Autor |
Poruka |
Alana Bates
Ukupno postova: 1359 Spol: Žensko
|
Na kakav trud oko veze mislim? Osoba koju volite ima nekih problema. Uzmimo da ste vi žensko, a on je muško. Zbog problema, iscrpljenosti, bolesti postane impotentan. Što ćete vi:
a) pokupiti torbe i u letu mu dreknut da se drugoj nosi takav mlohav?
b) ostati uz njega dok kriza ne prođe iako će to možda zahtijevati više vaše samokontrole, više strpljivosti, više razumijevanja? (u tom smislu smatram da na vezi treba raditi, budalu koja vas non-stop peca na jedne te iste gluposti ne smatram "radom na vezi").
Ispričavam se ako sam nekog povrijedila pričom o impotenciji |
|
|
|
|
|
fatcat
Ukupno postova: 1181 Spol: Nebitno
|
Sanja je napisao/la: ›
Fuck buddy -ju se ne postavljaju uvjeti o čemu se spika i na što se brije, ne govori se o tome što se može , a što ne, ne uvjetuje se javljanje na telefon kad nam to odgovara ili da dodje u neko zakazano vrijeme. S fuck buddyjem se ne piše sms ljubavničke poruke, ne izlazi se i ne upoznaje sa svojom ekipom. Ne govori se volim te i još hrpu drugih stvari... Fuck buddy to isto tako zna kao i ti i podrazumijeva se da nema ljubavi.
|
Odlicna definicija. Zvuci vise kao pismo, namjereno bivsem fuck-buddy. |
|
_________________ Sooner or later you will have to stand up for something or in the end you will stand up for nothing at all. |
|
|
|
--- Ukupno postova: 2910 Spol: Nebitno
|
Alana Bates je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Na kakav trud oko veze mislim? Osoba koju volite ima nekih problema. Uzmimo da ste vi žensko, a on je muško. Zbog problema, iscrpljenosti, bolesti postane impotentan. Što ćete vi:
b) ostati uz njega dok kriza ne prođe iako će to možda zahtijevati više vaše samokontrole, više strpljivosti, više razumijevanja? (u tom smislu smatram da na vezi treba raditi, budalu koja vas non-stop peca na jedne te iste gluposti ne smatram "radom na vezi").
Ispričavam se ako sam nekog povrijedila pričom o impotenciji
|
a. naravno... |
|
|
|
|
|
Gemi
Ukupno postova: 2963 Lokacija: Nebesa Spol: Žensko
|
fatcat je napisao/la: ›
Sanja je napisao/la: ›
Fuck buddy -ju se ne postavljaju uvjeti o čemu se spika i na što se brije, ne govori se o tome što se može , a što ne, ne uvjetuje se javljanje na telefon kad nam to odgovara ili da dodje u neko zakazano vrijeme. S fuck buddyjem se ne piše sms ljubavničke poruke, ne izlazi se i ne upoznaje sa svojom ekipom. Ne govori se volim te i još hrpu drugih stvari... Fuck buddy to isto tako zna kao i ti i podrazumijeva se da nema ljubavi.
|
Odlicna definicija. Zvuci vise kao pismo, namjereno bivsem fuck-buddy.
|
Ti to iz iskustva? |
|
_________________ Gemi031 |
|
|
|
Gemi
|
Alana Bates je napisao/la: ›
Ispričavam se ako sam nekog povrijedila pričom o impotenciji
|
Otkad se mlohava cuna zove kriza?????
Jos prije deset godina vjerovala bih u ljubav i bila puna razumijevanja... sada bi rekla - bye, sreco! |
|
|
|
|
DanicaV
Ukupno postova: 4765 Lokacija: ... gdje caruje drugarstvo... Spol: Žensko
|
Vratite se na LJUBAV.
Ima ih koji to nikada ne dožive.
Dio onih koji imaju SREĆU da dožive ali ne zaboravite, ljubav boli.....
Najmanji dio onih kojih dožive sretnu ljubav, kao iz bajke, to nije ni u promilima........ |
|
_________________ "To je nepravda" Kalimero |
|
|
|
--- Ukupno postova: 2910 Spol: Nebitno
|
DanicaV je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Vratite se na LJUBAV.
Ima ih koji to nikada ne dožive.
Dio onih koji imaju SREĆU da dožive ali ne zaboravite, ljubav boli.....
Najmanji dio onih kojih dožive sretnu ljubav, kao iz bajke, to nije ni u promilima........
|
ajmo zabranit ljubav, kao i alkohol, dozvoliti NULA promila... |
|
|
|
|
|
fatcat
|
Gemi je napisao/la: ›
|
Ti to iz iskustva?
|
Fuck-buddy odnos je dobar u mnogo nacina samo sto se nekad ta teorija zamuti, obicno sa zenske strane. Muskarci su prakticne osobe a zenske su emocialne osobe i tu se nalazi problem.
Poznas da je to iz iskustva? |
|
_________________ Sooner or later you will have to stand up for something or in the end you will stand up for nothing at all. |
|
|
|
DanicaV
Ukupno postova: 4765 Lokacija: ... gdje caruje drugarstvo... Spol: Žensko
|
gazda777 je napisao/la: ›
ajmo zabranit ljubav, kao i alkohol, dozvoliti NULA promila...
|
ljubav ne moraš zabranjivat, ionako je nešto baš nema, a alkohol se kupuje....
iako, nije loša ideja, ljudi vole zabranjeno voće pa možda bude više ljubavi (nemoj povratiti) |
|
_________________ "To je nepravda" Kalimero |
|
|
|
Loona
Ukupno postova: 3713 Lokacija: somewhere on Mars Spol: Žensko
|
Leteci mungos je napisao/la: ›
Loona je napisao/la: ›
Vjerojatno i bi, jer tko voli biti nesretan?..
Go to: zadnje dvije rečenice u onom mom velikom postu malo iznad: "kad bi naišao........"
|
A, koji normalan ce naici i ostati s ribom koja se tuca s bivsim i koja svaki zagrljaj mjerka sa zagrljajem bivseg?!
|
Joj, zašto sve gledaš crno/bijelo kad nije tako?
Ništa ja ne mjerkam s njim, nego njega volim..
To je zasigurno problem u mojoj glavi i bolje je za mene da dođem pameti što prije, ali lakše je nešto suditi sa strane nego biti sudionik takvih emocionalnih cirkusa. A blago onome tko se nije nikada tako osjećao, ali mislim da je takvih jako malo, jer svi su imali neku nesretnu ljubav zbog koje su patili i duže nego je bilo potrebno.. |
|
_________________ Svako rješenje ima problem. |
|
|
|
Gemi
|
|
Ti to iz iskustva?
|
Fuck-buddy odnos je dobar u mnogo nacina samo sto se nekad ta teorija zamuti, obicno sa zenske strane. Muskarci su prakticne osobe a zenske su emocialne osobe i tu se nalazi problem.
Poznas da je to iz iskustva?
|
Ja? Mog? Hmm...pa i ne bash...
Od onih sam koji nece bez emocija ni pocet...zato mi neki predbacuju da samo pricam i zahebavam, a nis ne radim... ;-)
Fuck buddy nije teorija - to je reala. A teoriju svatko razvija kak njemu odgovara...takvi su ljudi danas... |
|
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
|
Ovo si dobro napisao, samo bih nadodao da su i muskarci emocionalne osobe. Nije stvar u emotivnosti, nego u ratiu. Zene cesto emocije stavljaju ispred ratia, dok je kod muskaraca ratio uglavnom ispred emocija.
Malo je zena kod kojih je ratio ispred emocija i vecina takvih riba zlorabi svoju drustveno-kulturolosku poziciju lovine. |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
Joj, zašto sve gledaš crno/bijelo kad nije tako?
|
Sorry... pokusavam stvari svesti na rionalnu razinu. Dakle, ogoljeti od emocija koje mute vid.
Ništa ja ne mjerkam s njim, nego njega volim..
|
Ok, onda nemoj govoriti da bi htjela pronaci nekog drugog, jer to ocito ne zelis. Ako njega volis, onda ili budi s njim, ili pazi zbog njega, ali ne unesrecuj druge likove zbog svoje (sjebane) pozicije.
To je zasigurno problem u mojoj glavi i bolje je za mene da dođem pameti što prije, ali lakše je nešto suditi sa strane nego biti sudionik takvih emocionalnih cirkusa.
|
Svi smo se mi u zvom zivotu najeli govana, ne brini. Ja ti uopce ne sudim, nego ti pokusavam dati savjet kojim ces se rijesiti vlastitog bola, ali i sprijeciti mogucnost da sjebes nekog drugog.
A blago onome tko se nije nikada tako osjećao, ali mislim da je takvih jako malo, jer svi su imali neku nesretnu ljubav zbog koje su patili i duže nego je bilo potrebno..
|
Istina... ali, sve je to skola, sve je to nesto sto nas treba nauciti znati cijeniti ono sto na kraju nadjemo. Sto vise iskustva imas - znas sto ti bolje pashe i manja je vjerojatnost zajeba i kasnijih komplikacija. |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
fatcat
|
Ja? Mog? Hmm...pa i ne bash...
Od onih sam koji nece bez emocija ni pocet...zato mi neki predbacuju da samo pricam i zahebavam, a nis ne radim... ;-)
Fuck buddy nije teorija - to je reala. A teoriju svatko razvija kak njemu odgovara...takvi su ljudi danas...
|
Reala je sve dok se drzis teorije. Kad pocnes razvijati svoju teoriju onda (vecinom) postane nocna mora.
Samo ti pricaj i z*******j se, da je vecina kao ti nebi bilo zla. A to sto ne radis nema veze, ne radis za mene... |
|
|
|
|
fatcat
|
Leteci mungos je napisao/la: ›
Ovo si dobro napisao, samo bih nadodao da su i muskarci emocionalne osobe. Nije stvar u emotivnosti, nego u ratiu. Zene cesto emocije stavljaju ispred ratia, dok je kod muskaraca ratio uglavnom ispred emocija.
Malo je zena kod kojih je ratio ispred emocija i vecina takvih riba zlorabi svoju drustveno-kulturolosku poziciju lovine.
|
Ne govorim da muskarci nisu sposobni biti emocialni nego da muskarci gledaju stvari: prvo sa prakticnog pogleda a onda emocionalnog. Lovina, zar nismo prosli kameno doba? |
|
|
|
|
|
|