Autor |
Poruka |
sheila
Ukupno postova: 1036 Spol: Žensko
|
DonQuijote je napisao/la: ›
Frost je napisao/la: ›
mala opaska.
Na današnji dan prije 222 godine.
Ne 222. godine. Šta je to bilo prije dvjestodvadesetidruge godine?
|
dvjestodvadesetiprva godina.
|
|
|
|
|
|
|
lufus Ukupno postova: 2044 Spol: Muško
|
Evo Šukera na Ostv, naravno da nisu nikog pozvali tko je protiv njega, ljigavci... |
|
|
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
DonQuijote je napisao/la: ›
Frost je napisao/la: ›
Šta je to bilo prije dvjestodvadesetidruge godine?
|
dvjestodvadesetiprva godina.
|
je*alo majku, bit će da si u pravu
eseker je napisao/la: ›
cjepidlaka
Pa ne možeš biti i pismen i podoban.
|
zovi me cjepidlakom, ali takve stvari se uče u osnovnoj školi. |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
centurion Ukupno postova: 938 Lokacija: Grad na Dravi Spol: Muško
|
lufus je napisao/la: ›
Evo Šukera na Ostv, naravno da nisu nikog pozvali tko je protiv njega, ljigavci...
|
al zajebali se sto su pustili pozive gledatelja pa ga popljuvalo i staro i mlado |
|
_________________ Korak ispred ostalih! |
|
|
|
ajwar
Ukupno postova: 769 Spol: Muško
|
centurion je napisao/la ( Pogledaj post): ›
lufus je napisao/la: ›
Evo Šukera na Ostv, naravno da nisu nikog pozvali tko je protiv njega, ljigavci...
|
al zajebali se sto su pustili pozive gledatelja pa ga popljuvalo i staro i mlado
|
popljuvali? pojasni malo |
|
|
|
av8or
Ukupno postova: 189 Spol: Nebitno
|
Leon je napisao/la: ›
Udruga građana Kohorta (navijači NK Osijeka), koja je danas na svečanoj sjednici osječkoga Gradskog vijeća dobila Zlatnu plaketu Grada za promicanje organiziranja slobodnog vremena mladih
|
Da mi je samo znati koje je to ORGANIZIRANJE slobodnog vremena mladih??!!
Da to nije mozda onaj obračun sa BBB kod Slatine, ili možda nasumično premlačivanje mladeži na području Tvrđe, ili možda politikanstvo sa određenim strukturama tj. zločincima našeg grada??
Smeće....sve je to smeće.... I još pored svega sada se našao jedan dupeli*ac koji če Šukera prozivati????!!!!! SRAMOTNO!!!! Sve se bojim da bi ga prozivali da je kojim slučajem "išao u posjete" određenoj spodobi....
Možda bi ipak bilo bolje da su određene strukture predložili za počasnog građanina jednog Mamića, pa na kraju krajeva, dotični gosp. je započeo svoju nogometno/menagersku karijeru u ovog gradu i u ovom klubu kao "SPORTSKI DIREKTOR"! Ne sjećam se da su onda prosvjedovali zbog nečega??!! A dobro se zna tko je Maminja posjeo na to mjesto.... |
Zadnja promjena: av8or; 04.12.2008. 16:19; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
|
faktor-x Ukupno postova: 447 Spol: Muško
|
hvala, i mi tebe volimo!
Molim ostale članove Kohorte da ne komentiraju ovo! |
|
|
|
|
|
gaap
Ukupno postova: 2694 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
|
|
|
lufus Ukupno postova: 2044 Spol: Muško
|
av8or je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Leon je napisao/la: ›
Udruga građana Kohorta (navijači NK Osijeka), koja je danas na svečanoj sjednici osječkoga Gradskog vijeća dobila Zlatnu plaketu Grada za promicanje organiziranja slobodnog vremena mladih
|
Da to nije mozda onaj obračun sa BBB kod Slatine, ili možda nasumično premlačivanje mladeži na području Tvrđe, ili možda politikanstvo sa određenim strukturama tj. zločincima našeg grada??
Smeće....sve je to smeće.... I još pored svega sada se našao jedan dupeli*ac koji če Šukera prozivati????!!!!! SRAMOTNO!!!! Sve se bojim da bi ga prozivali da je kojim slučajem "išao u posjete" određenoj spodobi....
Možda bi ipak bilo bolje da su određene strukture predložili za počasnog građanina jednog Mamića, pa na kraju krajeva, dotični gosp. je započeo svoju nogometno/menagersku karijeru u ovog gradu i u ovom klubu kao "SPORTSKI DIREKTOR"! Ne sjećam se da su onda prosvjedovali zbog nečega??!! A dobro se zna tko je Maminja posjeo na to mjesto....
|
Svašta majka rodi... |
|
|
|
|
|
kyx
Ukupno postova: 1524 Spol: Muško
|
ko je taj šuker? O_O |
|
_________________ "jebo babu, i baba je fina, i u babi ima vitamina" op sa sa |
|
|
|
av8or
Ukupno postova: 189 Spol: Nebitno
|
faktor-x je napisao/la: ›
hvala, i mi tebe volimo!
Molim ostale članove Kohorte da ne komentiraju ovo!
|
Lego hvala i tebi, samo nemoj zaboraviti da jednoumlje koje ti propagira tvoj "šef" davno prošlo....
Mislim da je sve ovo žalosno, bome svima nam je godilo da se bucamo u prsa kada je Šuker zabijao, i svi smo voljeli napominjati kako je on "iz Osijeka"..... A sada? Šta je trebao napraviti, podijeliti par lopti i prije toga zvati medije? I slikati se okolo sa "barabama i vucibatinama" koje predstavljaju ovaj grad?
Jer bi onda bio podoban?...... ŽALOSNO, ako je to mjerilo nečijih zasluga....
Vjeruj mi, tih davnih godina, jedan jedini njegov gol je vrijedniji, i nije mi žao svih živaca i sreće koji je taj čovjek pridonio meni ponaosob, pa i narodu ove zemlje i građanima ovog grada..... nego ovo SRAMOTNO politikanstvo šacice ljudi koji sada predstavlja KOHORTU!! |
|
|
|
|
|
faktor-x Ukupno postova: 447 Spol: Muško
|
kao što rekoh VOLIMO te, ma obožavamo te i stvarno svaka ti čast.super si ispravan i nemam zamjerke na tvoje upise. sve si to tako lijepo napisao da sam skoro i sam povjerovao u tvoje upise. idem sad još jednom pročitati pa možda povjerujem do kraja, ali samo možda... |
|
|
|
|
|
marijuan Ukupno postova: 302 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
|
pa i to je jedna vrsta rekreacije.
Možda bi ipak bilo bolje da su određene strukture predložili za počasnog građanina jednog Mamića, pa na kraju krajeva, dotični gosp. je započeo svoju nogometno/menagersku karijeru u ovog gradu i u ovom klubu kao "SPORTSKI DIREKTOR"! Ne sjećam se da su onda prosvjedovali zbog nečega??!! A dobro se zna tko je Maminja posjeo na to mjesto....
|
Jasnu Šekarić za počasnu građanku. Još se sjećam dočeka kad se vratila sa Olimpijade u Seulu. |
|
_________________ "Ljudi koji se boje umiru svaki dan. Hrabri samo jedanput." Paolo Borselino
http://zbogompameti.bloger.hr/ |
|
|
|
centurion Ukupno postova: 938 Lokacija: Grad na Dravi Spol: Muško
|
av8or je napisao/la: ›
faktor-x je napisao/la: ›
hvala, i mi tebe volimo!
Molim ostale članove Kohorte da ne komentiraju ovo!
|
Lego hvala i tebi, samo nemoj zaboraviti da jednoumlje koje ti propagira tvoj "šef" davno prošlo....
Mislim da je sve ovo žalosno, bome svima nam je godilo da se bucamo u prsa kada je Šuker zabijao, i svi smo voljeli napominjati kako je on "iz Osijeka"..... A sada? Šta je trebao napraviti, podijeliti par lopti i prije toga zvati medije? I slikati se okolo sa "barabama i vucibatinama" koje predstavljaju ovaj grad?
Jer bi onda bio podoban?...... ŽALOSNO, ako je to mjerilo nečijih zasluga....
Vjeruj mi, tih davnih godina, jedan jedini njegov gol je vrijedniji, i nije mi žao svih živaca i sreće koji je taj čovjek pridonio meni ponaosob, pa i narodu ove zemlje i građanima ovog grada..... nego ovo SRAMOTNO politikanstvo šacice ljudi koji sada predstavlja KOHORTU!!
|
+ smajlic koji povraca |
|
_________________ Korak ispred ostalih! |
|
|
|
fuldstændigamok
Ukupno postova: 711 Lokacija: Behind you Spol: Muško
|
Mislim da bi mu trebali posvetit trg ili nešta. Ipak je TOLIKO toga dao za ovaj grad. |
|
|
|
|
|
|
|