Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Tufna: Doček nove godine 2009.

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
shine
Ukupno postova: 15
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 14.12.2008. 13:59 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

tomas je napisao/la: ›
ja nekužim tu foru u tufni, samo za osobe(goste) iznad 21 godine...
preglupo mi je to, šta kao osoba od 21 je bolje od one koja je mladja ili šta?

taj natpis tamo stoji reda radi rekla bih ja pošto se unutra mogu sresti osobe koje imaju u najmanju ruku 18

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Pollux

Ukupno postova: 145
Spol: Muško Muško
Post Postano: 17.12.2008. 1:12 
Naslov:  

Pa vjerovatno vlasnici objekta ne žele kao goste mlađe od 21 godine iz nekih svojih razloga koje oni smatraju opravdanima (djeca od 15 -16 manje troše, ekipa je i tako malo starija inaće tamo...) itd. To je samo moje mišljenje...možda ima još neki razlog ali ne znam Smile

Ukupno postova: 292
Post Postano: 17.12.2008. 16:12 
Naslov:  

Pollux je napisao/la (Pogledaj post): › Pa vjerovatno vlasnici objekta ne žele kao goste mlađe od 21 godine iz nekih svojih razloga koje oni smatraju opravdanima (djeca od 15 -16 manje troše, ekipa je i tako malo starija inaće tamo...) itd. To je samo moje mišljenje...možda ima još neki razlog ali ne znam Smile

Otprilike je tako nekako. A zna se koja mjesta su za koje populacije u Osijeku.

honey

Ukupno postova: 230
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 17.12.2008. 20:46 
Naslov:  Re: Tufna: Doček nove godine 2009.

tomas je napisao/la (Pogledaj post): › ja nekužim tu foru u tufni, samo za osobe(goste) iznad 21 godine...

ne,nego ne žele balavurdiju Embarassed

a jel smiju doći moji starci 50-godišnjaci?? ponijet će svoj Jack'Daniels?!! Razz

Pollux

Ukupno postova: 145
Post Postano: 19.12.2008. 15:40 
Naslov:  

a valjda smiju ako kupe karte Smile

Ukupno postova: 230
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 19.12.2008. 15:48 
Naslov:  Re: Tufna: Doček nove godine 2009.

honey je napisao/la (Pogledaj post): ›
tomas je napisao/la (Pogledaj post): › ja nekužim tu foru u tufni, samo za osobe(goste) iznad 21 godine...

ne,nego ne žele balavurdiju Embarassed

a jel smiju doći moji starci 50-godišnjaci?? ponijet će svoj Jack'Daniels?!! Razz

i nešto droge Very Happy

Aisha

Ukupno postova: 49
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 19.12.2008. 17:27 
Naslov:  

e jel zna netko na koliko je ograničen broj ulaznica za tufnu? ja bila kupiti danas al sam zaboravila pitati osijek031.com smile

tranzy

Post Postano: 19.12.2008. 17:41 
Naslov:  

Gledalo se da bude klub taman popunjen (oba floora), tako da ce u opticaju biti 400-njak karata.

Za bilo kakve dodatne informacije ili ako zelite kupiti karte, mozete se javiti na PM (private message) preko ovoga foruma!

mariox

Ukupno postova: 685
Post Postano: 19.12.2008. 18:40 
Naslov:  

bio prošle godine u tufni, da vam budem iskren ove nema šanse, ubija me ta trash glazba, što je previše, previše....

tranzy

Post Postano: 19.12.2008. 19:48 
Naslov:  

mariox je napisao/la (Pogledaj post): › bio prošle godine u tufni, da vam budem iskren ove nema šanse, ubija me ta trash glazba, što je previše, previše....

