Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Osijekom hara seksualni manijak

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Leon
Admin

Ukupno postova: 4122
Spol: Muško Muško
Post Postano: 20.12.2008. 8:10 
Naslov:  Osijekom hara seksualni manijak
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Nepoznati muškarac starosti oko 20 godina u posljednja je tri mjeseca na različitim lokacijama u širem središtu Osijeka napao devet, uglavnom mlađih, ženskih osoba. Izvijestila je o tome PU Osječko-baranjska iz koje naglašavaju da su svi slučajevi bili praktički po istom obrascu.

- Muškarac presreće žene i dira ih po tijelu protiv njihove volje, a kada se djevojke počnu opirati i vikati, muškarac pobjegne i do sada nije pokazao nikakvu namjeru silovanja, stoji između ostaloga u policijskom priopćenju.

Muškarac je inače visok između 175 i 180 centimetara, kraće kose, srednje tjelesne građe, urednog izgleda i uvijek namirisan. Prepad je do sada prijavilo devet djevojaka i svaka je od njih doslovce istoga trena nakon neugodnog iskustva odjurila u policijsku postaju, no policija ga do danas nije uspjela pronaći. Kako doznajemo, organizirane su blokade i zasjede, policija je „pokrivala“ i pojedine ulice, ali za sada te metode nisu polučile željeni rezultat. Zanimljivo je, pak, kako manijak do sada ni jednom nije djelovao na istoj lokaciji ili u barem približno vrijeme, nego je žene spopadao i noću i danju, i to primjerice jedan dan u Ružinoj, a sutradan u Vinkovačkoj ulici.

Riječ je, naime, o tzv. prigodnom napadaču koji na mlade žene nasrće kada mu se za to pruži prilika. Njegove su "žrtvezgodne djevojke koje same šetaju gradom, a osobito su izložene one koje se u šetnju Osijekom zapute noću. Upravo zbog svega navedenog nisu uspjele dosadašnje potrage i zasjede pa se policija za pomoć obratila građanima. Nije isključeno, naime, da spopadnutih žena ima mnogo više od devet, a inače sve koje su prijavile napad su punoljetne.

- Nemamo točan opis mladića jer devet uplašenih djevojaka nije zapamtilo ništa konkretnije što bi nas moglo dovesti do njega. Ovom opisu odgovara 10.000 mladića u Osijeku, zato nam je svaka pomoć građana dobrodošla – kaže glasnogovornica PU Osječko-baranjske Edita Roterbauer.

Video 031: NovaTV

Niti u mini-anketi koju smo proveli na ulicama Osijeka nismo usojeli doznati ništa više o novom osječkom manijaku. Naime, niti jedna djevojka s kojima smo razgovarali nije nikada čula da se u središtu grada pojavio netko takav dok to nije policija objavila.

- Danas smo to čule na radiju i mogu vam reći da smo sada uznemirene. Meni osobno neće biti nimalo lagodno navečer ići s posla i čak razmišljam da si nabavim neko sredstvo za protuobranu. Nema veze što je uredan i fin i što ne pokazuje sklonosti za silovanje, ja ga ne bih voljela sresti – kazala je jedna mlada Osječanka s kojom smo razgovarali poslije podne.

Manijaci kao svakodnevnica

Pojava uličnih manijaka u Osijeku nije novost. U veljači ove godine u osječkom Cvjetnom naselju dogodila su se dva napada na ženske osobe. U jednom je napadnuta starija gospođa, a u drugom 14-godišnja djevojčica, koju je nikada pronađeni muškarac pratio u noćnim satima i napao pred kućnim pragom, no zbog nailaska automobile brzo je pobjegao. Osim toga, početkom 2007. godine u naselju Sjenjak pojavio se pedofil koji je spopadao djevojčice u liftu i pokazivao im spolovilo, što diglo je to na noge cijelo naselje, ali ni taj manijak nikada nije pronađen iako je policija čak i privela neke sumnjive osobe i organizirala prepoznavanje.

Autori: Suzana Lepan/Nikola Patković/Jutarnji.hr
Video: NovaTV

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Andrea Zuckerman

Ukupno postova: 153
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 20.12.2008. 8:49 
Naslov:  

konačno! Smile

Elena_Os

Ukupno postova: 1795
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 20.12.2008. 10:02 
Naslov:  

sam' nek' proba...jedan je ostao bez zuba..ovaj bi mogao bez potomaka...a s obzirom da nisam sića od metar i žilet sa 40 kila, ne vjerujem da bi se usudio prići...

Ukupno postova: 131
Post Postano: 20.12.2008. 10:39 
Naslov:  Re: Osijekom hara seksualni manijak

samo malo, a ako taj tip hara već 3 mjeseca, zašto o tome saznajemo tek sada? pa ja redovito idem pješke s posla po mraku, a da ne kažem da me vikendom uhvati da prošetam malo. mogao me "presresti" već 500 puta.
21. stoljeće, civilizirano društvo, a eto, žene još uvijek ne smiju same šetati gradom. sramota!!!!!
a sada na praktične stvari: gdje se cure može jeftino nabaviti sprej za obranu (pepper spray ili nešto slično)? osijek031.com smile osijek031.com smile Tup, tup Tup, tup

MacaPapucharica

Ukupno postova: 3162
Post Postano: 20.12.2008. 10:45 
Naslov:  

hej, @redhead, ne vidjeh te dugo Wink
mislim da stvari za samoobranu možeš naći kod Turkalja, bar one malo agresivnije Wink

iskreno, meni je draže i ne znati takve stvari...lijepo nabijem slušalice i šetuckam u koje doba...
zašto bih umirala od straha unaprijed, i ovako se dovoljno bojim koečega... Very Happy

šalu na stranu, nažalost, takve stvari su za očekivati, mi zapravo nismo ni svjesni u koliko nam je lijepo...s vremenom će biti sve gore, a nipošto bolje...nažalost

Ukupno postova: 6728
Post Postano: 20.12.2008. 10:58 
Naslov:  

Heh, i manijak bira samo zgodne ribe. Sad ce se izbedirati sve ove koje nije napastovao.

Ukupno postova: 3162
Post Postano: 20.12.2008. 11:22 
Naslov:  

Leteci mungos je napisao/la (Pogledaj post): › Heh, i manijak bira samo zgodne ribe. Sad ce se izbedirati sve ove koje nije napastovao.

kažem ja da se nemam čega bojati osijek031.com smile

Ukupno postova: 1375
Upozorenja : 1
Post Postano: 20.12.2008. 11:38 
Naslov:  

hehehe već vidim potencijalne krivce hehehe

Ukupno postova: 1
Post Postano: 20.12.2008. 12:25 
Naslov:  

ljudi ajmo ga nać i istuć ga.....hahahahaha...

Mario1411

Ukupno postova: 55
Post Postano: 20.12.2008. 12:28 
Naslov:  

ja znam ko je to...hahah Perković...ko bi drugi bio..najveci barator u Osijeku ...xDD

Ukupno postova: 6403
Upozorenja : 1
Post Postano: 20.12.2008. 13:44 
Naslov:  

hooligans_jug2 je napisao/la: ›
ljudi ajmo ga nać i istuć ga.....hahahahaha...

koja si ti budala...sad ako ga nađu razbijenog i ugaženog, tebe će prvog pitati di si bio i šta si radio hahahahaaha Very Happy osijek031.com smile

to se riješi Dexter Morgan style Smile

Ukupno postova: 2180
Post Postano: 20.12.2008. 21:03 
Naslov:  

Leon je napisao/la: ›
urednog izgleda i uvijek namirisan.

ok. nisam ja. Wink

redhead
Ukupno postova: 131
Post Postano: 20.12.2008. 21:13 

hej mačko, istina, dugo se nismo čule Very Happy
ma i ja nabijem slušalice i nikoga ne fermam. a i ono sa privlačnima isto stoji - ajde da je nekada dobro biti prosječan hihi
joj moram ti se javiti da te ispitam o onom jazz danceu na vijencu, interesiram se za neku aktivnost u slobodno vrijeme, a to mi je blizu.

žene, držite se skupa!!! osijek031.com smile

platypus

Ukupno postova: 23
Post Postano: 20.12.2008. 23:32 

Pa zar samo jedan manijak? Pa kakav je to grad sam s jednim manijakom? Dajte ljudi budite ozbiljni.

insomnia

Ukupno postova: 2665
Post Postano: 21.12.2008. 14:07 
Naslov:  

MacaPapucharica je napisao/la: ›
Leteci mungos je napisao/la (Pogledaj post): › Heh, i manijak bira samo zgodne ribe. Sad ce se izbedirati sve ove koje nije napastovao.

kažem ja da se nemam čega bojati osijek031.com smile

Kažem i ja! Mi neugledne se nemamo čega brinuti..Smile
A i nije nešto opak, ako ga vrištanjem možeš prepasti.. Ma to ga onako, kvrc, ko muhu s ramena.. Smile

Skoči u forum: