Autor |
Poruka |
Jeff Murdock
Ukupno postova: 1502 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
To sta fali rici
sta nas manje ima
Sibenska ce pisma
vracati te svima
Sve je manje suza
a ti se ne ljuti
slomljena nam dusa
u prsima cuti
Zivot leti kapetane...
Na danasnji dan u 17:20h Bog nam je uzeo najveceg sportasa, ali prije svega velikog covjeka, svih vremena. Jedinog i neponovljivog Kapetana - Drazena Petrovica.
Kapetane, uvijek ces zivjeti u nasim srcima i mislima!
P.S. Na ovom linku mozete skinuti pjesmu Zivot leti kapetane:
Zivot leti kapetane |
Opis: |
|
Veličina: |
25.74 KB |
Pogledano: |
235 put(a) |
|
Zadnja promjena: Jeff Murdock; 07.06.2006. 16:48; ukupno mijenjano 1 put. |
_________________ Zbirka poezije: Na rubu ljubavi |
|
|
|
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Dražene, legendo... |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
|
Lugar
Ukupno postova: 607 Lokacija: Hladovina Spol: Muško
|
Nema se sto reci! Drazene, legendo.... |
|
|
|
exHOP3on
Ukupno postova: 4356 Spol: Muško
|
...........legendo............ |
|
|
gaap
Ukupno postova: 2694 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
imam doma majicu Netsa koju sam dobio od Drazena na poklon, osobno i skulpturu koju je dobio za najboljeg igraca pripremnog turnira u Pamploni'92. hehehe
al što je - je, da se ne lažemo, raspekmezio sam se sinoć na reportažice o Draženu, genijalac! |
|
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=U2olCKnTVPI |
|
|
|
Gemi
Ukupno postova: 2963 Lokacija: Nebesa Spol: Žensko
|
KK "Mursi" mogu zahvaliti na mom odrastanju, životu, zdravlju, duhu i prijateljstvu sa curama iz ekipe...
Imala sam čast susresti se s Draženom u Osijeku, ostao mi je u lijepom sjećanju... |
|
_________________ Gemi031 |
|
|
|
DanicaV
Ukupno postova: 4765 Lokacija: ... gdje caruje drugarstvo... Spol: Žensko
|
o mrtvima sve najbolje, ali meni nije predstavljao ništa. a pogotvo sam alergična na mamu Petrović i njeno iskorištavanje sinovljeva talenta&nesretnog kraja. |
|
_________________ "To je nepravda" Kalimero |
|
|
|
allein
Ukupno postova: 1542 Lokacija: offline Spol: Muško
|
DanicaV je napisao/la ( Pogledaj post): ›
o mrtvima sve najbolje, ali meni nije predstavljao ništa. a pogotvo sam alergična na mamu Petrović i njeno iskorištavanje sinovljeva talenta&nesretnog kraja.
|
Iskorištavanje? Za šta? Misliš da ona pikira na neki osobni, materijalni dobitak na osnovu Draženova imena? Dražen neće nikada biti prežaljen |
|
|
|
|
|
DanicaV
Ukupno postova: 4765 Lokacija: ... gdje caruje drugarstvo... Spol: Žensko
|
allein je napisao/la: ›
Iskorištavanje? Za šta? Misliš da ona pikira na neki osobni, materijalni dobitak na osnovu Draženova imena? Dražen neće nikada biti prežaljen
|
Draženu svaka čast. Svi smo se naježili kad smo čuli za vijest o nesreći, ali su mi nastupi njegove mame malo.....puno.....izvještačeni. Dražen je imao ili ima i oca, koji je gubitak sina, rekla bih, proživio kao pravi otac, bez eksponiranja svoje ličnosti čemu je gospođa prilično sklona.
Tema jeste odvratna, ali meni je njeno ponašanje u puno puta bilo neprilično za jednu majku. |
|
_________________ "To je nepravda" Kalimero |
|
|
|
gaap
Ukupno postova: 2694 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
DanicaV je napisao/la: ›
o mrtvima sve najbolje, ali meni nije predstavljao ništa. a pogotvo sam alergična na mamu Petrović i njeno iskorištavanje sinovljeva talenta&nesretnog kraja.
|
ne vidim ništa loše u tome da se majka bori za svoje mrtvo dijete, odnosno da se takvom talentu grad Zagreb, Šibenik, država, cijela Hrvatska zahvale na pravi način. to do sada baš i nije bio slučaj! puno lamentiranja, a konkretnih poteza nema! |
|
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=U2olCKnTVPI |
|
|
|
|
|