Zato je podrum na raspolaganju. Nema trasha - elektronika cijelu noc: House, Electro, Progressive i slicno. Samo u malo veselijem i euforicnijem izdanju nego inace!

kratak info o DJ-ima koji nastupaju:

Marko Felinger
Marko sa 15 godina bilježi svoj prvi nastup (2003.) u Osijeku, poslije kojeg ubrzo postaje rezident u osječkom klubu Posh. Nakon nekoliko mjeseci nastavlja nastupati po većim eventima u regiji, ali i u inozemstvu (SLO, BiH, SRB), gdje dijeli pult sa zvijezdama poput Kyau & Albert, M.I.K.E, Sharam (Deep Dish), John Askew, Ian Pooley, DJ Preach… Dvije godine je s DJ Omerom i DJ Clusterom vodio emisiju DanceFloor Friday, svakoga petka na Gradskom Radiu Osijek. Trenutno je zaposlen radom na Sense.FM online radiu, gdje vodi vlastitu emisiju - Sky Fusion Radioshow. Od 2006. godine radi kao novinar na najpoznatijem portalu elektronske glazbe u Hrvatskoj – Brija Dot Com. Iste godine osniva Sky Fusion projekt, pod kojim dovodi Ronski Speed-a u Osijek. Nastavlja organizirati mnoge kvalitetne evente u Osijeku i otvara popularnu rezidenciju u klubu Tufna – Sky Fusion Basement Sessions.

http://www.myspace.com/markofelinger

Young Miller

Young Miller od 1999. godine redovno je bio član tadašnje ekipe što je imala čast posjećivati legendarne partye u Osijeku. Želja da se iskuša iza pulta ostvarena je još 2003. godine, ali tek 2005. godine Young Miller aktivnije postaje dio osječke scene, na način koji mu najviše odgovara – kao DJ. Vrlo brzo počinje raditi u tada novootvorenom osječkom klubu BPM, kao promotor i DJ. Nakon zatvaranja kluba, 2007. godine naglo napreduje, te nastupa na mnogim partyima i festivalima u regiji: UFO, Osječko Ljeto Mladih, Green Island Festival, Runway Fest, Fuzija Fest, Sky Fusion. Osnivač je Avantgarde projekta koji slovi kao jedna od vodećih večeri elektronske glazbe u Osijeku, ali i šire. Young Miller svoju glazbu opisuje kao progresivnu i tech orijentiranu, a svoj stil koji je izgradio tijekom godina uvijek izaziva pozitivne reakcije.

http://www.myspace.com/djyoungmiller

Daniel E

Daniel E je ime koje ste zaista mogli često čuti, pogotovo kada je riječ o legendarnim partyima u Osijeku. Naime, nezaboravni i nenadmašeni osječki klub – Oxygene, kroz mnoge uspješne godine imao je nekoliko rezidenata, ali jedini stalni rezident Oxygena bio je upravo Daniel E. Svojim neumornim setovima, odličnom tehnikom i virtuoznošću Daniel je nerijetko znao nadmašiti mnoge headlinere koji su nastupali s njim iste večeri. Odličan odabir glazbe, prezentiran na tri gramofona, često je rezultirao velikim komplimentima i pohvalama zvijezda s kojima je kroz godine dijelio pult: Umek, Valentino Kanzyani, Marko Nastić, Marusha i mnogi drugi. Oxygene Sessions je projekt kojemu nije cilj samo probuditi lijepa sjećanja na ‘zlatno doba’ elektronske scene u Osijeku. Ova rezidencija predstavlja još jedan kvalitetan brand u Osijeku, a budući da je Daniel E tu da ga održava, nemamo razloga za brigu.

Danny

DJ Danny prve interese za elektronsku glazbu pokazuje još 2001. godine, kada odlazi na prvi party, za vrijeme legendarnih Techno partya u Osijeku. Nakon nekoliko godina otkriva mekše i njemu ugodnije ritmove, točnije House glazbu, koja ga inspirira da se počne baviti DJ poslom. Svoj prvi nastup bilježi 2006. godine u osječkom klubu Tufna, gdje prezentira svoj odabir Vocal, Latino i Disco House glazbe. Nakon nekoliko nastupa u lokalnim caffe barovima, biva zamijećen i postaje rezident osječkog night bara Afrika. 2007. godine postaje službeni Becks DJ za područje Slavonije i Baranje, te nerijetko nastupa u mnogim klubovima na tom području. Početkom ljeta 2008. godine započinje sa radom u klubu Tufna, gdje uspješno održava svoju subotnju rezidenciju – E-Vibes. Osim velike podrške mnogih simpatizera E-Vibes rezidencije, Danny uživa veliku potporu mnogih lokalnih DJa, od kojih uvijek rado spomene Marka Felingera i DJ Omera.

http://www.myspace.com/dgaraj

Skoči u forum: