Autor |
Poruka |
Icy
Ukupno postova: 73 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
ei,jel možda neko zna jel rade sutra frizerski?
nadam se da rade...
barem do 12,i ja hepi...jer hitno moram na šišanje...ovih dana nisam stigla... |
|
|
|
|
|
josephine01
Ukupno postova: 2125 Lokacija: ispred ogledala Spol: Žensko
|
rade.. neki i do 15.00 h |
|
_________________ Za mene je svinja kralj životinja dok ne probam lava. |
|
|
|
josephine01
Ukupno postova: 2125 Lokacija: ispred ogledala Spol: Žensko
|
Upravo se vratih iz Wizarda. Strah me i spominjat to ime, kad vidim ovo sve prije napisano. Napokon sam zadovoljna sa frizurom. Imam kuštravu kosu i nikad, al baš nikad, nisam bila zadovoljna nakon što sam izašla iz salona. Kuštrava kosa je problematična (oni koji ju imaju znaju o čemu pričam), a ovo je prvi put da je ošišana kako spada. Eto, curly girls, go to Wizard! Ugodna je atmosfera, cure su me ponudile kavom, savjetovale me, oprale mi kosu, ošišale i isfenirale za 95 kn. Istina, cijena je skuplja nego drugdje, ali sam sa frizom zadovoljna.
Hvala Loona na preporuci! |
|
|
|
|
|
ruana Ukupno postova: 1374 Spol: Nebitno
|
mene zanima, kako otici kod frizera da ti osisa ispucale vrhove,a da ti ne osisa pol kose. i koji frizerski toplo preporucavate,a da mi ne nabrojite sad tu sto da moram birati adresu mi molila,hvala |
|
|
|
|
|
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Odi do Kike u Huttlerovoj, znam joj momka pa mozda dobijem pivo... |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
|
Lucija
Ukupno postova: 72 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
namaah je napisao/la: ›
Moze li mi netko, molim vas, reci ime salona u osijeku u kojem se prodaju Matrix proizvodi, tocnije boje za kosu.Nisam iz osijeka pa neznam bas, Ili radno vrijeme subotom.. Hvala unaprijed[
|
matrix boje se ne mogu kupiti jer su to isključivo boje za profesionalnu upotrebu,a i sam proizvođač zabranjuje njihovu preprodaju odnosno slobodnu prodaju.
tako da se s njima možeš bojati jedino u salonima koji rade s matrixom, eventualno ako ti frizerka koja s njima radi pristane prodati... |
|
|
|
|
|
Lucija
Ukupno postova: 72 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
ruana je napisao/la: ›
mene zanima, kako otici kod frizera da ti osisa ispucale vrhove,a da ti ne osisa pol kose. i koji frizerski toplo preporucavate,a da mi ne nabrojite sad tu sto da moram birati adresu mi molila,hvala
|
dođi kod mene...obećavam da ti neću ošišati pola kose... |
|
|
|
|
|
Loona
Ukupno postova: 3713 Lokacija: somewhere on Mars Spol: Žensko
|
josephine01 je napisao/la: ›
Eto, curly girls, go to Wizard! Ugodna je atmosfera, cure su me ponudile kavom, savjetovale me, oprale mi kosu, ošišale i isfenirale za 95 kn. Istina, cijena je skuplja nego drugdje, ali sam sa frizom zadovoljna.
Hvala Loona na preporuci!
|
Molim i drugi put i baš mi je drago da si zadovoljna..
mene zanima, kako otici kod frizera da ti osisa ispucale vrhove,a da ti ne osisa pol kose. i koji frizerski toplo preporucavate,a da mi ne nabrojite sad tu sto da moram birati adresu mi molila,hvala
|
Pa eto, odi u Wizard.. Broj tela na pm.. |
|
_________________ Svako rješenje ima problem. |
|
|
|
Elena_Os
Ukupno postova: 1795 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Loona je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Eto, curly girls, go to Wizard! Ugodna je atmosfera, cure su me ponudile kavom, savjetovale me, oprale mi kosu, ošišale i isfenirale za 95 kn. Istina, cijena je skuplja nego drugdje, ali sam sa frizom zadovoljna.
|
|
Pa eto, odi u Wizard.. Broj tela na pm..
|
Koliko Maja plaća reklamatore ??
Ako kažete ništa ili ako pokušate zanijekati popuste, ne vjerujemo Vam ! |
|
_________________ Carpe diem! |
|
|
|
Loona
Ukupno postova: 3713 Lokacija: somewhere on Mars Spol: Žensko
|
e pa meni baš ništa, to mi je jedna od najboljih frendica.. |
|
_________________ Svako rješenje ima problem. |
|
|
|
Andrea Zuckerman
Ukupno postova: 153 Spol: Nebitno
|
Loona je napisao/la: ›
|
|
Pa eto, odi u Wizard.. Broj tela na pm..
|
u Wizardu sigurno ostaješ bez pol kose! Kad se maja razmaše ne zna stat! |
|
|
|
|
|
Heroina9
Ukupno postova: 468 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Jel zna neko frizerski ili osobu koja povoljno skida ofucane ekstenzije?Hitnooo jeee..... |
|
|
loris Ukupno postova: 10 Spol: Nebitno
|
U utorak sam bila prvi puta u frizerskom salonu Nora na Divaltovoj. Šišala me Ivana. Ne znam kada sam zadnji puta bila tako zadovoljna frizurom. Onako kako sam htjela, točno tako sam i dobila, što je za mene rijetkost, jer uglavnom frizeri provode svoju volju Tako da preporučam taj frizerski! |
|
|
|
|
|
CipelicaLutalica
Ukupno postova: 23 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Dečko mi se nedavno išao šišati u Stil u Županijskj i kaže da je prezadovoljan, a i iskreno kad sam ga vidjela nije bio unakažen, baš naprotiv! Svaka pohvala Ivani! |
|
|
|
|
|
Padre Ukupno postova: 2 Spol: Nebitno
|
Da. Slažem se. Frizerski salon Leonila je najbolji i za muškarce. Frizerke vam daju pozornost i vrijeme. Gdje vas ošišaju za 5-10 minuta, to nije pravi frizerski salon. |
|
|
|
|
|
|
|