Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Davor Šuker ipak počasni građanin

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Moira

Ukupno postova: 344
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 12.11.2008. 10:46 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Pa i sljedeći put glasujte za Đapića i HSP, odnosno Glavaša koji nam ih je namjestio... kakva bagra.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
tempus031

Ukupno postova: 234
Spol: Muško Muško
Post Postano: 12.11.2008. 14:44 
Naslov:  

Moira je napisao/la: ›
Pa i sljedeći put glasujte za Đapića i HSP, odnosno Glavaša koji nam ih je namjestio... kakva bagra.

Ajde ne lupetaj gluposti. Glavaš je tog istog Đapića raskrinko 1. put i napustio koaliciju. Sadašnja garnitura SDP, HNS, HSU bez obzira na sve sada ga podržava i drži mu lojtre, kriminal se nastavlja i dalje, oni ga podržavaju i dalje. Ko je tu koga onda namjestio?

W.M. Felt
Ukupno postova: 2158
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 12.11.2008. 15:14 
Naslov:  

tempus031 je napisao/la: ›
Moira je napisao/la: ›

Ajde ne lupetaj gluposti. Glavaš je tog istog Đapića raskrinko 1. put i napustio koaliciju. Sadašnja garnitura SDP, HNS, HSU bez obzira na sve sada ga podržava i drži mu lojtre, kriminal se nastavlja i dalje, oni ga podržavaju i dalje. Ko je tu koga onda namjestio?

Svaka čast tom Glavašu, prvi je put on raskrinkao koaliciju. Smiješno. Neukusno je uopće o Glavašu iznostiti bilo kakve pozitivne stavove.

Ako ćemo Đapića mijenjati opet Glavašem, nismo ništa napravili. Napravit ćemo nešto onog dana kada ta dva kriminalca budu dijelili ćeliju.

tempus031

Ukupno postova: 234
Post Postano: 12.11.2008. 17:57 
Naslov:  

W.M. Felt je napisao/la: ›
Svaka čast tom Glavašu, prvi je put on raskrinkao koaliciju. Smiješno. Neukusno je uopće o Glavašu iznostiti bilo kakve pozitivne stavove.

Ako ćemo Đapića mijenjati opet Glavašem, nismo ništa napravili. Napravit ćemo nešto onog dana kada ta dva kriminalca budu dijelili ćeliju.

Ma gledaj, ok to je tvoj stav. Htio sam samo reći da ga je Glavaš postavio 1. put, ali ne i 2. pa samim time ne može biti odgovoran za sadašnje malverzacije, nego oni koji ga sad podržavaju. Ah da, zaboravih da oni ni o čemu nemaju pojma, oni samo sjede u poglavarstvu, spašavaju grad od političke krize.

PreacheR

Ukupno postova: 1076
Post Postano: 14.11.2008. 17:23 
Naslov:  

Ovo je jedna od većih lakrdija. Šuker ničime nije zadužio ovaj grad osim činjenicom da se rodio u njemu, naprotiv, dobije se dojam da se oduvijek stidio Osijeka. čak je i roditelje preselio iz Osijeka. Nikada neću zaboraviti travanj '91 kada je Šuker postigao izjednačujući gol za dinamo (1:1) protiv Osijeka u gradskom vrtu, te je prkoseći cijeloj istočnoj tribini otrčao do BBB-a i penjao se na ogradu. 6-7 godina kasnije je zabio gol za Real Madrid protiv Seville (prije toga je vrlo uspješno igrao 5-6 godina za Sevillu) i nije niti ruke podigao kada je zabio gol, čak se nije ni nasmijao. Kada su ga reporteri poslije utakmice pitali zašto nije slavio podogak, jer je izgledalo kao de je Šukeru neugodno i krivo što ga je zabio, Šuker je odgovorio da je Sevilla njegov grad i njegov klub i da nikada neće zaboraviti prekrasne dane provedene tamo... Toliko o Šukeru

Ukupno postova: 2703
Post Postano: 14.11.2008. 19:42 
Naslov:  

Najjače je kad koalicijski partner kaže za svog koalicijskog partnera da je lopov, To je ujedno poruka svim biračima da su idioti što nije daleko od istine!
Jel tako Felt? Wink

Skoči u forum: