
|
_________________ Đe si lega.....šo ima? Ma niš brca....lagano điram i snajpam butre...možda će se koja šapit... |
|
|
|
RKL
Ukupno postova: 226 Spol: Nebitno
|
a pored toga sam htio dati ljudima priliku da čuju moje riječi, moje mišljenje i moje osjećaje.
|
A na komentare se ljutiš? Bravo majstore! Ako u tekstu pjesme toliko uskačeš sebi u usta onda je pjesma remek-djelo..... Zapravo, možda i je prava slika Osijeka. Trebalo bi poslušati. |
|
|
|
|
|
|
@eul
hvala lijepa, ali inače mi je posao zagledati u rječnike...
još uvijek čekam odgovor na postavljeno pitanje?
|
izobličavajuće, groteskno, besmisleno..
pusa |
|
|
|
|
|
|
a pored toga sam htio dati ljudima priliku da čuju moje riječi, moje mišljenje i moje osjećaje.
|
A na komentare se ljutiš? Bravo majstore! Ako u tekstu pjesme toliko uskačeš sebi u usta onda je pjesma remek-djelo..... Zapravo, možda i je prava slika Osijeka. Trebalo bi poslušati.
|
kakav si ti *, majketi, spotičeš se...
gle LEGA, u buduće molim te pročitaj što piše prije nego li se prosipaš i bacaš dragulje na kmice... Niti u jednom trenutku se ja nisam ljutio na komentare koji su vezani uz pjesme, nego na komentare koji nalažu kako potrošiti novac koji dobijamo i ostalo vezano uz to... Ne spada vamo, osim toga, ne prosipaj se dok ne vidiš txt i ne čuješ pjesmu... Bit će dovoljno rano na stanica..
mrš nazad na ugao, pusa |
|
|
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
ništa osobno, ali strašno iritantan stil govora. |
|
|
|
|
|
W.M. Felt Ukupno postova: 2158 Spol: Nebitno
|
Slažem se, i jedva čekam nagrađenu pjesmu. Slutim da imamo hit. |
|
|
|
|
|
gaap
Ukupno postova: 2694 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
|
|
|
TataMata
Ukupno postova: 1180 Spol: Nebitno
|
Vas dvojica (felt i gaap) ste ko ona dva matorca iz muppetsa s galerije, sam nešt frfljate....al baš ste zabavni.... |
|
_________________ Đe si lega.....šo ima? Ma niš brca....lagano điram i snajpam butre...možda će se koja šapit... |
|
|
|
|
A u kom rječniku mogu naći slijedeće riječi: insuficirati, afinirati, insultacija, hejt?
Jezici su mi inače profesija i imam nekoliko desetina rječnika, što papirnih što elektronskih ali ove riječi ne uspjevam naći.
|
a jadničak, pokušaj smanjiti razinu sarkazma i razmisliti,
svakodnevne su riječi i sve riječi osim hejt naći ćeš u rječniku. Pusa |
|
|
|
|
|
|
ništa osobno, ali strašno iritantan stil govora.
|
Oprosti, potruditi ću se koristiti vaš sofisticirani jezik pun sarkazma da bih
se ubuduće izražavao na vašoj razini. |
|
|
|
|
|
|
|