Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Pet počasnih građana Osijeka Grad prešutio

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
gum099
Ukupno postova: 115
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 12.12.2008. 14:47 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

@justice

znači, bilo bi uredu da je umjesto traktorijade bila streljana?

"jer su bili pripadnici vojske"

da, opće je poznato da su nerođena/tek rođena djeca bili krvoločni ustaše. isto je poznato da je svaki ustaša bio zločinac, kao i čitava njemačka vojska i zato je uredu što su ih poubijali kao pse, nakon što su se predali.

edit: e moj justice, toliko si pun mržnje, nerazumjevanja i netolerancije i imaš obraza nijekati zločin koji su počinili tvoji uzori. gori si od svih "ustaša" kako ih ti i tvoji volite nazivati. btw.

da, ti tvoji su pobili nenaoružanu vojsku koja se predala. pobili su i zločince i nevine. pobili su civile. pobili su i žene i djecu. i da, pobili su nerođenu i tek rođenu djecu. ti to možeš nijekati koliko hoćeš, ali to je činjenica. a to što ti to "ne prhvaćaš" zahvali svojoj jugocrvenoj obitelji što te je tako naučila.

kad čujem kakve pizd*rije pričaju tvoji drugovi isto je kao da slušam čede dok su huškali na pobunu. ustaše, koljači, zločinci, koristite se istim terminima. moža vas sve skupa biti sramota, vi ste fašisti.

Zadnja promjena: gum099; 12.12.2008. 19:30; ukupno mijenjano 3 put/a.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
justice

Ukupno postova: 1371
Spol: Muško Muško
Upozorenja : 1
Post Postano: 12.12.2008. 17:44 
Naslov:  

čekaj malo @gum ukoliko su i stradala neka djeca,
a šta su onda ta djeca radila s ostacima poražene vojske,ili da preformuliram pitanje šta su civili radili uz ustaše,nijemce,četnike i ostale?

Te fore o poubijanoj djeci,napaćenim jadnim ustašama,koji su se predali,bla bla bla...

to možeš pričati nekom drugome,među svojim istomišljenicima,a tu meni nažalost nemožeš,jer ja to neprihvaćam,
ja sam rekao da je bilo ubijanja i svakakih sranja al bilo ih je samo iz jednog razloga,iz osvete za ono što je učinjeno za vrijeme vladavine domaćih kvislinga,
to možda nije bilo u redu al jbg bio je rat,a ratovi su zajebani,
zato bolje da se neponavljaju...

ova cijela priča zapravo je smiješna,tko smo mi da govorimo o tim vremenima,zato bolje da zaboravimo na sve to i pogled prema budućnosti a ne prema prošlosti

Post Postano: 12.12.2008. 20:08 
Naslov:  

@gum mogao si to ti i napisati u novoj porukici a ne "editirati" staru

he he,žalosno što nevidiš kako si ti pun mržnje a ne ja,i gdje ja to molim te me podsjeti sam nijekao da nije bilo partizanskih zločina nad nedužnim ustašama i četnicima?
ili ti kao i tumpika nisi ustaša?
pa da završim ovu glupost s malim dijelom intervjua i citatom tvog omiljenog pjevača-

zanimljivo je kako Thompson kaže da nikada nije vidio ustaške simbole na svojim koncertima te da ga pojedinci iz publike pozdravljaju s uzdignutom desnicom.

"Ne znam, zbilja to nisam vidio. Možda ih je netko poslao da stave te kape, možda time žele odaslati nekakvu poruku? Možda i ne znaju uopće zašto to stavljaju?"

Ukupno postova: 335
Zabranjen pristup
Post Postano: 12.12.2008. 20:55 
Naslov:  

justice je napisao/la: ›
@gum mogao si to ti i napisati u novoj porukici a ne "editirati" staru

he he,žalosno što nevidiš kako si ti pun mržnje a ne ja,i gdje ja to molim te me podsjeti sam nijekao da nije bilo partizanskih zločina nad nedužnim ustašama i četnicima?
ili ti kao i tumpika nisi ustaša?
pa da završim ovu glupost s malim dijelom intervjua i citatom tvog omiljenog pjevača-

zanimljivo je kako Thompson kaže da nikada nije vidio ustaške simbole na svojim koncertima te da ga pojedinci iz publike pozdravljaju s uzdignutom desnicom.

"Ne znam, zbilja to nisam vidio. Možda ih je netko poslao da stave te kape, možda time žele odaslati nekakvu poruku? Možda i ne znaju uopće zašto to stavljaju?"
a reci mi samo justice dali se mi mozemo vidjeti?? evo ja sam martina i izlazim u posh,tamo sam skoro svake subote..aj da se tu nemrzimo nego da kao ljudi se u lice pogledamo i kazemo jedno drugom sta mislimo oko ustasa i ovoga ubijanja??? moze sutra u poshu da se nadjemo?? ja cu biti kod konobara,plava kosa duga,aj pa navrati,sam pitas konobara za tinu ,pa da onda to rijesimo oko ove teme,jel moze???

magy
Ukupno postova: 335
Zabranjen pristup
Post Postano: 12.12.2008. 20:56 
Naslov:  

Justice cekam Tvoj odgovor??

justice

Post Postano: 13.12.2008. 11:13 
Naslov:  

@magy moja draga nažalost ti nisam mogao odgovoriti jer nisam navečer kući i pred kompom,
ovako zbilja nevidim ništa zašt bi poželio vidjeti se s tobom (kao i s većinom ljudi s ovog foruma,možda bi upoznao par osoba al ti sigurno nisi među njima).
shvati jednu stvar ja uopće nemrzim ni tebe ni ikoga,jednostavno nam se mišljenja nepoklapaju i to je to,kraj priče.
nadam se da te ovo sad neće odvratiti od naših zanimljivih priča tu po forumu.

kissy kissy...

Ukupno postova: 2044
Post Postano: 13.12.2008. 20:19 
Naslov:  

faktor-x je napisao/la (Pogledaj post): › e jel dolazi počasni građanin na humanitarnu utakmicu između osijeka i zagreba?ili nije znao za koga da igra pa neće doći.

neće zbog novinara Very Happy

Skoči u forum: