Autor |
Poruka |
HerojUlice Ukupno postova: 27 Spol: Nebitno
|
Dugo sam već čitatelj ovog foruma. Malo sam čitao i vidim da ovdje ima odličnih ideja. Kako se bliže izbori, volio bih da ovdje svi napišemo konstruktivne prijedloge što izgraditi, što obnoviti i slične stvari.... Dakle,konkretne stvari za koje mislimo da će poboljšati izgled Osijeka...
Bliže se izbori, nadam se da će netko od nadležnih pročitati ovo( ako bude zaživilo) i pokušati ispuniti naše želje!!!
1.Evo,ja pod prvo mislim da se pod hitno treba obnoviti Bijela Lađa. Možda sam glup,ali pa valjda grad može izdvojiti 2-3 milijuna kuna,srušiti ju i sagraditi nešto lijepo |
|
|
|
|
|
davorccc
Ukupno postova: 1400 Spol: Nebitno
|
To je od KOTEKSA.
Što se tiče želja želim par milja na svom računu da mi netko uplati. Skromno.
Lijepo od tebe što bi želio sve i svašta, ali boli neka stvar za tebe, mene i sve ostale. |
|
_________________ |
|
|
|
|
A krivo sam se izrazio... Ali ako će par milja na tvom računu biti dobre za Osijek,onda dobro |
|
|
|
|
|
TataMata
Ukupno postova: 1180 Spol: Nebitno
|
Ne slušaj davorccc-a, on je u trajnom bedu. Pohvala za topic i samo naprijed s prijedlozima. Ja mislim da bi bilo ok kad dođe ljepše vrijeme uzeti dekice i izvaliti se po parkovima i čitati, slušati mjuzu, napraviti piknik. U stvari koristiti naše parkove ko i svi u svijetu.. |
|
_________________ Đe si lega.....šo ima? Ma niš brca....lagano điram i snajpam butre...možda će se koja šapit... |
|
|
|
vlale
Ukupno postova: 392 Lokacija: os Spol: Žensko
|
TataMata je napisao/la: ›
Ja mislim da bi bilo ok kad dođe ljepše vrijeme uzeti dekice i izvaliti se po parkovima i čitati, slušati mjuzu, napraviti piknik. U stvari koristiti naše parkove ko i svi u svijetu..
|
još da nisu prepuni govana neodgovornih vlasnika pasa...bila bi to odlična ideja...inače, hvala, ali ne hvala |
|
_________________ I've got plenty of common sense!
I just choose to ignore it. |
|
|
|
TataMata
Ukupno postova: 1180 Spol: Nebitno
|
Je da to bi trebalo kažnjavat malo oštrije |
|
_________________ Đe si lega.....šo ima? Ma niš brca....lagano điram i snajpam butre...možda će se koja šapit... |
|
|
|
maddox_rumble
Ukupno postova: 848 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
ne novcano, nego oduzimanjem psa, ako se nemozes brinut za njega i za njim, nemas ga ni pravo imat |
|
_________________ There can be only one, and that one is me |
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|
|
Saar Kazaam Jr.
Ukupno postova: 94 Lokacija: Legaland Spol: Muško
|
maddox_rumble je napisao/la: ›
ne novcano, nego oduzimanjem psa, ako se nemozes brinut za njega i za njim, nemas ga ni pravo imat
|
i onda svako ko se legalno hoće rješit fifija odvede ga u park i da mu milku od jagode
super tema... ja želim da venus project zaživi |
|
_________________ ...religion creates nothing, except intangible emotional solace for those who require... |
|
|
|
maddox_rumble
Ukupno postova: 848 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Saar Kazaam Jr. je napisao/la ( Pogledaj post): ›
maddox_rumble je napisao/la: ›
ne novcano, nego oduzimanjem psa, ako se nemozes brinut za njega i za njim, nemas ga ni pravo imat
|
i onda svako ko se legalno hoće rješit fifija odvede ga u park i da mu milku od jagode
super tema... ja želim da venus project zaživi
|
da problem kod nas, svi samo iskoristavali pravila i zakone, uf uf |
|
|
|
|
|
davorccc
Ukupno postova: 1400 Spol: Nebitno
|
Nisam ja u bedu, već mi je muka od toga šta se radi u Osijeku. |
|
_________________ |
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
...opet ponavljam svoju već negdje izrečenu ideju: organizirati što više povijesno/kulturnih događanja i to sve staviti u Tvrđu.....također na isto mjesto staviti nekoliko suvenirnica, ali isključivo obrtničkog karaktera: medičar, drvenarija, zlatovezi, umjetničke slike....joj, koliko samo mogućnosti tu ima...... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
Callistemon Ukupno postova: 572 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
MissTake je napisao/la ( Pogledaj post): ›
za početak neka se uvede autobusna linija za jug2 cijelu noć subotom
ipak smo civiliziran narod
a ne može se tvrditi da ne bi bilo isplativo da ide 1 bus na sat
|
tko kaze da mora biti isplativo... toliko neprofitnih stvari se financira iz proracuna (racunala, novorodjencad i sl)...pa ak je za opce dobro, neka ide od nasih novaca! |
|
|
|
|
|
Callistemon Ukupno postova: 572 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
TataMata je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Ne slušaj davorccc-a, on je u trajnom bedu. Pohvala za topic i samo naprijed s prijedlozima. Ja mislim da bi bilo ok kad dođe ljepše vrijeme uzeti dekice i izvaliti se po parkovima i čitati, slušati mjuzu, napraviti piknik. U stvari koristiti naše parkove ko i svi u svijetu..
|
da, treba cuvati parkove, jer jos jedino tamo ima drveca ... a nadam se da nikakva biciklisticka nece krenuti kroz park |
|
|
|
|
|
|
anakonda je napisao/la: ›
...opet ponavljam svoju već negdje izrečenu ideju: organizirati što više povijesno/kulturnih događanja i to sve staviti u Tvrđu.....također na isto mjesto staviti nekoliko suvenirnica, ali isključivo obrtničkog karaktera: medičar, drvenarija, zlatovezi, umjetničke slike....joj, koliko samo mogućnosti tu ima......
|
I šta je s kipom Kuge? Pa neće se valjda Mango vječno reklamirati tamo?? To već stoji par godina?!?! |
|
|
|
|
|
|
|