ti si se uhvatio mog kruha ko gladan srat...naime ja imam za kruh , a kao sto vidim imas i ti pa te ne sekira koja je cijena karte...da sam bezosjecajna egocentricna kravetina i mene bi bolio djon koja je cijena karte i dali je ili nije skuplja od kruha..ima ih puno koji bas tako usporedjuju tu cijenu , a ja se iskreno nadam da nikad neces bit gladan kruha dok moras tramvajem na posao...
o politici , ekonomskoj ili bilo kakvoj drugoj , u osijeku mi ne pricaj nista...
to je sve hrpa lopova , neeeduciranih beskicmenjaka koji su na svima dobro poznatu foru stigli na pozicije na kojima jesu..i oni su ti koji svojim odlukama upropastavaju narod i grad
al jos cu jednom reci da smo si djelomicno sami krivi , jer ne poduzimamo nista da bi to rijesili...ovo s gpp om nije nista novo , stara fora , samo jos jedan nacin kako nam oteti pare koje ionako nemamo
sta , treba da ljudi pocnu dizati pozajmice pa od njih kupovati godisnje karte za tramvaj...to sto VAMA u centru odgovara ovaj nacin placanja je sasvim ok , eto bas mi drago
no nazalost vecina ljudi putuje vise od 3-4 stanice i njima ne odgovara , jer ih izlazi skuplje nego sto je bilo prije , i nije ni cudo sto ljudi pizde
dobiju oni placene putne troskove..ali brate ti putni troskovi totalno nisu formirani prema cijeni gradskog prijevoza..i sta onda covjek da radi..jebote ne isplati im se ici na posao maltene
a to sto malmo ima dobru socijalnu politiku sigurno nije proizaslo iz mentaliteta ovaca i vukova koji mi tako velicamo u Osijeku
ovdje se oni ozbiljno BOJE naroda...jer ljudi su ti koji imaju moc a ne sacica nadobudnih glavonja...
i kao sto je rekao evil monkey i pero ...mrdnite guze malo sa balkana , ali budite nesto vise od ubogih turista pa cete vidjeti sta je zivot...dok sam bila u osijeku sam bila dobrostojeca...tako da nisam skocila iz opanka u patiku , ali ovo je nesta drugo...i tako treba biti , a ne onako kako je u osijeku
e da..a sto se tice dovucenih BALKANACA u swedsku...e dragi vidis da nemas pojma..oni su si dovukli radnu snagu koju POSTENO placaju..iz prostog razloga jer ima je trebala...tako da je ovdje jedan balkanski zidar (kojeg se vjerovatno u osijeku obilazi jer je niza rasa) gospodin covjek i zaradjuje oko 20 000 kruna kad mu skinu porezi vid smjeha...tolka placa a karta za javni prijevoz 13 kruna , ju , ju..i jos smjesnije..taj isti zidar ide na posao BICIKLOM