Autor |
Poruka |
yoomie
Ukupno postova: 28 Lokacija: osijek Spol: Žensko
|
14. 10 .2007 . West osijek 031 party . Još uvijek tugedr, i baš nam je super........... |
|
|
|
|
|
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
Ne znam kad smo se upoznali, ovo ljeto, još imadoh dečka, u trenirci došla van na pola sata i slijedilo je upoznavanje, onda me mjesec dana kasnije pronašao na Facebooku, izašli smo jednom, drugi sam dan ostavila dečka i otad smo zajedno. |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
|
Ćuka-Beketinci Ukupno postova: 24 Spol: Muško
|
kad sam predavo boce ,zima bila neki snijeg znam da je zapado |
|
|
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
Nismo se upoznali |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
exHOP3on
Ukupno postova: 4356 Spol: Muško
|
jednom davno na kolodvoru, imala je bedž benda koji sam ja slušao i tak se sprijateljili i krenuli i nakon nekog vremena prekinuli... Al nje se uvijek s osmijehom sjetim, moja prva ljubav...
drugu sam upoznao preko leginog kuma, friško dovedena iz zga, legi namjenjena al eto, spletom okolnosti nakon godinu prijateljstva mi se zbarili i krenuli, fino to bilo godinu dana, dok nisam otkrio kakva zapravo je...
sad čekam slijedeću... |
|
|
mala_ramona
Ukupno postova: 9 Lokacija: osijek Spol: Žensko
|
u šumi... kao barili se još mjesec dana i tak jedne blesave večeri i prohodali.. |
|
_________________ kao ja da poludiš.. jednom kad se zaljubiš... |
|
|
|
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Ja sam od svoje sadasnje djevojke kupio kacu kiselog kupusa na trznici...
Sarma od tog kupusa bila je bozanska i nekoliko dana kasnije shvatio sam da je to zena mog zivota jer jedino zena koja moze takav kupus uzgojit dovoljno je dobra da mi rodi potomke... |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
|
davorccc
Ukupno postova: 1400 Spol: Nebitno
|
Spotaknuo sam se i pao na nju s licem među njenim sisama.
Zajebavam se!
U busu. |
|
_________________ |
|
|
|
la čupakabra
Ukupno postova: 208 Spol: Nebitno
|
jednom davno sam ju natrpala u usta. od tada nasa ljubav je divna i beskrajna. ja i moja mađarica |
|
|
|
|
|
little_bee
Ukupno postova: 234 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
... |
Zadnja promjena: little_bee; 05.09.2010. 16:33; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
|
sale car
Ukupno postova: 1305 Lokacija: Grad na Dravi Spol: Muško
|
pa ja pokušo utopit od moje današnje cure ( koju onda nisam poznavao ) broj nekom tam liku za jedno pivo, ona nije dala... i na tom je ostalo... onda smo se počeli u ex-u sretati... pa pričati.... pa dopisivati preko msn-a... pa polako malo malo nalaziti se.... i hop... za dva tjedna eto veze od, za sada, osam mjeseci... puf... |
|
|
|
Janis
Ukupno postova: 417 Lokacija: M42 Spol: Žensko
|
Na doceku 2007., upoznao nas moj bratic... Pogledala sam ga i pomislila:"Wow, dobaaaar...." Nekoliko mjeseci nakon toga i "sluzbeno" smo prohodali. Jos uvijek skupa i jos uvijek me ponekad fascinira.... |
|
_________________ Of all the things I´ve lost, I miss my mind the most... |
|
|
|
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol: Muško
|
upoznali se na faksu, ja nju ukapiro ona imala dečka, ja bio strpljiv i uporan,8 mjeseci nakon toga ona prekinula s dečkom ja oma navalio i evo već smo skoro 5 godina zajedno. rijetko lijepa i stabilna veza za naše godine |
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
na tramvajskoj stanici a sad kako smo došli do nje to je neka druga priča al evo već godina dana prođe |
|
|
|
|
|
legica_os
Ukupno postova: 4562 Spol: Žensko
|
Drugovi smo dobri bili
dva sokola lakih krila
sudbina je tako htela
ljubav nas je rastavila
Jedna zena a dva druga
jednom sreca, drugom tuga
a kada se ljubav javi
drugarstvo se zaboravi....
Bili su drugovi,na kraju sam zavoljela njegovog druga i JOŠ GA VOLIM.... Evo još malo pa godinu dana otkako smo počeli fušariti malo manje od godinu u vezi...
Slomila se zlatna casa
dovidjenja stari druze
tako ti je u ljubavi
jednom trnje, drugom ruze
Upoznali smo se u birtiji jednoj....sjećam se imao je na sebi bijele nike patike na čičak,traperice,bijelu jaknu jebote što je bio zgodan i naravno Pan u ruci i cijelu večer je puštao na đuboksu pjesme tipa jedna žena dva druga,lepotom me zanela žena prijatelja mog, čovjek koji te voli prijatelj je moj i slične,,,, i ja na kraju zaskočila ga |
|
_________________ Sada sam shvatila da ti je bilo teško,dok sam te varala,lagala te sa smiješkom,šta mogu kada sam
takva, rođena sa greškom |
|
|
|
|
|