Autor |
Poruka |
Nandino
Ukupno postova: 5431 Lokacija: redakcija portala Osijek031.com Spol: Muško
|
Najluđa novogodišnja noć u Osijeku
U MMC-u Slavija u Donjem gradu doček nove godine 2009. organizira Noktua, a pokrovitelj je Osječko.
Glazba: DJ - rock i tamburaši
Oprema: koncertni razglas i light, te video zid
Prodaja karata: Oxygene, hotel Royal i videoteka Hollywood
Informacije i rezervacije: 091 941 77 07 (Noktua)
Hrana i piće: švedski stol, otvoreni šank, fruit bar, snack bar i roštilj iza ponoći
Cijena: 180 kn u pretprodaji, 250 kn na ulazu
-> Doček Nove godine 2009. - mjesta i programi
Ukoliko znate za doček koji nije na listi - slobodno nam javite sve potrebne informacije i rado ćemo ga uvrstiti! Sve podatke (plakate, informacije i sl. šaljite na e-mail redakcije: redakcija[at]osijek031[dot]com |
Zadnja promjena: Nandino; 17.12.2008. 12:35; ukupno mijenjano 1 put. |
|
zla_tratinčica
Ukupno postova: 1330 Spol: Nebitno
|
cigani.. definitivno naj lošiji od svih dočeka u gradu.. svake godine sve lošije bude.. za doček nove godine pola večeri sviraju ustaške pjesme, thompson, tamburice.. katastrofa.. a najavljivano drugačije.. lopovi i licemjeri.. |
|
|
|
|
|
noob
Ukupno postova: 182 Spol: Muško
|
zla_tratinčica je napisao/la ( Pogledaj post): ›
cigani.. definitivno naj lošiji od svih dočeka u gradu.. svake godine sve lošije bude.. za doček nove godine pola večeri sviraju ustaške pjesme, thompson, tamburice.. katastrofa.. a najavljivano drugačije.. lopovi i licemjeri..
|
hvala na preporuci, sad znam di ću |
|
|
|
|
|
selena_os
Ukupno postova: 9 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
hehe....meni se čini kao najbolje o svega ponuđenog.... A i prostrano je , a ne kao u nekim kafićima, da se ne mozes ni okrenuti DEFINITIVNO moj izbor |
|
|
|
|
|
zla_tratinčica
|
selena_os je napisao/la ( Pogledaj post): ›
hehe....meni se čini kao najbolje o svega ponuđenog.... A i prostrano je , a ne kao u nekim kafićima, da se ne mozes ni okrenuti DEFINITIVNO moj izbor
|
svaka roba ima svog kupca xD
i uvijek ce biti izroda kojima su thompson, škoro, čavoglave i tak to odgovarajuća glazba za doček.. i najbolje i je takve poluinteligentne ljude potrpat na jedno mjesto da ne gade okolo xD
čao! |
|
|
|
|
|
noob
|
zla_tratinčica je napisao/la ( Pogledaj post): ›
hehe....meni se čini kao najbolje o svega ponuđenog.... A i prostrano je , a ne kao u nekim kafićima, da se ne mozes ni okrenuti DEFINITIVNO moj izbor
|
i uvijek ce biti izroda kojima su thompson, škoro, čavoglave i tak to odgovarajuća glazba za doček.. i najbolje i je takve poluinteligentne ljude potrpat na jedno mjesto da ne gade okolo xD
čao!
|
ćao! |
|
|
|
|
|
selena_os
Ukupno postova: 9 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
zla_tratinčica je napisao/la: ›
čao!
|
istina, treba sve izrode strpat negdje ..al dokle takvo mjesto ne naprave, uživaj na slobodi Pusica |
|
|
|
|
|
Delfin
Ukupno postova: 505 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
zla_tratinčica je napisao/la: ›
|
čao!
|
Sram te bilo,ovako sta napisati,ti si ispala neiteligentna!!!!!!!
Ja ne podnosim cajke i ne bi nikad otisla u Q ni subotom a kamoli slavit novu godinu, al nikad ne bi rekla da su poluinteligentni. |
|
_________________ ...MOJ OSIJEK PUN JE SUNCA... |
|
|
|
noob
|
ajde nemojte s tim nekim inteliginetmim humorom, kako očekujte da mi debili koji slušamo thompsona i tamburice to shvatimo?? |
|
|
|
|
|
zla_tratinčica
|
noob je napisao/la ( Pogledaj post): ›
ajde nemojte s tim nekim inteliginetmim humorom, kako očekujte da mi debili koji slušamo thompsona i tamburice to shvatimo??
|
upravo to.. zato ni ne ulazim u raspravu dalje, ja sam svoje reko i stojim iza tog xD xD xD |
|
|
|
|
|
Zodijak Ukupno postova: 543 Lokacija: Halloweentown Spol: Nebitno
|
|
|
|
bulja**
Ukupno postova: 56 Spol: Žensko
|
da,i mene zanima cuga i to.. |
|
|
|
|
|
|
da... ali mene ovo boli da neće valjda thompson bit? pa to mogu slušat u svatovskom šatoru kod susjede.. |
|
|
|
|
|
zla_tratinčica
|
Zodijak je napisao/la ( Pogledaj post): ›
da... ali mene ovo boli da neće valjda thompson bit? pa to mogu slušat u svatovskom šatoru kod susjede..
|
ja sam bio prošle godine i 70% večeri su svirale tamburice, thompson i koje kakve ustaške pjesme.. stajao sam na balkonu gore i suzdržavo se da ne pogodim bocom u glavu onu kravetinu šta je puštala glazbu.. |
|
|
|
|
|
|
jaooo... a cijela ekipa hoće u slaviju...nemam izbora. Debelu jaknu i ispred se napit. Jea... |
|
|
|
|
|
|
|