postovani letcei mugose/leone... ispricavam ti se sto nisam uvidio da je ovo prebaceno negdje drugdje, pogledao sam offtopic tamo nije bilo pa sam smatrao da je obrisano. ja zaista nemogu citati mislili tebi gdje ces prebaciti koji post
dakle moje duboke isprike, a sad pređimo na stvar
Leteci mungos je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Neistina je da imam negativan komentar "BAS NA SVE". Negativan je mozda za tebe, ali u tom slucaju bih rekao da nam razmisljanja imaju razlicite predznake. Zato se to tebi cini kao negativno. IMHO, i meni je negativno stajaliste da Osijek treba financirati sva ziva nullrazredna (null - ne postoji vrijednost, ona koja nitko drugi ne zeli) sportska dogadjanja.
|
gledaj neda mi se kopati po tvojim postovima, nemam za to ni volje ni vremena, ali znam da kad god se oglasis znam da pljujes po necemu, pod izgovorom poreznih obveznika ovog onog
Citat: ›
IMHO, i meni je negativno stajaliste da Osijek treba financirati sva ziva nullrazredna (null - ne postoji vrijednost, ona koja nitko drugi ne zeli) sportska dogadjanja
|
Mozda je po vaznosti Davis cup za tenis jednako vazan kao SP u nogometu, ali SP se dogadja dovoljno rijetko, vremenski sazeto i sadrzajno bogato da s ovim Davis cup susretom ima zajednickog koliko Mjesec i Sunce. Pripadaju istom sustavu i nalaze se u Svemiru. I tu zajednicke crte prestaju.
|
natjecanje osnovano 1899, danas broji 134 zemlje koje se u njemu natjecu, do sada imao svega 12 pobjednika od kojih je jedna zemlja i Hrvatska... imas pravo NULLRAZREDNO NATJECANJE!!!
Davis cup susret Hrvatska - Cile?! Renomirane?! Ako ovaj susret i bude spomenut van granice RH, bit ce kao tablicni prikaz rezultata kola. Nije valjda da mislis da ce Eurosport vrtiti snimke teniskih susreta poluanonimaca iz Hrvatske i Cilea ili prikazivati ljepote Osijeka i Kopackog rita, turisticku ponudu Baranje, blabla...
|
nemislim, ZNAM!!! Tenis je po popularnosti 2 sport, i ogled svijetske skupine DC ce sigurno dobiti svoj prostor na TV-u ... a s obzirom na zanimljivost ostalih meceva i njihov tajmin nebi me iznenadio i DIREKTAN prijenos
Ovakva usporedba moze se ocekivati od osoba poput Antuna Vrdoljaka
|
hvala, moram priznati da mi laska usporedba s Antunom Vrdoljakom!!!
Od srca hvala
Daj malo pameti i racionalnosti. Ucenici III. gimnazije ne znaju kako izgleda dvorana. I tako vec generacijama. To je gledanje situacije kako spada, bar iz mog kuta gledanja.
|
kakve to veze ima s mecem DC?