Autor |
Poruka |
eldiablo
Ukupno postova: 713 Lokacija: so high Spol: Muško
|
Mene jedino uzasno zivcira i to nikako ne mogu shvatiti - jer to nisam nigdje drugdje dozivio - WHY THE FUCK u Osijeku ljudi izlaze tek oko ponoci???????????????? |
|
|
|
|
|
PsychoSoldier
Ukupno postova: 1719 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
zato sto vecina pije svoju, jeftinije kupljenu cugu, kod kuce ili po parkovima ili di vec i onda kad to popiju idu van, tj. u neki kafic, disko... i to ti je taman to, oko 12 |
|
|
|
|
|
zen031 Ukupno postova: 1236 Spol: Muško
|
Je, a drugdje svi kao izlaze u 8, pol 9? |
|
|
|
|
|
exHOP3on
Ukupno postova: 4356 Spol: Muško
|
Jedan student na zamjeni iz amerike mi je rekao da mu se ovdje svidja što moze izać kad oće a ljudi bude i do 6 ujutro, kod njih u 2 već svi budu doma... |
|
|
Loona
Ukupno postova: 3713 Lokacija: somewhere on Mars Spol: Žensko
|
Mi smo na badnjak tek izašli u pol 2 i sad ne moram do ljeta opet ići van.. Budući da se u Big Ben, Matrix i Pub nije moglo ući završili smo u Topu, uz slijedeći repertoar glazbe: Hladno Pivo, Zabranjeno Pušenje, Balašević, Majke, neki narodnjak pa Škoro, slijedi Juliška, pa zatim Urban.. Crvena Jabuka pa oper Škoro te Parni Valjak i Prljavo Kazalište.. zatim narodnjak... pa Zlatni dukati.. sve u svemu blaga katastrofa.. |
|
_________________ Svako rješenje ima problem. |
|
|
|
zen031 Ukupno postova: 1236 Spol: Muško
|
A hebiga, ni ja ne čujem Purple il Zeppeline il Heepovce il Smak kad izadjem van svaki put (zapravo, čujem ih u 1% slučajeva), al svejedno mi bude dobro. |
|
|
|
|
|
kikica1987
Ukupno postova: 86 Lokacija: U krevetu! Spol: Žensko
|
Loona je napisao/la: ›
Mi smo na badnjak tek izašli u pol 2 i sad ne moram do ljeta opet ići van.. Budući da se u Big Ben, Matrix i Pub nije moglo ući završili smo u Topu, uz slijedeći repertoar glazbe: Hladno Pivo, Zabranjeno Pušenje, Balašević, Majke, neki narodnjak pa Škoro, slijedi Juliška, pa zatim Urban.. Crvena Jabuka pa oper Škoro te Parni Valjak i Prljavo Kazalište.. zatim narodnjak... pa Zlatni dukati.. sve u svemu blaga katastrofa..
|
svašta za sve..zašto katastrofa? |
|
_________________ Ako neMaš Ništa Lijepo reĆi o dRugima, sjeDni kRaj Mene! |
|
|
|
Loona
Ukupno postova: 3713 Lokacija: somewhere on Mars Spol: Žensko
|
Da, svašta za sve, dobro si to rekla.. no, da je to imalo nekog smisla ili reda i redoslijeda bilo bi ok.. ovako, skačući sa hladnog piva na narodnjake, nije bilo ni malo ok... |
|
_________________ Svako rješenje ima problem. |
|
|
|
kikica1987
|
Loona je napisao/la: ›
skačući sa hladnog piva na narodnjake, nije bilo ni malo ok...
|
haha,dobro,ova ti stoji... |
|
|
|
|
kikica1987
|
eldiablo je napisao/la: ›
Mene jedino uzasno zivcira i to nikako ne mogu shvatiti - jer to nisam nigdje drugdje dozivio - WHY THE FUCK u Osijeku ljudi izlaze tek oko ponoci????????????????
|
ni meni nije jasno, već mi se spava kad krenem van.. |
|
|
|
|
exHOP3on
|
Onda sam ja jedan od rijetkih koji izadju u 6-7 i vratim se doma za 24 sata...
Vjerojatno ti ljudi misle da je sve prazno prije ponoći pa se boje da ce stojat bzvz sami... Il misle da sto kasnije odu pit, manje ce potrošit... |
|
|
Zodijak Ukupno postova: 543 Lokacija: Halloweentown Spol: Nebitno
|
Je istina je svi idu prvo negdje popiti svoju cugu. Ja klasiku odrađujem. Prvo se zagrijati u S.co.bar ili Excalibur, pa u Cadillac...pa u City heh |
|
|
|
|
|
kikica1987
|
šta ima u tom cadillacu? svi ga tu spominju a meni nije jasno,treba otići provjeriti.. |
|
|
|
|
exHOP3on
|
Kad se sve zatvori, tam upadnes i griješ se dok ne dopizde isti spotovi... u petak sam bio i bilo dobro jer sam se osakatio a nije bila gužva, danas, tj u subotu, nisam ni cugu uspio naručit, sam se ugrijao i oso doma spavat... |
|
|
Gloria*
Ukupno postova: 4 Spol: Žensko
|
MI krenemo oko 19h cugat ,, oko 21:30h u gradu pa do otprilike 4h ,kako kada... tak u Djakovu, e sada vecina dolazi oko 22h, i bude super.... oko ponoci je ipak mal prekasno za izac jer svugdje bude guzva... |
|
|
|
|
|
|
|