Autor |
Poruka |
evil monkey
Ukupno postova: 923 Lokacija: ormar Spol: Žensko
|
mozes jos nesto gluplje napisati?
samo ti idi do tvornice bmw-a, u trenutku kada grad u kojem zivis bude finacirao rad te tvornice TVOJIM poreskim novcem, i kada voznja bmwjima bude definirana kao nesto sto treba biti dostupno i socijalno slabo stojecima, imat ces pravo otici se zaliti... |
|
_________________ “Education’s purpose is to replace an empty mind with an open one.”
Platon - Alegorija pećine
pollitika.com - Pale blue dot video - DemocracyNow! - ZCom |
|
|
|
Tram111
Ukupno postova: 121 Spol: Nebitno
|
Statistika je rađena baš na nači na koji si spomenula-danima su po dva zaposlenika gpp-a bila u svakom vozilu, na svakom voznom redu, na svakoj liniji i "pješke" brojali kolko ljudi uđe na kojoj stanici, koliko izađe, sa kakvom kartom se vozi i to onda sve upisivali u predviđene formulare!!! |
|
|
|
|
|
majaazdaja
Ukupno postova: 207 Spol: Žensko
|
ljudi , aj molim vas ako je itko ovome posvjedocio nek potpise gospodina tramvajca ovdje... |
|
_________________ zlo i naopacke |
|
|
|
majaazdaja
|
a to sto su oni beojali ljude kao sto si ti naveo ne dovodi do statistickih rezultata koji opravdavaju cijenik butre nego eventualno mogu reci koje su tramvjske stanice najfrekventnije... |
|
|
|
|
Tram111
|
[quote="evil monkey";p="203056"]
mozes jos nesto gluplje napisati?
Igrom slučaja radim sa ljudima pa sam navikao na svakakve "bisere" tijekom rada tako da sam gotovo siguran da bi se našao i netko takav!
Btw, ukolko smatraš da radim u gpp-u, slobodno mi pošalji kontakt telefon na PM pa ću te rado pozvati na piće kod sebe u firmu da više ne misliš tako (naravno ovo se odnosi i na ostale koji su mišljenja da radim u gpp-u)! |
|
|
|
|
|
W.M. Felt Ukupno postova: 2158 Spol: Nebitno
|
Što je fer, individualna je kategorija. Fer sigurno nije bilo ni da ljudi iz centra plaćaju 8 kn za vožnju od 2 stanice, koliko i netko iz Višnjevca. Ako ćemo objektivno, s obzirom da se nikad ne vozim Gpp-om, ovo novo je više fer. Naime, treba imati i koristi od života u centru (odn. plaćanja skupljeg kvadrata, plaćanja parkiranja, buke, itd.). |
|
|
|
|
|
evil monkey
|
|
|
|
Tram111
|
Šta su se trebali svakom putniku pojedinačno javljalti i napominjati što rade!!!??? |
|
|
|
|
|
Tram111
|
Najprimjerenij odgovor do sada, svaka čast!!! |
|
|
|
|
|
majaazdaja
|
ne moraju , ali ljudi bi primjetili ako su oni danima , kako ti kazes stojali i brojali...
ako si ti skontao , bogme je jos netko
ali kao sto rekoh , sve daje i bilo tako...takva glupava ideja ne daje rezultate koji opravdavaju cijene |
|
|
|
|
evil monkey
|
cool, dobar ti je elitisticki nacin razmisljanja - ko veli: jebi se budalo sto si ne mozes priustiti stan u centru pa zato placaj skuplji javni gradski prijevoz, sta mene boli k**** za tebe. da li ti placas vece poreze ako zivis u centru nego ja ako zivim na periferiji? i kroz vece poreze dajes vise novaca za financiranje gpp-a? ja sam mislila da se topografska diskriminacija ne provodi kad su u pitanju takve stvari kao sto je javni gradski prijevoz. a pise negdje u ustavu ove nase trule zemlje da diskriminacije nikakve ne smije biti...
btw, sta mene briga sto ti moras placati parkiranje - vozi se javnim prijevozom pa neces imati brige oko parkinga. |
|
_________________ “Education’s purpose is to replace an empty mind with an open one.”
Platon - Alegorija pećine
pollitika.com - Pale blue dot video - DemocracyNow! - ZCom |
|
|
|
majaazdaja
|
Naime, treba imati i koristi od života u centru (odn. plaćanja skupljeg kvadrata, plaćanja parkiranja, buke, itd.).
[/quote]
pa kako ne bi imao koristi...u centru ti je SVE na dohvat ruke , i svuda si pjeske za 3-5 minuta...sta ce ti tramvaj....
osim ak ne ides u visnjevac?? |
|
|
|
|
Tram111
|
Tebi bi ustvari najbolje bilo da postaneš Roobyn Hood, jer si i onako na pravom putu ) |
|
|
|
|
|
W.M. Felt Ukupno postova: 2158 Spol: Nebitno
|
Ako pronađeš barem jedan grad u razvijenom svijetu u kojem građani iz predgrađa plaćaju za prijevoz jednako koliko i građani u centru, povući ću sve što sam napisao. Ovo nije elitizam, nego surova realnost. Sve ostalo bi bile subvencije za predgrađa. Razlika u cijeni kvadrata između centra bilo kojeg grada i predgrađa nije zato što netko baš voli zgradurine i buku, nego zato da bi profitirao u vremenu i novcu kad negdje mora otići (pod pretpostavkom da se večina stvari događa u centru). Prema tome, ako je tebi logično da se netko vozi pet puta dulje i preko veće udaljenosti, i za to plaća isto kao i onaj koji to radi pet puta kraće, sugeriram otvaranje prijevoznog poduzeća, jer si na tragu revolucionarnih ekonomskih otkrića. |
|
|
|
|
|
evil monkey
|
|
|
|
|