Autor |
Poruka |
weirdfreak Ukupno postova: 28 Spol: Muško
|
Mislim se prebaciti na jednu od ove dvije mreze jer su ipak jeftinije od ovih skupih klaunova... Samo me zanima kakva su vasa iskustva na podrucju Osijeka? Kakav je signal ovdje? Da li se cesto dogadja da se ne moze poslati poruka, da ne mozes nekoga nazvati ili da te nitko ne moze dobiti???? Tko ima kakvih iskustava sa ove dvije mreze i gdje je zapravo pametnije prijeći... Na kravu ili na paradajz? |
|
|
|
|
|
tranquilize Ukupno postova: 548 Spol: Muško
|
ja sam sa 91 presao na kravu i full sam zadovoljan, visestruko manji racun, signala jedino nisam imao u onom inace zatvorenom djelu bastiona gdje je tuborg green fest bio |
|
|
|
|
|
tonya
Ukupno postova: 2171 Lokacija: Nedođija Spol: Žensko
|
tranquilize je napisao/la: ›
ja sam sa 91 presao na kravu i full sam zadovoljan, visestruko manji racun, signala jedino nisam imao u onom inace zatvorenom djelu bastiona gdje je tuborg green fest bio
|
Ista stvar, samo što sam primijetila da nemam signala ni u Emmezeti. Ali baš u Emmezeti, u Ipercoopu i ostalim trgovinama imam. |
|
_________________ Space: The final frontier
These are the voyages of the Starship, Enterprise
Its 5 year mission
To explore strange new worlds
To seek out new life and new civilizations
To boldly go where no man has gone before |
|
|
|
Janis
Ukupno postova: 417 Lokacija: M42 Spol: Žensko
|
Nekoliko mojih prijatelja je na 095 i ponekad kad im posaljem poruku ona im satima kasni... takodjer ima dosta problema s signalon (odnosno nedostatka istog). A Uopce ne primaju sms-ove s jedne njemacke mreze... To ne kontam...
Jedini je plus sto je dosta jeftino... |
|
_________________ Of all the things I´ve lost, I miss my mind the most... |
|
|
|
|
A jeste se raspucali s odgovorima...
Zar to nitko ne koristi? |
|
|
|
|
|
Zer0
Ukupno postova: 2 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
ja koristim tele 2...kolko ga dugo koristim zadovoljan sam...pozivi i poruke su dosta jeftiniji nego na t-mobileu npr...nemam problema s signalom i porukama kao sto ovi kazu...a i od teleta se dosta cesto dobivaju neke "nagrade" tipa uplatis 50 kn dobijes jos 20 i tak... |
|
|
Petar S
Ukupno postova: 118 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
tomato je zakon ... dobijas neke reklamne poruke ... 50 minuta besple + 50 poruka svaki mjesec istina potrosis do 13 u mjesecu
ali eto a sto se tice signala samo cu reci da je tomato vipov |
|
_________________ Sloboda je kip u New Yorku .... |
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
tomato kao i tele2 koristi vipovi infrastrukturu...
tomato je ejdino dobar ako ne trebaš slati mms-ove i ako ne putuješ preko granice, je ronda ne radi
tele2 nema svoju infrastrukturu ali koristi od vipa, a kad nema dostupnosti onda od t-mobila... u emezzeti mi ne radi ni 095 ni 098
tele 2 koristim preko 3 goidne i prezadovoljna sam... jedina je zamjerka kad nisi na čisto tele2 mreži ne možeš slati mms.... ali to se kompenzira cijenom poziva i sms-a pogtovo ako nisi u hrvatskoj |
|
_________________ ► Play ♫♫♫ ılılllıllıı ♫♫♫ ılılllıllıı Pause ll
SVI SMO MI VUCO |
|
|
|
Korina
Ukupno postova: 416 Spol: Žensko
|
nekad 095 šteka, ali je OK, jeftin i kada jednom mjesečno uplatiš 50kn na Knock-out tarifi, taj mjesec dobiješ besple 50kn..kod kupovine novih mobitela kod njih, ako si korisnik duže od godinu dana, dobiješ 100kn popusta na pakete..
svaka mreža ima svoje prednosti i mane..ali da su jeftini, jeftini su.. |
|
_________________ dobro, gdje je taj kulen? |
|
|
|
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
MissTake je napisao/la ( Pogledaj post): ›
tomato je ejdino dobar ako ne trebaš slati mms-ove i ako ne putuješ preko granice, je ronda ne radi
tele2 nema svoju infrastrukturu ali koristi od vipa, a kad nema dostupnosti onda od t-mobila... u emezzeti mi ne radi ni 095 ni 098
tele 2 koristim preko 3 goidne i prezadovoljna sam... jedina je zamjerka kad nisi na čisto tele2 mreži ne možeš slati mms.... ali to se kompenzira cijenom poziva i sms-a pogtovo ako nisi u hrvatskoj
|
to vec skoro godinu dana tele2 ne koristi vip, nego sad koristi cronet gdje tele2 nije dostupan.
i ako dodje nova mreza koja ce se tek uhodavati i imati hrpu tehnickih problema, tako da u pola zemlje ne bude dostupna, nju cu odabrati, jer volim kad nisam dostupan sa sjetom se sjecam dana kad su me mogli gnjaviti jedino kod kuce na fixni telefon |
|
|
|
|
|
|
Ingo je napisao/la ( Pogledaj post): ›
MissTake je napisao/la ( Pogledaj post): ›
tele 2 koristim preko 3 goidne i prezadovoljna sam... jedina je zamjerka kad nisi na čisto tele2 mreži ne možeš slati mms.... ali to se kompenzira cijenom poziva i sms-a pogtovo ako nisi u hrvatskoj
|
to vec skoro godinu dana tele2 ne koristi vip, nego sad koristi cronet gdje tele2 nije dostupan.
i ako dodje nova mreza koja ce se tek uhodavati i imati hrpu tehnickih problema, tako da u pola zemlje ne bude dostupna, nju cu odabrati, jer volim kad nisam dostupan sa sjetom se sjecam dana kad su me mogli gnjaviti jedino kod kuce na fixni telefon
|
Premudro ))))))))))))))))) SVAKA ČAST! |
|
|
|
|
|
mglg
Ukupno postova: 68 Lokacija: Os Spol: Muško
|
djelili tomato sim kartice u stucu pa sam uzo. i regaš se na tomato webu i dobiješ onih 50 novaca besplatno mjesečno =) ko sisa |
|
_________________ But y's the rum gone? |
|
|
|
|
|