Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Maloljetni delinkventi kazne će odrađivati čisteći grad!

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
nake_rado

Ukupno postova: 5684
Spol: Muško Muško
Upozorenja : 1
Post Postano: 13.11.2008. 19:50 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Predobro, nadam se i onim kričavim odjelima Smile

be strong be happy and don't let anyone to make you angry
Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Anastazija
Ukupno postova: 689
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 13.11.2008. 22:06 
Naslov:  

djoredrzic je napisao/la:
Lijepo je vidjeli kad lokalne vlasti nađu mali uklonjivi problem koji će se riješiti....Sve kako bi se dokazalo zaštita vašeg poreznog novca!
Ovo su gluposti ako smijem primjetit - zašto se u gradu ne bave većim problemima od šaranja po zidu!
A mislim da vi ne biste tako razmišljali da su vaša djeca u pitanju ako ih imate!

Ma na prričaj gluposti. Prvo, terba početi od nečega. Kad se već velike stvari ne mogu riješiti, zašto ne bismo rješavali male stvari. Btw. meni se odgoj mladeži ne čini glupošću.
Inače, da moje dijete tako što napravi, naravno da bih htjela da osjeti kakoje to crnčiti, raditi i truditi se pa dođe neki idiot i uništi sve to. I ne bi mi palo na pamet plaćati njegove nepodopštine. Ako ih je sam napravio, neka sam i plaća za njih pa bila to i ovakva kazna.

Ukupno postova: 1155
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 14.11.2008. 13:45 
Naslov:  

djecu treba pravovremeno vaspitati..i onda se izbjegnu ovakve neprilike..
ali ako mama ide na manikir a tata igra squash..a klinci rade sta im volja, mora ih neko drugi vaspitati..i hoce..
djoredrzic je napisao/la:
Lijepo je vidjeli kad lokalne vlasti nađu mali uklonjivi problem koji će se riješiti....Sve kako bi se dokazalo zaštita vašeg poreznog novca!
Ovo su gluposti ako smijem primjetit - zašto se u gradu ne bave većim problemima od šaranja po zidu!
A mislim da vi ne biste tako razmišljali da su vaša djeca u pitanju ako ih imate!

Skoči u forum: