Autor |
Poruka |
Zodijak Ukupno postova: 543 Lokacija: Halloweentown Spol: Nebitno
|
bajkers, nesi, rock, rudnik... |
|
|
|
|
|
zbunjena
Ukupno postova: 61 Lokacija: OSIJEK Spol: Žensko
|
pa mislim sta rec na ovu temu folk hit i to jos u zrinjevcu jos ce za koju godinu bit u novoj dvorani naravno kad se bude nekog masno potplatilo |
|
|
|
|
|
kudjaokomtiskokom
Ukupno postova: 252 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
dobro sto je vama? koncert k'o koncert. dok me nitko ne sili da nest slusam-ne zanima me. |
|
|
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
e viš što je najgore počeli su nas siliti da to slušamo. kako pitaš se? pa recimo samo kroz našu najpoznatiju "glumicu" severinu koja je na mala vrata pustila estradu RH na pašu mladima popularnog melosa svojim novim albumom i glavnim hitom "gas gas" koji je okorjela cajka. brže bolje joj se priključila ona tupava Simonica, a uskoro će i drugi. i gdje sad tu dolazi siljenje ? pa lijepo, uđem ti ja nekidan u jednu od robnih kuća, a ono iz svih zvučnika raspašoj "gas gas trite trite gas gas trite trite skoči poskoči da ti vidim oči op op curo sa sela gas kabina motor v12 benzin op op bregasto vratilo i kurbla da te jebe zguza op op" e sad ako to nije siljenje ne znam šta je |
|
|
|
|
|
josephine01
Ukupno postova: 2125 Lokacija: ispred ogledala Spol: Žensko
|
|
|
|
kudjaokomtiskokom
|
@Monstrum: siljenje bi bilo da ti netko dodje u kucu, veze te za stolicu i pusta ti The best of ________ (umetnuti ime onog kog ne volis slusat).
ima glazbe koja me zivcira.
npr. ono sto se vrti na Narodnom radiju.
al ono sto me trenutno najvise "raspizđuje" (u nedostatku bolje rijeci) je sto se nas Slavonski pretvara u upravo taj Narodni (zasad bez Nede Ukraden, al ne znam dokad i to).
nervira me play lista u Tufni - pa ne idem tamo. ako i odem to je zbog drustva.
jer ak treba s drustvom cu cak i na tamburasima stajat i trpit. jer se mogu iskljucit. i "think happy thoughts".
Severina i Simonica nisu lude. vidjele cure sto se prodaje pa to i rade! (iskreno, "Gas, gas" mi je ok pjesma, volim kad se mogu iskakat na nesto. ja ju dozivljavam kao sprdnju, a ne lirski trenutak)
nekad mi neka pjesma prija, pa bilo to nesto od Metallice, Britney Spears, AC/DC, Mr. presidenta ili Emine Jahovic. ne silujem nikog da shvati moj glazbeni (ne)ukus, niti ja pokusavam shvatiti njihov.
Live and let live.
Ako ti glazba u trg. centrima toliko smeta - nosi cepice za usi. |
|
|
|
|
|
Monstrum
|
kudjaokomtiskokom je napisao/la: ›
Ako ti glazba u trg. centrima toliko smeta - nosi cepice za usi.
|
to je kao da si rekla ako ne voliš plavu boju iskopaj si oči i žao mi je ali meni je siljenje što moram u svakom drugom trg centru slušat nečija cajkaroška izdrkavanja |
|
|
|
|
|
exHOP3on
Ukupno postova: 4356 Spol: Muško
|
Monstrum je napisao/la: ›
to je kao da si rekla ako ne voliš plavu boju iskopaj si oči
|
|
|
|
kudjaokomtiskokom
|
Monstrum je napisao/la ( Pogledaj post): ›
kudjaokomtiskokom je napisao/la: ›
Ako ti glazba u trg. centrima toliko smeta - nosi cepice za usi.
|
to je kao da si rekla ako ne voliš plavu boju iskopaj si oči i žao mi je ali meni je siljenje što moram u svakom drugom trg centru slušat nečija cajkaroška izdrkavanja
|
pa i nije bas. ako vec hoces usporedjivat s bojom onda je to kao da sam ti rekla ako ne volis plavu boju zazmiri da ju ne vidis. |
|
|
|
|
|
Monstrum
|
potejto - potato, tomejto - tomato |
|
|
|
|
|
D.E.A.
Ukupno postova: 188 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Kolika je cijena ulaznica? |
|
_________________ Jebe mi se za sve vas! |
|
|
|
D.E.A.
Ukupno postova: 188 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
80kn.Vidih sad. |
|
_________________ Jebe mi se za sve vas! |
|
|
|
exHOP3on
Ukupno postova: 4356 Spol: Muško
|
D.E.A. je napisao/la: ›
Kolika je cijena ulaznica?
|
paz da ne zgineš tamo, osjećam neku zavjeru na forumu, bit će vatrometa |
|
|
bota6 Ukupno postova: 4 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
mentalni sklop koji slušaju i mentalni sklop onih koji neslušaju, hm, baš bi se volio naći s nekim ko drži do nekih izjava o ljudima koji slušaju sve i nisu ograničeni na jednu stvar u životu. Meni nije problem, dokazao sam mnogima i dosta njih je palo, žao mi je što moram reć, ali inteligencija se nemjeri sa vrstom glazbe ili sa završenim fakultetom. Fakultet u životu donosi samo veću plaću na radnom mjestu, ako se radno mjesto može uopće nać. Sa svojim znanjem i srednjom školom i slušanjem cajki sam bacio na pod 200 ljudi koji su htjeli moj posao, dakle, ovo je najava, kome se to nesluša, neka zaobiđe temu i nađe si ono u čega se ograničio.... |
|
|
|
|
|
Monstrum
|
ja sam spreman za najveće hitove dare bubašpare i gojke radodajke. naoštriJo sam kitu za sve cajkare u pičnjacima, naime do negdjeprije je pojam bio dopičnjak jer je dolazio kao što sama riječ kaže do pičke no sada su moderni pičnjaci pošto mu je jedini zadatak prekrivanje pičke dok se guzovi slobodno tarlahaju uz milozvuke sintisajzera i armonike dugmetare govnare. pa ću da dođem tamo naliven šljokom (domaćom šljivovicom molim lijepo), zapojasan s rengasom (za neupućene rengas je ručni pištolj poznate proizvodnje nama najdostupniji tetejac iliti tetka na crnom tržištu nabavljiv već za nevjerovatnih 500kn) pa ću da se derem iz petnih žila na najpoznatiju i najmiliju mi melodiju "oj desanka deso zakolji mi prase ispeci mi meso ženiću te zna se" dok mi bubiće para dreka ko da se pare dvije tasmanijske nemani. nakon što se nauživam prvih par taktova za već pomenute guzove ću ufatit par malodobnih cajkara, odvuć ih u moj bemve peticu na dobar blovdžab dok se ubijam u bureku s mesom. kad dobro svršim i nažderem se vraćam se unutra po pivo da me okrijepi, a onda će neko i da najebe od pomenutog rengasa a možda i noža. možda dođem kuć jednom, a možda i ne. |
|
|
|
|
|
|
|