Autor |
Poruka |
Leon Admin
Ukupno postova: 4122 Lokacija: space Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
Vlatko Stefanovski Trio i Jan Akkerman održali su u popunjenom Zrinjevcu odlični koncert kojim su otvorili hrvatsku turneju za predstavljanje novog zajedničkog albuma " Thunder From the Blue Sky".
Osim stvari s novog albuma, Vlatko Stefanovski (električna gitara), Đoko Maksimovski (bas gitara) i Dejan Mirosavljević (bubnjevi) odsvirali su i više uspješnica grupe " Leb i sol". Dvosatni koncert više je puta prelazio iz bluesa u rock'n'roll i nazad, a publika je sve pratila u dubokom hipnotičkom transu s uživanjem i odobravanjem, sve do posljednje solaže dvije gitarističke legende, Vlatka Stefanovskog i Jana Akkermana.
Galerija 031: Vlatko Stefanovski trio & Jan Akkerman
[Foto: cacan][16.11.2008. Zrinjevac]
Video 031:Vlatko Stefanovski Trio: Čukni vo drvo [video by Chule]
Video 031:Vlatko Stefanovski Trio & Jan Akkerman: Hokus Pokus [video by Chule]
|
Zadnja promjena: Leon; 17.11.2008. 11:07; ukupno mijenjano 1 put. |
_________________ --
Leon Linde
portal Osijek031.com |
|
|
![](images/spacer.gif) |
Isis
Ukupno postova: 1211 Lokacija: In Fiction Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
Vrhunac je definitivno bio kad su svirali Hocus Pocus od Focusa! ![Smile](images/smiles/icon_smile.gif) |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
odličan koncert! red bluza, red čistokrvnog rokenrola. pa opet. i opet. žao mi je samo što nije bilo ništa akustično, kao s tadićem, ali nema veze, bilo je i ovako odlično. |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
pootzko
Ukupno postova: 155 Spol: ![Nebitno Nebitno](templates/fisubice/images/icon_minigender_unknown.gif) Nebitno
|
ni blizu drvetu i akustici... =)
i neznam tko sređuje osvjetljenje, al trebao bi otić sjest gore na tribine.. nema baš nekog velikog smisla ljudima u oči uperit te jake projektore da ništa ne vide, a došli su GLEDATI KONCERT... tipično
što je najgore - nije prvi put. na onim tuborg green večerima je ista stvar bila... |
|
_________________ ...I put on my robe and a wizard hat... |
|
|
![](images/spacer.gif) |
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: ![Nebitno Nebitno](templates/fisubice/images/icon_minigender_unknown.gif) Nebitno
|
Da, ovo s reflektorima publici u oci je nesto s cim bi trebalo prekinuti. Em se koncert ne moze normalno pratiti, em izaziva sasvim osjetnu bol u ocima, a vrlo vjerojatno i ostecuje vid.
Bira li takvo ponasanje rasvjete organizator ili svjetlo-majstori? |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
![](images/spacer.gif) |
pootzko
Ukupno postova: 155 Spol: ![Nebitno Nebitno](templates/fisubice/images/icon_minigender_unknown.gif) Nebitno
|
pa sigurno da organizator ne obavlja taj 'monterski' dio posla... kaže šta oće i ovi onda to namještaju. briga njega, on oće job done, a na majstorima je red da to srede kako (ne)treba |
|
_________________ ...I put on my robe and a wizard hat... |
|
|
![](images/spacer.gif) |
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
pa ne pita za montiranje svjetla, nego tko odlučuje kako će se to svjetlo ponašati. |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Isis
Ukupno postova: 1211 Lokacija: In Fiction Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
Ja sam bio skroz gore, na samom vrhu i na snimci što sam snimao mobom svako malo se vidi kak reflektori tuku drito u glavu, ko šaka u oko. |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
DonQuijote
|
ja sam bio u drugom redu na parteru, praktički ispod pozornice, pa mi je svejedno onaj reflektor iza stefanovskog malo-malo šibao u oči. mislim, ono... |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Leon Admin
Ukupno postova: 4122 Lokacija: space Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
Video 031:Vlatko Stefanovski trio: Čukni vo drvo [video by Chule]
Video 031:Vlatko Stefanovski Trio & Jan Akkerman: Hokus Pokus [video by Chule]
|
|
_________________ --
Leon Linde
portal Osijek031.com |
|
|
![](images/spacer.gif) |
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
bilo je predobro ![Smile](images/smiles/icon_smile.gif) jednostavno predobro, malo mi je žao što nije bilo na nekom boljem prostoru jer je akustika na zrinjevcu kaos al dobro |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Miroslavlje
Ukupno postova: 7 Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
Bilo bi bolje da se koncert održao u Slaviji, radi ozvučenja i prostora. Sve u svemu, jedan od najbolje odsviranih koncerata ove godine. Malo bluesa, malo rocka, malo Leb i Sola, bez pripitih srednjoškolaca i pozera. Milina! |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Isis
|
Čule, legendo, fala za Hocus Pocus!! ![Smile](images/smiles/icon_smile.gif) |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Leon Admin
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
![](templates/fisubice/images/spacer.gif) |
|