Autor |
Poruka |
q klub worker
|
Evo iz prve ruke...q klub se uskoro zatvara...razlog:vlasnici su skinuli drzavni pecat sa vrata...zatim nadogradjivali su u unutrasnjosti kluba neke stvari za ceg nemaju dozvolu,naravno gradjevinsku....rusili su neke zidove u objektu koji je zasticen,naravno opet nemaju dozvolu...sto znaci da se drzava okomila na njih.... |
|
|
|
|
|
gaap
Ukupno postova: 2694 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
|
|
|
William H. Bonney
Ukupno postova: 382 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Prva liga! Bar neće šarafit ljude po forumima sa glazbom u Q. |
|
|
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
Ako su shebali bastinu, onda to i zasluzuju. Kako god okrenes, bar su procelje te zgrade uljepsali. ;-) |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
Gemi
Ukupno postova: 2963 Lokacija: Nebesa Spol: Žensko
|
zalosno je samo sto sad ljudi koji su radili tamo ostaju bez posla... |
|
_________________ Gemi031 |
|
|
|
William H. Bonney
Ukupno postova: 382 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
DJ ili VJ-a mi nije žao kao ni izbacivača, gazde žalim još manje a konobari će se snać ziher. |
|
|
|
|
|
rogi_os Ukupno postova: 6 Spol: Nebitno
|
Gdje će sad svi silni šminkeri tj. tatini sinčići izlaziti, sad će se opet gurati s nama obinčnim ljudima |
|
|
|
|
|
gaap
Ukupno postova: 2694 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
rogi_os je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Gdje će sad svi silni šminkeri tj. tatini sinčići izlaziti, sad će se opet gurati s nama obinčnim ljudima
|
Mi nismo "obični" , barem ja nisam.....ti tatini sinovi su "obični" papci!!!! |
|
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=U2olCKnTVPI |
|
|
|
rogi_os Ukupno postova: 6 Spol: Nebitno
|
|
|
|
ja
|
tak i treba! nek zatvore tu rupu punu umišljenih pripadnika tzv.elite! same sponzoruše i frikovi koji izlaze na takva mjesta da bi pronašli navedene pripadnice ljepšeg spola. Taj klub je od početka potpuni promašaj, ljudi koji tamo izlaze su površni, a likovi na upadu bahati i drski. Ako su već pokupili neke sheme od Studia 54 ( na upadu lik odlučuje koga će pustiti) onda nisu trebali ostati samo na tome nego pokupiti i njegova druga obilježja, ali to je bilo očito nemoguće tak da mi u potpunosti odgovara zatvaranje kluba! |
|
|
|
|
|
studentica
|
jooooj tak mi je žao, sad mi-sponzoruše nemamo gdje loviti sponzore. Eto! Propalo mi more. Pa gdje bi još mogla ići tražiti bogataše da me vode na more,a i nova roba mi ne bi smetala!! |
|
|
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
Iako se dobro sprdas, ja ne kuzim likove koji bi ribi platili more. Recimo, situacija - ona studentica sto jutra provodi po Radicevoj, on crnci na bausteli cijeli dan. Navecer se nadju, onda mu dozvoli da joj on mrljavi po mackici. On ju vodi na more i onda se ona kupa u mora i sve joj slano ulazi u usta.
Zar je to toga vrijedno? |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
chobanka
Ukupno postova: 38 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
rogi_os je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Gdje će sad svi silni šminkeri tj. tatini sinčići izlaziti, sad će se opet gurati s nama obinčnim ljudima
|
hehehe sad ih mi nećemo puštat kod nas ak IMAJU cipele hahahahahaha CIPELAMA ULAZ ZABRANJEN )) |
|
|
|
|
|
kisha
Ukupno postova: 15 Lokacija: BrckoOsijekSarajevo Spol: Žensko
|
U posljednje vrijeme se kod nekolicine "neobičnih" razvio sport isprobavanja upada u Q u patikama, trenerkama i s ruksacima; onaj prvi koji ne uspije uci dobije cugu u Big Benu. A sta ce sad ti sportasi raditi kad nitko ne bude mogao uci? |
|
|
|
|
|
dorotea
|
Gost je napisao/la ( Pogledaj post): ›
tak da mi u potpunosti odgovara zatvaranje kluba!
|
uh baš dobro da tebi odgovara pošto si ipak ti najbitniji |
|
|
|
|
|
|
|