Autor |
Poruka |
Icy
Ukupno postova: 73 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
evo uskoro idem na krizmu i pošto će svi imati štikle(mislim na cure,iako bi dečke volila vidjeti kako se okušaju u tome).
Naime naša župa drži krizmu tek u 2. srednje,pa sam eto ja zapala tu tek u 2 razredu srednje.
Znači pošto sam podosta niska htjela bi cipele crne,po povoljnoj cijeni(ne preko 160kn),i da imaju petu od 13cm.
Gdje se tako što može nabaviti?!
nebih htjela štikle,jer bojim se pucanja pete,pa želim cipele,sa zaobljenim 'papkom'.
eto,hvala na odgovorima. |
|
|
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
pretpostavljam da bi ipak htjela čizme za ove tople dane, a sad zaoblejni papak hm hm... ne ide ti to uz visoku petu....
e sad za 160kn jedino možeš otići po kineskim šrotovima
najbolje potegni do zagreba
tamo ima veliki izbor
ja sam ovakve nekakve imala za svoju krizmu:
|
|
_________________ ► Play ♫♫♫ ılılllıllıı ♫♫♫ ılılllıllıı Pause ll
SVI SMO MI VUCO |
|
|
|
empetri
Ukupno postova: 656 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
|
|
|
la čupakabra
Ukupno postova: 208 Spol: Nebitno
|
sanafagan!! |
|
|
|
|
|
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol: Muško
|
Ako uzmeš ove, dođem ti i ja na krizmu. |
|
|
|
|
|
kudjaokomtiskokom
Ukupno postova: 252 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
grozni ste.
@Icy: tako jeftine "cipele-za-jednu-prigodu" imas u Emmezeti u Pitarellu...
ali da te upozorima, na 13 cm neces bas lako hodati.. bolje ne idi preko 9. |
|
|
|
|
|
Icy
Ukupno postova: 73 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
netrebaju mi čizme,jer mi je krizma tek u proljeće,al treba se na vrijeme počet nabavljat...hh
Neću ja hodat na 13 cm,neg na 8,jer bi platforma trebala biti otprilike 5 cm za petu od 13...
Želim nešto slično cipelama koje je Christian Sarratos imala na premijeri Sumrak filma...
Samo mjere pete i platforme onako kako sam ja htjela...hh
http://www.lionandlamblove.org/gallery/displayimage.php?album=661&pos=226 |
|
|
|
|
|
BumBaCicA
Ukupno postova: 72 Lokacija: Osijek, CNO Spol: Žensko
|
odi u Zg,tam imas vise sanse da ces naci jer sam ja ovdje sebi jedva nasla srebrne stikle od 9 cm..
i javi kad i ako nadjes =)))
p.s. ja imam krizmu tek u 4. srednje |
|
_________________ . 99 dijelova, 1 nedostaje, 99 boli, a nijedna ne prestaje . |
|
|
|
Elena_Os
Ukupno postova: 1795 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
|
|
|
Moira
Ukupno postova: 344 Spol: Žensko
|
Najjeftinije (a lijepe) štikle možeš naći u Francu preko puta Supera i u Modeusu - jedna radnja im je u Županijskoj, a druga u Ulici Republike. Maksimum 200 kn, a trenutno imaju i sniženja.. |
|
|
|
|
|
little_bee
Ukupno postova: 234 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
a i ove platforme nisu stigle u osijek jos tj mozda jesu po mangu i miss sixtiju, al tamo su šuze od oko 700 pa nadalje...
a dobila si savjete, najjeftiniji Pitarello i Franco |
|
|
|
|
|
legica_os
Ukupno postova: 4562 Spol: Žensko
|
Jučer sam u Glasu Slavonije vidjela desetak takvih cipela negdje na srednjoj stranici gdje bude moda,zdravlje,što već pa ako možeš negdje pogledati jučerašnji Glas.... |
|
_________________ Sada sam shvatila da ti je bilo teško,dok sam te varala,lagala te sa smiješkom,šta mogu kada sam
takva, rođena sa greškom |
|
|
|
pumpkin
Ukupno postova: 978 Lokacija: od ćoška na pol puta Spol: Žensko
|
Mi žemske preko 170 cm smo diskriminirane sa brojevima. Kad god se moraš skockati, ono - nema broja, jedva nađem model da ima 39,( ili od nekih proizvođača bude i 40). |
|
_________________ Always remember you're unique, just like everyone else. |
|
|
|
Elena_Os
Ukupno postova: 1795 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
pumpkin je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Mi žemske preko 170 cm smo diskriminirane sa brojevima. Kad god se moraš skockati, ono - nema broja, jedva nađem model da ima 39,( ili od nekih proizvođača bude i 40).
|
istu stvar i ja morim... 39 se najbrže proda..ne stignem niti u redovnoj prodaji naći ono što mi odgovara, a o sniženjima ( na kojima moja frendica sa br 36 nađe kožnu cipelu za cijenu trake za kosu) neću niti govoriti... |
|
_________________ Carpe diem! |
|
|
|
legica_os
Ukupno postova: 4562 Spol: Žensko
|
pumpkin je napisao/la: ›
Mi žemske preko 170 cm smo diskriminirane sa brojevima. Kad god se moraš skockati, ono - nema broja, jedva nađem model da ima 39,( ili od nekih proizvođača bude i 40).
|
dobro pa ne nosiš 38 kao ja hehe....ja nemam problema sa brojevima nego sam modelima,imam široka stopala pa mi u pola cipela noga ne uđe ah da su mi sad oni dani kad sam nosila 42 |
|
_________________ Sada sam shvatila da ti je bilo teško,dok sam te varala,lagala te sa smiješkom,šta mogu kada sam
takva, rođena sa greškom |
|
|
|
|
|