Autor |
Poruka |
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
http://www.vecernji-list.hr/newsroom/blackchronicle/572986/index.do
Citat: ›
16.06.2006 11:56
Ubojstvo i samoubojstvo ispred Doma u Nazorovoj u Zagrebu
Ispred zagrebačkog Doma za nezbrinutu djecu u Zagrebu mladić (22) je iz vatrenog oružja ubio tri godine stariju suprugu, a potom je usmrtio i sebe, doznaje se od zagrebačke policije.
Riječ o supružnicima ili bivšim supružnicima. Mladić je pucao na ženu oko 10 sati, rekla je Hini glasnogovornica zagrebačke policije Aleksandra Ljuba.
Neslužbeno se doznaje da su supružnici u Domu za nezbrinutu djecu u Nazorovoj ulici imali dvogodišnjeg sina.
Mediji navode kako je povod ubojstva i samoubojstva svađa oko brakorazvodne parnice.
Očevid je u tijeku.
|
|
|
|
|
|
|
DanicaV
Ukupno postova: 4765 Lokacija: ... gdje caruje drugarstvo... Spol: Žensko
|
strava,
ajde što je ubio sebe. svatko neka gospodari svojim životom, ali ubiti drugoga........... |
|
_________________ "To je nepravda" Kalimero |
|
|
|
puki Ukupno postova: 1114 Lokacija: Kokuće zasad Spol: Muško
|
budala... |
|
_________________ Ná glac pioc comhairle gan comhairle ban.
übergefickt |
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
Ne kontam zasto je cekao da se rodi dijete. Trebao ju je preventivno smaknuti jos davnih dana. Ukidanje tragedije skepsom, rekao bi Marinkovic.
Cudi me kako riba nije, u tih par godina sto su bili u vezi, skontala o kakvom je bolesniku rijec. Ili je isla onom starom dobro narodnom "ruka koja voli - ne boli".
Kako god okrenes, slucaj potice na razmisljanje... |
|
|
|
|
|
DanicaV
Ukupno postova: 4765 Lokacija: ... gdje caruje drugarstvo... Spol: Žensko
|
@Mungos,
žive ljudi i tridesetak godina s bolesnikom....
a sad svaka budala ima oružje i dobar izgovor. |
|
_________________ "To je nepravda" Kalimero |
|
|
|
Alana Bates
Ukupno postova: 1359 Spol: Žensko
|
Ma strašno. Opet, ne znamo njihove kućne okolnosti, ali ima milijun izlaza iz situacije, pa makar otići od žene, ispadni šupak, ali ostani živ... |
|
|
|
|
|
|
...i ne povuci nikoga sa sobom, ak si vec takva budala da se samoubijes...mislim, idiot.. |
|
übergefickt |
|
|
|
--- Ukupno postova: 2910 Spol: Nebitno
|
|
|
|
Lugar
Ukupno postova: 607 Lokacija: Hladovina Spol: Muško
|
Tip sigurno nije normalan, odnosno nije bio normalan.
Danas svaka budala ima oruzje, a psihotest za dobivanje dozvole nije dovoljan. Trebalo bi, po mom misljenju, svake 2 godine polagati psihotest da se utvrdi da je vlasnik oruzja jos uvijek sposoban za posjedovanje istog.
Tu se namece i cinjenica da postoji puno neprijavljenog oruzja, zaostalog iz rata ili nabavljenog "na crno". Kako njima stati na kraj? |
|
|
|
|
nikako. najefikasnije rješenje je pustiti budale da se sami poubijaju. je da će i nedužni stradati, ali to je samo kolateralna šteta... |
|
|
|
|
|
Alana Bates
Ukupno postova: 1359 Spol: Žensko
|
Definicija kolateralne štete koja se ne kažnjava: ako je dobit koja je dobivena kao cilj veća od onoga što je izgubljeno u kolateralnoj šteti.
A nikad nije.
Ja nisam od onih koji vjeruju da cilj opravdava sredstvo. Ne možeš ubijat siročad čak i ako na njima isprobavaš lijek protiv raka.
Ne možeš ubiti ženu pred svojim djetetom. |
|
|
|
|
|
|
Ne možeš ubiti ženu ni kad dijete ne gleda.... |
|
übergefickt |
|
|
|
|
Alana Bates je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Definicija kolateralne štete koja se ne kažnjava: ako je dobit koja je dobivena kao cilj veća od onoga što je izgubljeno u kolateralnoj šteti.
A nikad nije.
Ja nisam od onih koji vjeruju da cilj opravdava sredstvo. Ne možeš ubijat siročad čak i ako na njima isprobavaš lijek protiv raka.
Ne možeš ubiti ženu pred svojim djetetom.
|
nisam rekao da je to rješenje koje se meni dopada.
samo kažem da je to ovoj masi kretena, koji državu vode, najlakše i najjednostavnije... |
|
|
|
|
|
ozana
Ukupno postova: 701 Spol: Žensko
|
Leteci mungos je napisao/la: ›
Cudi me kako riba nije, u tih par godina sto su bili u vezi, skontala o kakvom je bolesniku rijec. Ili je isla onom starom dobro narodnom "ruka koja voli - ne boli".
|
Postoje ljudi koji ne žele vidjeti. I oni koji se glupo nadaju da će se dogoditi čudo i da će njihova "ljubav" pobijediti nasilnost partnera.
Postoje i oni s raznim traumama iz djetinjstva, oni kojima je upravo nasilje dokaz nečije ljubavi.
Postoje i oni prenasilni, pa je partnera jednostavno strah otići (uglavnom se to odnosi na osobe koje su materijalno ovisne o parneru ili na one koje nemaju dovoljno obrazovanja).
Svojevremeno sam imala jednu dugu vezu, živjeli smo skupa godinama. Bio je moja prva ljubav, još iz petog osnovne. Ministrant. Prošli smo, držeći se za ruke, osnovnu školu, gimnaziju, otišla sam za njim u drugi grad na fakultet... Nakon godina i godina koje smo proveli skupa, jedne smo se večeri posvađali. Priznajem, moj je jezik bio zaista više nego oštar. Dakle, u jednom je trenutku popizdio i odvalio mi šamar. Samo sam pokupila svoje stvari i otišla, zauvijek. Premda se kleo u sve na svijetu da se to više nikad neće ponoviti, nisam željela provjeravati je li to zaista bila reakcija na moje riječi ili mogu i ubuduće očekivati nešto slično. Ali, taj muškarac ipak nije bio tip pravog nasilnika, mogla sam slobodno otići. Postoje veze u kojima je to puno teže učiniti. |
|
_________________ Puno je tuge u svijetu....
Upravo sad, dok čitaš ovo, 7 milijuna ljudi se seksaju!
A ti si na kompjutoru...
To je tako tužno...
|
|
|
|
|
postoji zlatna izreka: ništa nije učinjeno samo jedanput...
ni ti ne bi obuzdala svoj jezik za sva vremena...niti bi on ruku... |
|
|
|
|
|
|
|