Autor |
Poruka |
DanicaV
Ukupno postova: 4765 Lokacija: ... gdje caruje drugarstvo... Spol: Žensko
|
......znači osnovna, srednja.......
da ne ulazimo u stručne predmete s faksa za one koji su studenti ili su odstudirali..... |
|
_________________ "To je nepravda" Kalimero |
|
|
|
Allende
Ukupno postova: 536 Lokacija: London Spol: Muško
|
Domaćinstvo! Bez konkurencije! |
|
_________________ Najljepse su price na jastuku ispricane i za kafanskim stolom zaboravljene |
|
|
|
DanicaV
Ukupno postova: 4765 Lokacija: ... gdje caruje drugarstvo... Spol: Žensko
|
Allende je napisao/la: ›
Domaćinstvo! Bez konkurencije!
|
U Končarici je domaćinstvo bilo super. Kuhali smo i jeli to što smo zbrljačili......
Meni tjelesni, definitivno. |
|
_________________ "To je nepravda" Kalimero |
|
|
|
Allende
Ukupno postova: 536 Lokacija: London Spol: Muško
|
Meni se sviđala ideja predmeta kao takvog, i Osječka Udarna je imala fenomenalan kabinet za Domaćinstvo, nije bila učionica, već kao velika potpuno opremljena kuhinja sa par stolova (ne klupa), samo mi je nastavnica bila tooooliko dosadna i bezlična, da mi je ubila sav entuzijazam i volju za istim. Jednom su nas snimali za školski program TV Zagreb, mi se svi obukli što smo šarenije mogli, a onda kad je emisija išla, skontali smo da je snimana black and white... |
|
_________________ Najljepse su price na jastuku ispricane i za kafanskim stolom zaboravljene |
|
|
|
puki Ukupno postova: 1114 Lokacija: Kokuće zasad Spol: Muško
|
uuu...teško...sad kad si razmislim, ni jedan nije bio toliko loš.
ajde - filozofija! |
|
_________________ Ná glac pioc comhairle gan comhairle ban.
übergefickt |
|
|
|
Lugar
Ukupno postova: 607 Lokacija: Hladovina Spol: Muško
|
Ma kad bolje razmislim, nisam bas volio ni jedan predmet.
A nekako mi je najgori bio glazbeni. Tjerali su me da pjevam, a ja ne mogu pjevat ako nisam pijan. |
|
|
|
knox Ukupno postova: 28 Spol: Žensko
|
definitivno kemija! u obje skole |
|
|
|
|
|
Alana Bates
Ukupno postova: 1359 Spol: Žensko
|
Tjelesni, nikad nisam kužila smisao preskakanja naprava - bolje da su nas tjerali da idemo brat jabuke u školski voćnjak ko u doba socijalizma i radit profesorima u vrtu...
Druga po redu - matematika. Sve ostalo bilo je puno podnošljivije.
Ali najbolji:
1. hrvatski
2. povijest (i u srednjoj i u osnovnoj)
3. biologija
4. kemija |
|
|
|
|
|
fatcat
Ukupno postova: 1181 Spol: Nebitno
|
Nema toga predmeta koji je ruzan kad u razredu ima 42 ucenika. 41 curice i ja, eto to je raj. |
|
_________________ Sooner or later you will have to stand up for something or in the end you will stand up for nothing at all. |
|
|
|
ozana
Ukupno postova: 701 Spol: Žensko
|
Tjelesni, definitivno! Glupost je morati trčati dva kruga na srednješkolskom, i to prvog dana nastave, nakon ljeta, ljenčarenja i ostalog.
fatcat je napisao/la: ›
Nema toga predmeta koji je ruzan kad u razredu ima 42 ucenika. 41 curice i ja, eto to je raj.
|
Fatcat, nije baš neka posebna uživancija imati 4 dječaka u razredu. I to još 4 bezveznjaka!
(Btw, ja sam išla u gimnaziju - ustvari, tad se zvao CUO, no nažalost omjer je bio takav) |
|
_________________ Puno je tuge u svijetu....
Upravo sad, dok čitaš ovo, 7 milijuna ljudi se seksaju!
A ti si na kompjutoru...
To je tako tužno...
|
|
|
|
fatcat
Ukupno postova: 1181 Spol: Nebitno
|
ozana je napisao/la: ›
Fatcat, nije baš neka posebna uživancija imati 4 dječaka u razredu. I to još 4 bezveznjaka!
(Btw, ja sam išla u gimnaziju - ustvari, tad se zvao CUO, no nažalost omjer je bio takav)
|
Zelis reci da curice nisu bezvezwhatever... |
|
_________________ Sooner or later you will have to stand up for something or in the end you will stand up for nothing at all. |
|
|
|
Gemi
Ukupno postova: 2963 Lokacija: Nebesa Spol: Žensko
|
Meni je u jezičnoj od 5 jezika - fuj bio baš njemački. Mrzim ga i danas. Gramatika mi nikad nije sjela. |
|
_________________ Gemi031 |
|
|
|
super_leptir
Ukupno postova: 203 Lokacija: osijek Spol: Muško
|
latinski! a i filozofija nije daleko! |
|
_________________ Sve je moguće osim onog što je nemoguće! |
|
|
|
Alana Bates
Ukupno postova: 1359 Spol: Žensko
|
Mada, latinski je strašno koristan, tek sad vidim koliko mi je bio potreban na faxu, praktički još uvijek dosta dobro prevodim. Žao mi je što nisam učila i starogrčki, cijela etimologija riječi koja proizlazi iz starogrčkog mi je nepoznata (dobro, gotovo cijela...) |
|
|
|
|
|
tonya
Ukupno postova: 2171 Lokacija: Nedođija Spol: Žensko
|
Zemljopis!!!! Imali smo babu žgabu koja je samo dečke voljela, a ja nisam pošteno naučila ni koji sve Kašteli postoje! |
|
_________________ Space: The final frontier
These are the voyages of the Starship, Enterprise
Its 5 year mission
To explore strange new worlds
To seek out new life and new civilizations
To boldly go where no man has gone before |
|
|
|
|
|