Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Našice: njemački indie pop-rock akustični bend Pull A Star Trip + Bud Spencer + Audiozen + Drlog

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Nandino

Ukupno postova: 5431
Spol: Muško Muško
Post Postano: 20.12.2008. 19:34 
Naslov:  Našice: njemački indie pop-rock akustični bend Pull A Star Trip + Bud Spencer + Audiozen + Drlog
02.01.2009. 19:33
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

U Dance Clubu u Našicama u petak 2. siječnja 2009. koncert će održati njemački indie pop-rock akustični bend Pull A Star Trip, koji će nastupiti uz domaće snage Bud Spencer (Osijek), Audiozen (Osijek) i Drlog (Našice).

Početak je u 21 sat, a upad je 15 kn.

U suradnji MKC Županja i ADBooking agencije, u Hrvatsku nam dolazi njemački indie rock sastav Pull A Star Trip. Ovaj odličan njemački sastav je u posljedne tri godine obišao desetke, pa moglo bi se reći i stotine koncerata diljem svijeta, uključujući razne turneje po Americi i Europi. Jedni su od rijetkih bendova u Njemačkoj ovog žanra koji su se proslavili svojim nastupom u legendarnom CBGB-u u New Yorku, a u korist im ide i nastup na MTV-u. Nekoliko puta su nastupili kao i podrška svepoznatom Jeff Caudill-u i Jonah Matranga-i. Isto tako, nekolicinu puta su stage dijelili i sa velikanima kao što su Ben Folds, Anti-Flag, Afroman, Silbermond, Stiller, Culcha Candela, Polarkreis 18, Silbermond i mnogim drugima. Pull A Star Trip, čiju osnovu čine Steffen Kelle i Bartholomäus Rymek, izdali su vrlo dobro prihvaćeni EP "Hooking up with hope", prodan nekoliko tisuća primjeraka, te album "An Internship In Optimism" koji je distribuirala uvažena diskografska kuća "Relevation records" iz Kalifornije. PAST će snimiti svoj prvi dugometražni album u punoj postavi, koji opisuje i čitavu energiju na nastupima iz 2008 gdje gostuju razni veliki glazbenici na čelima, vioinama i raznim vokalnim dionicama. Više o bendu možete saznati na www.myspace.com/pullastartrip i www.pullastartrip.com

Podršku Pull A Star Tripu će pružiti njihov prijateljski dvojac Alex Asmterdam, isto tako iz Njemačke. Akustična i autentična putovanje kroz uzdizanje i padove u životu će vam predstaviti ovaj 27-godišnjak iz Düsseldorfa. Uz njega će se na stage popeti i Simon Horn za pianom, te kao prateći vokal. Njihove pjesme su povezane s osobnim osjećajima, ali isto tako sa životnim iskustvom, te svakodnevnim problemima na koje običan čovjek nailazi. Nakon što je Alex bio frontmen grupe "Queen Mom", od kraja 2006. je nastupao i u solo karijeri gdje je obišao preko 150 europskih gradova. Nastupao je i kao podrška bendovima kao što su Kilians, TON, Ermöbel, Fools Garden, Senore Matze Rossi, Dirk Darmstädter, Carus Thomson i drugi. Više o ovom odličnom dvojcu možete saznati na www.myspace.com/alexamsterdam i www.alex-amsterdam.de

Na nekoliko koncerata će nastupiti i mladi kontautor Luka Tomas iz Zagreba, a više o njegovom glazbenom stvaralaštvu možete saznati na www.myspace.com/lukatomas

Koncerti će se održati diljem Hrvatske, i to u Našicama, Varaždinu, Koprivnici, Vrbovcu, Kninu, Zagrebu, Rijeci i Buzetu. Nadamo se da će ljubitelji malobrojnih akustičnih indie pop/rock koncerata doći na svoje, te da ćete popratiti ove odlične koncerte u svojoj blizini...

Zadnja promjena: Nandino; 26.12.2008. 9:50; ukupno mijenjano 1 put.

Ukupno postova: 5684
Upozorenja : 1
Post Postano: 21.12.2008. 9:11 
Naslov:  

Poslušao ih sada, nisu tolko dobri da bi završio u Našicama Smile

be strong be happy and don't let anyone to make you angry
Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
zla_tratinčica

Ukupno postova: 1330
Spol: Nebitno Nebitno
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 25.12.2008. 17:09 
Naslov:  

sviraju još i Audiozen i Bud Spencer tude..

exHOP3on

Ukupno postova: 4356
Post Postano: 25.12.2008. 17:44 
Naslov:  

i vi tamo? možda vas dođem podržat, a i nać se sa legicom koju dugo nisam vidio...

Ukupno postova: 1330
Spol: Nebitno Nebitno
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 26.12.2008. 12:58 
Naslov:  

i mi tamo! xD

navrati, bit će vađenje duše alkoholom, fuj xD

Ukupno postova: 4356
Post Postano: 26.12.2008. 15:40 
Naslov:  

ukulele... moram sam skužit prijevoz, znam di je dance al ne znam doć od kolodvora...
živijo internet, sve ima... vidjemo se možda, mislim da tam ima osječkog

Ukupno postova: 54
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 04.01.2009. 19:44 
Naslov:  

AudioZen rula! grizla bih onog gitarista do smrti..

tijuana

Ukupno postova: 54
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 06.01.2009. 20:19 
Naslov:  

tijuana je napisao/la:
AudioZen rula! grizla bih onog gitarista do smrti..

vedrane, dušo... ubuduće kad mi provaljuješ u account budi malo suptilniji.možeš mi svoje prljave želje i osobno reći. znam da umireš od želje da te grizem "do smrti". a sad ću ti za kaznu što pišeš bedastoće po forumu odgristi jaja. Smile pusa!

Skoči u forum: