Autor |
Poruka |
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Biste li bili sa nekim tko ima herpes? |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
 |
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol:  Muško
|
Biste li bili sa nekim tko ima herpes?
|
genitalni ili obični okousni ?  |
|
|
|
|
 |
stoka_unleashed
Ukupno postova: 639 Spol:  Muško

|
|
|
 |
MNOWAR Ukupno postova: 159 Spol:  Nebitno
|
E moj prijatelju dobro jutro da je u životu sve crno ili bijelo kad je u pitanju neki cilj.Cilj svake igre je bit No 1 sve ostalo nije sportski,poput izjava cilj nam je proć u drugi krug i takve gluposti.U društu je sve relativno kad nema kriterija jer svi sve mogu i svima je sve dopušteno. Svi spominju svoja prava ali OBAVEZE nitko.E a naš vid demokracije i slobode se pretvorio u anarhiju jer kriteriji nepostoje ulica diktira tempo. |
|
|
|
|
 |
stoka_unleashed

|
Očito pogrešno shvačaš anarhiju.....jer vjerojatno bi nam svima puno bolje bilo da vlada anarhija....no to nije važno jer nije vezano uz temu...kao uostalom i večina tvojih prethodnih postova koja se temelji na lamentiranju o manjoj vrijednosti kopiladi, valjd su oni zbog toga poluljudi po tvom mišljenju.......i nakon svega i dalje se držim toga da si prilično nezreo i nerazuman za svoje godine....iako s druge strane možda si zapravo jedan obični zadrti starac koji zbog svojih predrasuda ne bi napravio čak ni nešto što bi se pokazalo suprotno tim predrasudama. |
|
|
|
|
 |
ela
Ukupno postova: 2074 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
Po meni je roditelj svaka osoba koja je spremna dijetetu upuhati vjetar u jedra i stati iza njega kada je to potrebno,daje svoje vrijeme nesebično kad god je to tom djetetu potrebno i meuvjetno mu pruža svoju ljubav,ma kako se on zvao novi životni suputnik majke ili oca,tetak,tetka,ujak itd.
|
bravo ela! budući da sam iskusila na svojoj koži, mogu reći da mi je druga osoba ne samo zamijenila oca, nego ga nadmašila u svakom pogledu i otkrila neke očinske vrline meni dotad nepoznate. ja sam opet s druge strane fantastično prihvatila tu osobu.
|
Eto što se mene tiče ovo je odgovor na pitanje koje nosi tema ako bih prihvatila vezu s nekim tko ima dijete,nadala bi se da će i odnos mene i tog djeteta donjeti ovakvo mišljenje kad stasa u odraslu osobu,da sam bila neko tko je bio kvalitetna osoba u životu tog djeteta. |
|
_________________ ne čini ono što želiš da ti čine,ukusi su različiti |
|
|
 |
MNOWAR Ukupno postova: 159 Spol:  Nebitno
|
Izgleda da mi imamo potpuno suprotne poglede na svijet, svima bi bilo bolje kad bi postojao RED a ne anarhija, točno se mora znat tko je No 1 ,No 2 itd u bilo kojem području i u bilo kojoj grani. Što se tiče manje vrijednosti to je sasvim logično da nešto što je sumnjivog ili nepoznatog porijekla manje vrijedno tu nema nikakve dvojbe. Jel danas u 21 st sasvim normalno da netko to stupa u bilo kakve odnose što se tiče SUŽIVOTA, POSLA ILI BILO KOJEG DRUGOG ODNOSA mora priložit svoje reference iz prošlosti,(akreditracije) jel nitko civilizran neće da uopće razgovar s tobom. Ako nemožeš dokazat porijeklo otpo si prije nego što si počeo. Svugdje se gleda porijeklo od hrane,pića,životinja,proizvoda bilo kakve vrste a normalno i ljudi.
I sve to je da bi se upravo i izbjegle predrasude o nekom, znači da ti dokažeš svoju čistu prošlost i sposobnost a normalno da se vidi što si ti napravio ili odradio od poslova ako neko hoće poslovat s tobom. Vjeruj mi radio sam vani i vidio sam stvari što i kako funkcioniraju ,,,evo ti primjer dvoje ljudi u Švedskoj kad se upoznaju znači jedno drugom se dopalo, prije stupanja u sexualne odnose oboje odlaze u jednu od klinika da bi se istestirali na 10-20 spolno prenosivih bolesti i nema tu nikakve ljutnje i gunđanja ako misliš ući u neki odnos to noraš i dokazat jer ti nitko nevjeruje na riječ.A da negovorim on nekim skandinavskim,engleskim i njemačkim Royal obiteljima koji provode testiranja na djevičanstvo uz normalno provjeru porijekla i porodice. |
|
|
|
|
 |
kopile
Ukupno postova: 655 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Stvarno romantično nema šta. |
|
_________________ Kill'em all let god sort'em out |
|
|
 |
stoka_unleashed

