Autor |
Poruka |
Leon Admin
Ukupno postova: 4121 Lokacija: space Spol: Muško
|
Početkom 2008. godine Tone Papić, tadašnji predsjednik GPP-ovog Nadzornog odbora, najavio je da će započeta rekonstrukcija i dogradnja (pra)stare remize u Hadrijanovoj ulici biti završena do svibnja.
Dva objekta, slična šupama, su srušena i sagrađen je objekt za smještaj i popravke tramvaja (ne i autobusa), koji nije u funkciji ni na kraju godine! Nova tramvajska remiza čeka uporabnu dozvolu i uređenje pristupne trase, ali za njeno opremanje nema novaca jer je kredit potrošen!?
Kada su radovi počeli, Jelena Wertag, voditeljica Ureda direktora GPP-a, pojasnila je u ime Darka Markovića (tadašnjeg direktora) da sanacija i dogradnja stoje oko 6,5 milijuna kuna. U veljači ove godine Papić je izjavio kako je remiza samo dio investicija u GPP-u osiguranih kreditom Slavonske banke u visini 55 milijuna i sa 18,5 milijuna kuna kredit od Zagrebačke banke.
- Na dnevnom redu NO bilo je izvješće o radovima na sanaciji i dogradnji remize. Za sanaciju i dogradnju remize trebalo je osigurati 8,2 milijuna kuna, a od raspodijeljenih i potrošenih kreditnih sredstava remizi je ostalo 6,4 milijuna kuna. Investicija nije dobro planirana i nastala je razlika od 1,8 kuna - pojašnjava Željko Paloš, direktor osječkog GPP-a koji je zatekao stanje u minusu.
Ivan Jakobljević, predsjednik GPP-ovog NO, ističe da je projekt remize predviđeno realizirati u dvije faze te će u drugoj biti ugrađena oprema i ostalo potrebno za funkcioniranje objekta značajnog “ gepepovcima”.
- Poznato je u što je potrošen kredit: 13 tramvaja stoji oko 40 milijuna kuna, kabliranje tramvajske kanalizacije u Vinkovačkoj 8,5 milijuna kuna, informatizacija 5,4 milijuna kuna, a tu su i druge investicije. Za zgradu remize u postupku je ishođenje uporabne dozvole, pojašnjava direktor Paloš.
U svakom slučaju došla je zima, a majstori, mehaničari i perači vozila rade u starom i hladnom prostoru i izvan njega, gdje nemaju ni toplu vodu za pranje blatnih vozila. Isto je i s neuvjetnom remizom autobusa koja još nije došla na red.
Autorica: Nevenka Špoljarić/Glas-Slavonije.hr
Foto: GPP Osijek
Pročitajte i...
[04.02.2008.] Nakon arheoloških radova počinje gradnja nove remize
[18.07.2008.] Marković: Normalno je da GPP posluje s gubitkom! |
|
_________________ --
Leon Linde
portal Osijek031.com |
|
|
|
ix ox
Ukupno postova: 207 Spol: Nebitno
|
Odlično |
|
|
|
|
|
grissom Ukupno postova: 265 Spol: Nebitno
|
"Stručnjaci" očito nisu ukalkulirali sve "troškove" raznih "čimbenika". Treba platiti sve beemvee, mečke, audije, skijanja, Sejšele, kuće...ima toga. Jasno da tih pišljivih sedamdesetak milijuna nije dosta.
Stvarno... |
|
|
|
|
|
Miss K
Ukupno postova: 140 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Bože... i mi svakojake pi*darije trpimo. |
|
_________________ I'll rise, but I refuse to shine. |
|
|
|
Bojo
Ukupno postova: 1705 Spol: Muško
|
Citat: ›
a od raspodijeljenih i potrošenih kreditnih sredstava remizi je ostalo 6,4 milijuna kuna. Investicija nije dobro planirana i nastala je razlika od 1,8 kuna - pojašnjava Željko Paloš, direktor osječkog GPP-a koji je zatekao stanje u minusu.
|
pa eo dat ću im ja...ne 1,8 kn...NEGO 2 KUNE...eo ja ću vam dat...šta se brinete... |
Zadnja promjena: Bojo; 26.12.2008. 20:41; ukupno mijenjano 1 put. |
_________________ TIII ZNAŠ ŠTA JE ISTINA...........IMA...U OVOJ DRŽAVI....KO JE ZADUŽEN....ZA ISTINU !!!! |
|
|
|
Alchemist
Ukupno postova: 207 Spol: Nebitno
|
kada vidim ime tone papić odmah znam da nije dobro i da su probijeni i rokovi i koštovnik taj čovjek osim što je očigledno nesposoban je izuzetno talentiran za nestručnu krađu i zajeb.
u normalnim državama bi cijela vlast pala i nikada im ne bi palo na pamet se kandidirati nakon takvih afera a oni i dalje idu i idu... pa dokel više...
do 17.5.2009. |
|
_________________ Nulla dies sine linea |
|
|
|
platypus
Ukupno postova: 23 Spol: Nebitno
|
Eh, pa koliko su novca potrošili Kramarićevi direktori, pa nikom ništa. Pa mogu i ovi barem malo. |
|
|
|
|
|
evil monkey
Ukupno postova: 923 Lokacija: ormar Spol: Žensko
|
|
|
|
pajser
Ukupno postova: 11 Spol: Nebitno
|
Kakav narod takva vlast ili obratno ... uglavnom mi smo ti koji ih biramo. |
|
|
|
|
|
noj u bemveu
Ukupno postova: 367 Lokacija: Guantanamo Spol: Nebitno
|
Leon je napisao/la: ›
- Poznato je u što je potrošen kredit: 13 tramvaja stoji oko 40 milijuna kuna, kabliranje tramvajske kanalizacije u Vinkovačkoj 8,5 milijuna kuna, informatizacija 5,4 milijuna kuna, a tu su i druge investicije. Za zgradu remize u postupku je ishođenje uporabne dozvole, pojašnjava direktor Paloš.
|
i na butru koja se pokazala kao potpuni promašaj, jelde...
debili. |
|
_________________ daj kiki-riki-riki, daj kiki-riki-riki, daj kiki-riki-riki, kikiriki daj!
tko je najbolji? NOJ! tko je najbolji? NOJ! |
|
|
|
noj u bemveu
Ukupno postova: 367 Lokacija: Guantanamo Spol: Nebitno
|
adebisi-jug2 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Citat: ›
a od raspodijeljenih i potrošenih kreditnih sredstava remizi je ostalo 6,4 milijuna kuna. Investicija nije dobro planirana i nastala je razlika od 1,8 kuna - pojašnjava Željko Paloš, direktor osječkog GPP-a koji je zatekao stanje u minusu.
|
pa eo dat ću im ja...ne 1,8 kn...NEGO 2 KUNE...eo ja ću vam dat...šta se brinete...
|
|
|
_________________ daj kiki-riki-riki, daj kiki-riki-riki, daj kiki-riki-riki, kikiriki daj!
tko je najbolji? NOJ! tko je najbolji? NOJ! |
|
|
|
davorccc
Ukupno postova: 1400 Spol: Nebitno
|
Tatatatira!
OVAJ GRAD JE TOTALNO U K*R*U. |
|
_________________ |
|