Autor |
Poruka |
malecka
Ukupno postova: 1383 Lokacija: stol...i stolica..na tavanu desno pored dnevne sobe Spol: Žensko
|
hmmm ne znam dali je ova tema već bila..ali ako je..ispričavam se.... ja ju nisam uspjela naći...
evo moga pitanja.... dali itko zna,jel se igdje u osijeku može prijaviti na neki tečaj kuhanja????.. ja sam tražila na netu ima samo neka škola kuhanja u zagrebu i splitu...ali to mi je iskreno predaleko.... |
|
|
|
|
|
lucky cat
Ukupno postova: 56 Spol: Žensko
|
jaoo..baš sam pričala s legicom o tome..i ja bih upisala taj tečaj.ajd ak saznaš jel ima-javi |
|
_________________ TRASHion is FASHion |
|
|
|
majaazdaja
Ukupno postova: 207 Spol: Žensko
|
kupis kuharicu na kiosku , citas i kuhas...i eto ti teca..jeftinog |
|
_________________ zlo i naopacke |
|
|
|
Callistemon Ukupno postova: 572 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
Harmonija (zdrava hrana, makrobiotika) je svojevremeno organizirala tečajeve u suradnji s Makronovom iz Zg...ne znam da li vas to zanima, a niti da li to jos uvijek rade! |
|
|
|
|
|
Callistemon Ukupno postova: 572 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
|
|
|
malecka
Ukupno postova: 1383 Lokacija: stol...i stolica..na tavanu desno pored dnevne sobe Spol: Žensko
|
a znam to mogu svakako... ali to nije to... ja bi baš na neki tečaj di ti pravi kuhar to sv elijepo objasni i pokaže... |
|
_________________ I felt every ounce of me screaming out,
But the sound was trapped deep in me |
|
|
|
ela
Ukupno postova: 2074 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
eee ovo sam još čekala...mislim da takav tečaj ne postoji...bar ja nisam čula za njega ali evo dobra ideja za nekog kuhara koji ima strpljenja za nekog učiti |
|
_________________ ne čini ono što želiš da ti čine,ukusi su različiti |
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|
|
MacaPapucharica
Ukupno postova: 3162 Lokacija: tu. Spol: Žensko
|
i ja mislim da nema tečaja, ali uvijek se vrijedi raspitati ako želiš...
nego, imam ti ja onu školu kuhanja, jako debela knjiga, sa puno objašnjenja, slika i sve korak po korak...
mogu ti posuditi da pogledaš pa ako misliš da je ok, možeš si kopirati...
iako, što se tiče onih "savjeta" i trikova, najbolje su ti stare kuharice od prije 40 godina u kojima su tajne koje bake znaju, al ne odaju |
|
_________________ naivna k'o francuska sobarica |
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
Čekaj, nije li to znanje već sadržano u genetskoj strukturi žena? |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
ruana Ukupno postova: 1374 Spol: Nebitno
|
da da je ugradeno negdje duboko al ja to ne mogu iskopati,hihih |
|
|
|
|
|
ruana Ukupno postova: 1374 Spol: Nebitno
|
je kakvo su ovo tu jela,pa bi neka jednostavnija |
|
|
|
|
|
MacaPapucharica
Ukupno postova: 3162 Lokacija: tu. Spol: Žensko
|
pa, iskreno, nema boljeg načina nego sa mamom, bakom, svekrvom zajedno kuhati |
|
_________________ naivna k'o francuska sobarica |
|
|
|
malecka
|
a znaaam... ma kuham ja i doma...sad kad sam pauzirala god sam kuhaval doma cijelo vrijeme... i stvarno mi se svidjelo to experimentiranje sa hranom...ali htjela bi tak na neki tečaj... ali očito nea u osijeku nikaj takvoga.... |
|
_________________ I felt every ounce of me screaming out,
But the sound was trapped deep in me |
|
|
|
lufus Ukupno postova: 2044 Spol: Muško
|
bazooka_joe je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Čekaj, nije li to znanje već sadržano u genetskoj strukturi žena?
|
Velika zabluda ili neke to jako dobro prikrivaju. |
|
|
|
|
|
|
|