Autor |
Poruka |
insomnia
Ukupno postova: 2665 Lokacija: Osijek-finally!!! Spol: Žensko
|
snaša je napisao/la: ›
Ja ne vjerujem u slučajnost.
Previše mi se toga u životu dogodilo "slučajno"..
|
Da čujemo! |
|
_________________ Da se bojim skakavaca, ne bih bosa po livadi hodala! |
|
|
|
snaša
Ukupno postova: 820 Lokacija: 7 km od centra Spol: Žensko
|
Ah, ma sve skupa..kad pogledam vlastiti život kako je otišao iz jednog smjera u drugi, okrenuo se totalno..i sad da je to slučajnost, ja ne vjerujem.
Ali , ja sam vjernik pa tak da mi je normalno reći da vjerujem u Boga koji vodi cjelu povjest... |
|
_________________ Niti jedan dokaz ne podupire tezu da je život ozbiljan. |
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
insomnia je napisao/la: ›
Jedna osoba s kojom sam razgovarala jučer (sorkač draga što ću te sad tu quoatati.. ) je imala jedno iskustvo. Radi se o tome da je (slučajno došavši ranije tamo gdje je trebala) zvoneći na vrata bila jednu drugu osobu spriječila da počini samoubojstvo. Da li je to bila slučajnost?
|
Osobno, mislim da je. Nekako mi zvuči neshvatljivim da postoji neka nevidljiva sila koja nas usmjerava prema određenim ljudima u određeno vrijeme. Ali ako postoji, zašto onda neke ljude usmjerava da taman zakasne koliko ne treba?
Ja i moji znanstveni pristupi...
Možda samo -being at the right place at the right time- možda je to samo to..
|
A možda je samo - being... |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
insomnia
Ukupno postova: 2665 Lokacija: Osijek-finally!!! Spol: Žensko
|
Frost je napisao/la: ›
Jedna osoba s kojom sam razgovarala jučer (sorkač draga što ću te sad tu quoatati.. ) je imala jedno iskustvo. Radi se o tome da je (slučajno došavši ranije tamo gdje je trebala) zvoneći na vrata bila jednu drugu osobu spriječila da počini samoubojstvo. Da li je to bila slučajnost?
|
Osobno, mislim da je. Nekako mi zvuči neshvatljivim da postoji neka nevidljiva sila koja nas usmjerava prema određenim ljudima u određeno vrijeme. Ali ako postoji, zašto onda neke ljude usmjerava da taman zakasne koliko ne treba?
Ja i moji znanstveni pristupi...
|
Hm, da, pa upravo o tome ja i pričam; da nema slučajnosti.. Možda i ti neki ljudi zakasne, jer su trebali zakasniti. A toj osobi, koju sam ja spomenula, možda jednostavno nije bilo vrijeme da joj se zakasni. If you catch my drift |
|
_________________ Da se bojim skakavaca, ne bih bosa po livadi hodala! |
|
|
|
MacaPapucharica
Ukupno postova: 3162 Lokacija: tu. Spol: Žensko
|
draga, noćas sam spavala sat vremena i odoh sad odspavati...
za ovakve teme moram biti odmorna... |
|
_________________ naivna k'o francuska sobarica |
|
|
|
pumpkin
Ukupno postova: 978 Lokacija: od ćoška na pol puta Spol: Žensko
|
Ja mislim da ništa nije slučajno, jer se meni u životu previše neke stvari isprepliću. Previše je takvih slučajnosti, da bi to bilo normalno. Ne znam što bih mislila o tome. Npr. neke osobe ili događaji u prošlosti, koji su bili nebitni ili čak zaboravljeni, u jednom trenutku života imali su svoju "slučajnu" ulogu u nekim budućim događajima. Dogodilo mi se puno puta da iz nekog razloga "zalutam", tj. krivo skrenem i sasvim slučajno vidim neku ulicu, zgradu, kuću, nešto, što pojma nisam imala da postoji, u koju jednog dana moram ići s razlogom, i već znam gdje je. Ili nekakvi čudni susreti, razgovori, koji su se kasnije posložili kao slagalica u neko sasvim drugo vrijeme i na drugom mjestu. Ima toga jako puno. Nemam nikakvo objašnjenje za to, iako mi se prečesto događa. |
|
_________________ Always remember you're unique, just like everyone else. |
|
|
|
echoes
Ukupno postova: 345 Lokacija: deep beneath the rolling waves in labyrinths of coral caves Spol: Žensko
|
evo, i ja se slažem s ovim gore...vjerujem da ništa nije slučajno ili bezveze, i da sve događa s nekim razlogom, ali opet na nama je da te "slučajnosti" uzmemo za ozbiljno ili ignoriramo, tak da sami stvaramo svoju sudbinu pravilnim ili nepravilnim odabirom "slučajnosti" koje nam se sviđaju... |
|
_________________ samo da nađem mjesto da je posadim, ona procvjeta brzo i dosadi, ljubav, pa zar i ljubav... |
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
If you catch my drift
|
I sure do |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
no_name
Ukupno postova: 115 Spol: Muško
|
Toplo ti preporućam da pogledaš film "Next" ako nisi i mislim da možeš pronaći neke poveznice sa ovom temom. |
|
_________________ Save water - Drink beer |
|
|
|
exHOP3on
Ukupno postova: 4356 Spol: Muško
|
ja vjerujem da se neki spletovi okolnosti događaju iz razloga što nam se pruža prilika za nešto, imam mnogo primjera sa ljudima oko sebe koje sam upoznao, možda se samo brzo shvatimo al s većinom imam osjećaj ko da smo se već sreli (u nekom životu prije)...
nisam imao sreće spasit nekog od čina samoubojstva al sam ih uspio odmaknit od takvih misli...
možda samo imam neku jaku empatiju prema sličnima pa ih shvaćam ak im je teško... ne znam odgovor al u zadnje vrijeme primjećujem da mi se takve čudne stvari često događaju, ko da osjetim nešto čudno prisutno...
a možda sam jednostavno lud... |
|
|
ela
Ukupno postova: 2074 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
hm....mislim da slučajnosti ne postoje,sami smo kovači svoje sreće i sudbine,doživljeno nas nečemu nauči pa mi se onako nekad učini da me nekakav događaj ili osoba ranije pripremila na nešto u čemu sam sad možda mudrije postupila nego što bih ranije,ali onda se javi razboritost pa de onako nemogu povjerovati da neko/nešto s upravlja ..šta to..kao ono klinci se igraju lego kockicama tako netko/nešto s nama a nemogu se u to uvjeriti
...ajme sama sebe sam upetljala...tko ne uspje iz prve shvatiti nek ni ne pokušava |
|
_________________ ne čini ono što želiš da ti čine,ukusi su različiti |
|
|
|
exHOP3on
|
sami upravljamo, ali učimo pa ne griješimo tolko drugi put kad primjetimo istu priliku? el to?
ak je onda se djelomično i slažem... |
|
|
ela
Ukupno postova: 2074 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
exHOP3on je napisao/la ( Pogledaj post): ›
sami upravljamo, ali učimo pa ne griješimo tolko drugi put kad primjetimo istu priliku? el to?
ak je onda se djelomično i slažem...
|
yupiii de vidi neko me konta...al me usrećiiiii
upravo to .... |
|
_________________ ne čini ono što želiš da ti čine,ukusi su različiti |
|
|
|
exHOP3on
|