|
@ MNOWAR ...pa cekaj malo zar je ta osoba kojoj je podrijetlo nepoznato kriva zato sto je tako....što recimo da postoji neka osoba koja je u takvoj situaciji i po svim svojim osobinama je recimo bolja od tebe......zar bi ta osoba i dalje bila manje vrijedna?
za ono u Švedskoj....pa s obzirom na današnji način života koji nam pruža ˝civilizacija˝ meni se čini da bi to svatko iole normalan napravio....a što se tiče onih rojalističkih sranja...to je nešto što nikako ne shvaćam...stoji da imaju titule i moć i sve....ali i oni su ljudi kao i ja i ti i oni će krepat isto kao i ja i ti...no eto valjd je njihovo shvaćanje svjeta zapelo tamo negdje u srednjem vijeku |
|
|
|
|
 |
exHOP3on
Ukupno postova: 4356 Spol:  Muško
|
men se više ne da raspravljat, nema smisla, a ionak to ide u offtopic...
zato, što se teme tiče, ja bi bio s nekim bez obzira dal ima dijete, jer dijete je meni svetinja, ionak ih planiram imat dovoljno da popravim natalitet, i to dijete bi isto volio kao i svoje, kao i njegovu majku i trudio bi se biti i njemu dobar otac i uzor kao i biološkoj...
@mnowar, primjeri su ti vrhunski, nema šta, još da imaju smisla u ovoj temi kad već uopće nemju... |
|
 |
padobranac
Ukupno postova: 1155 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
|
|
_________________ Ovakav, nemam nista protiv sebe. Ovakav, prasina uzvitlana. |
|
|
 |
padobranac
|
ti upravo nemas osobina ispisanih velikim slovima..
a sve reci su pogrdne i zlonamjerne, i Cigan i Peder..i tu vidimo tvoj stupanj civiliziranosti
|
|
|
|
 |
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol:  Žensko
|
Za odgovor na moje postavljeno pitanje treba imati dušu. Nemaju je svi. Svi zaslužuju živjeti slobodno i biti voljeni. |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
 |
fairy
Ukupno postova: 1955 Lokacija: Ššššššume Spol:  Nebitno
|
Kao prvo, hvala pojedincima čije ime neću navesti (mislim da bi mi se otopila slova s monitora) što su mi pomogli preraditi upravo pojedeni ručak, zbog njihovih postova mi proradi kiselina.
A sada tema. Prije nekoliko godina sam bila u vezi s dečkom koji je otac dvaju prekrasnih dječaka. Naša veza je trajala dvije godine i to su mi bile najljepše godine u životu i najljepša veza. No, to sada nije bitno. Bitno je to da je vrlo malo ljudi koji su me okruživali u to vrijeme prihvalaćalo moju vezu. Zapravo vrlo rijetki, uglavnom moji pravi prijatelji su bili uz mene i podržavali me iz jednostavnog razloga, jer su vidjeli koliko sam sretna. Nasuprot tomu, susretala sam se s neodobravanjem, osuđivanjem. Nerjetko sam se susretala s komentarima; ali on ima dvoje djece, pa nećeš valjda tuđu kopilad odgajati, jel te oni zovu mama i td... neću reći da me ta činjenica nije dovodila u dvojbu, ali taj dečko je jednostavno mene pridobio sa svim svojim osobinama i ja sam odlučila preuzeti tu odgovornost. Nije mi bilo lako, morala sam se boriti s puno toga, ali on je jednostavno bio vrijedan svega. Jako je teško kada se ljudi ne raduju tvojoj sreći i to ti jasno pokažu. Činjenica da ima dvoje djece je drugima bila mana, to je za njih bila mana. Ne bih ulazila u širine tuđih srca, razine svijesti i ograničenosti. Ja sam se na početku veze upitala: kako bi meni bilo da sam s nekim bivšim dečkom imala dijete i da to sada netko smatra hendikepom? Razumijem i ljude koji ne bi to učinili, preuzeli odgovornost, borili se s osuđivanjima i neprihvaćanjima. Međutim, licemjerje ljudi je zadivljujuće. Pojedini autori posta, koji su naveli kako bi prihvatili tuđe dijete, meni su rekli kako je bolje da više nisam s tim dečkom jer bi vukla njegove repove i prtljagu iz prošlosti, a evo sada bi bili u stanju prihvatiti tuđu "prtljagu", ali samo zato jer ne mogu imati svoju....žalosno... |
|
_________________ Riding high, when I was king
Played it hard and fast, cause I had everything
Walked away, won me then
But easy come and easy go
And it would end |
|
|
 |
padobranac
|
hej sestro,
nije valjda da se obazires na to 'sta ce reci svijet'
jeste da misljenje vaznih osoba u tvom zivotu sigurno pogadja i navodi na preispitivanje, ali tvoj zivot je samo tvoja stvar i ne dozvoli da te necije misljenje tangira..
ako tebi ta odgovornost ne smeta, ne treba nikome da smeta..
ali da je komplicirano, jeste..
svaka tebi cast |
|
|
|
 |
 |
|