Autor |
Poruka |
--- Ukupno postova: 2910 Spol: Nebitno
|
konobarit će.
sramota za tu časnu profesiju... |
|
|
|
|
|
DanicaV
Ukupno postova: 4765 Lokacija: ... gdje caruje drugarstvo... Spol: Žensko
|
ne bih baš konobarila, prekvalificirana sam. što treba uraditi da me zaposle u nekoj dobroj banci, osiguranju ili sl.? |
|
_________________ "To je nepravda" Kalimero |
|
|
|
puki Ukupno postova: 1114 Lokacija: Kokuće zasad Spol: Muško
|
hm..utrcati na glavnu sjednicu vodstva banke vicuci da je euro zakon? |
|
_________________ Ná glac pioc comhairle gan comhairle ban.
übergefickt |
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
DanicaV je napisao/la: ›
ne bih baš konobarila, prekvalificirana sam. što treba uraditi da me zaposle u nekoj dobroj banci, osiguranju ili sl.?
|
DanicaV je napisao/la: ›
ne bih baš konobarila, prekvalificirana sam. što treba uraditi da me zaposle u nekoj dobroj banci, osiguranju ili sl.?
|
Probaj napraviti isto to, ali gola, i to kad budemo igrali finale! Možda upali. |
|
|
|
|
|
DonQuijote
|
Lik je, ponesen pjesmom i navijanjem, uletio na teren. Nije to planirao i ne vjeruje da bi to opet napravio, kako kaže. To što je napravio zaslužuje određenu kaznu zbog kršenja sigurnosnih te inih propisa. Trebala bi ga kazniti i Republika nam Hrvatska, više zbog primjera ostalim Rvatima koji bi mogli pokušati nešto slično, ali će možda biti manje simpatični od našeg Antiše, pa će naštetiti ugledu države iz koje dolaze. I to bi trebao biti kraj priče o tome.
Ali, ne! Sad se javljaju kreteni, kao onaj pacijent Imota, koji je našao nekoga na koga može nakačiti svoja debilna uvjerenja, o kojima, po svoj prilici, naš Antiša nema nikakva pojma, niti su mu bila na kraj pameti! Takvi majmuni su prava prijetnja i opasnost za svaku društvenu zajednicu koja ne bi imala ništa protiv da joj prosječni IQ bude ipak nešto veći od prosječne životne dobi! I onda mi netko počne tupiti o ljudskim pravima... Kakva ljudska prava, za takve nam treba giljotina na sred trga! |
|
|
|
|
|
|
imota? zbunj... |
|
übergefickt |
|
|
|
DanicaV
|
DonQuijote je napisao/la: ›
Probaj napraviti isto to, ali gola, i to kad budemo igrali finale! Možda upali.
|
znači, ako ne budemo igrali finale /a vjerojatnost je kolika????/, ništa od napredovanja.
baš smo nešto komentirali.iduće prvenstvo je u Južnoafričkoj Republici, a tamo imam rodbine........... |
|
|
|
|
DonQuijote
|
puki je napisao/la: ›
imota? zbunj...
|
Imota Dinaroid, onaj jeti koji je napisao ono poučno štivo iz prvog posta. |
|
|
|
|
|
DanicaV
|
finale???????????????
tko s kime?????
s obzirom da nastojim što manje pratiti utakmice, ako je to uopće moguće, obavijestite me za koga treba navijati, jer ti obično izgube......... |
|
|
|
|
|
DanicaV je napisao/la ( Pogledaj post): ›
finale???????????????
tko s kime?????
s obzirom da nastojim što manje pratiti utakmice, ako je to uopće moguće, obavijestite me za koga treba navijati, jer ti obično izgube.........
|
ne navijaj za me... |
|
|
|
|
|
|
onaj jeti koji je napisao ono poučno štivo iz prvog posta.
|
de cekaj, jebote, sta, lik nije bio sarkastican?!!!! ja sam razumio da se cijeli tekst sprda.. |
|
übergefickt |
|
|
|
Lugar
Ukupno postova: 607 Lokacija: Hladovina Spol: Muško
|
DanicaV je napisao/la ( Pogledaj post): ›
znači, ako ne budemo igrali finale /a vjerojatnost je kolika????/, ništa od napredovanja.
baš smo nešto komentirali.iduće prvenstvo je u Južnoafričkoj Republici, a tamo imam rodbine...........
|
Pa vjerojatnost bi iznosila 0, ali zato imas mogucnosti napredovanja za 4 godine. Vjerojatno je to tvoja sansa. |
|
|
|
DonQuijote
|
puki je napisao/la: ›
de cekaj, jebote, sta, lik nije bio sarkastican?!!!! ja sam razumio da se cijeli tekst sprda..
|
mozda i je, iskreno se nadam, ali sam taj dan nešto bio nabrušen, pa sam sve ozbiljno shvaćao! |
|
|
|
|
|
DanicaV
|
mozda i je, iskreno se nadam, ali sam taj dan nešto bio nabrušen, pa sam sve ozbiljno shvaćao!
|
ipak si ti Don Quijote! |
|
|
|
|
|
treba čovjeku nabavit vjetrenjaču... |
|
|