Autor |
Poruka |
maxonja Ukupno postova: 15 Spol: Nebitno
|
Zodijak je napisao/la: ›
Do sada se nismo obazirali na takve njegove ispade, ali hebote da baš svaku subotu mora upropastiti? I zar se mora tako obraćati ljudima kao da su zadnja govna? Žalosno... i to još u Cadillacu.
|
jel bude petkom tamo neš? nisam bio pa me zanima...da naletim.. |
|
|
|
|
|
tranquilize Ukupno postova: 548 Spol: Muško
|
idiot teski taj zastitar, samo probleme trazi, nemoze se covjek ni opustiti kad znas da neka budala vreba iza coska na svaki tvoj pokret
valjda je brusio zanat u q ili koktelu... |
|
|
|
|
|
exHOP3on
Ukupno postova: 4356 Spol: Muško
|
jebote, moram doć jednom trijezan tamo da vidim tog "zaštitara"...
petkom niš posebno, no i sam rijetko naletim baš petkom tak da ne znam, al mislim da nema... |
|
|
fuldstændigamok
Ukupno postova: 711 Lokacija: Behind you Spol: Muško
|
Ni ja ga nisam nikad vidio |
|
_________________ L' essentiel est invisible pour les yeux. |
|
|
|
|
tranquilize je napisao/la: ›
idiot teski taj zastitar, samo probleme trazi, nemoze se covjek ni opustiti kad znas da neka budala vreba iza coska na svaki tvoj pokret
valjda je brusio zanat u q ili koktelu...
|
da,da u Q-u je radio..dobio korpu u dupe kad se k..io i smlatio klinju a ono načelnikov sin..haha!pa se ti u ćuzi šajbaj!pa u westu,klincima utjerivo strah u kosti..jadan li je takav život.. |
|
|
|
|
|
exHOP3on
Ukupno postova: 4356 Spol: Muško
|
pijo sam i gledo nešt na teveju u birtiji, neka utakmica, štajaznam...
I vikali smo Korejša, Korejša! |
|
|
Zodijak Ukupno postova: 543 Lokacija: Halloweentown Spol: Nebitno
|
u oxygene u prekratko tzrajaloo sad se vratio ko zadnji idiot plesao od početkaa do samoog kraja još me i zaštitar išo prcat u mozak pravio budalu od senbe malo sam zuja. i da bio sam um s co baru bilo kull bejebe, sapavat idem sad laku noć svim ljudima dobrre volje. bio disko trešš meni je bilo za sdušu alphaville i duran duran jeaaa |
|
|
|
|
|
avantgarde Ukupno postova: 818 Spol: Nebitno
|
Sviralo se i zabavljalo raju po selima
Petak - Aquarius, Zagreb
Subota - Del Lago, Subotica
ne znam kak stojite s linkovima drugih portala pa cu ih ipak okacit, a vi ih ako smetaju skinite.
http://www.subotica.com/photo/album/41743/ |
|
_________________ Imali smo i većih problema pa ih nismo riješili! |
|
|
|
Zodijak Ukupno postova: 543 Lokacija: Halloweentown Spol: Nebitno
|
maikemi više neću ni pivo platit u jbnom kadilaku jebo ga redar da ga jebo!! tako ponižavat cure meni se povraća! Čak ne smiješ ni ispred kadilaka na ogradu se naslonit mater mu jebem! još fali dress code i imamo novi q club jebote!
neka si zbroji te daščice, čačkalice u glavi i nek se s ti zahebava, kreten! on mi ide od cadillaca napravit haciendu u vodicama krele kriplovski! fuj!
...na izlazu sam ga pitao za dopuštenje jel smijem prdit, kreten jedan! hehe nije se snašao.... govno! |
|
|
|
|
|
|
Zodijak je napisao/la: ›
maikemi više neću ni pivo platit u jbnom kadilaku jebo ga redar da ga jebo!! tako ponižavat cure meni se povraća! Čak ne smiješ ni ispred kadilaka na ogradu se naslonit mater mu jebem! još fali dress code i imamo novi q club jebote!
neka si zbroji te daščice, čačkalice u glavi i nek se s ti zahebava, kreten! on mi ide od cadillaca napravit haciendu u vodicama krele kriplovski! fuj!
...na izlazu sam ga pitao za dopuštenje jel smijem prdit, kreten jedan! hehe nije se snašao.... govno!
|
ajoj...pa šta te tako izbacilo iz takta? moram priznat da je prema meni bio oke,cura moja polagala kod njega pa.. al očito sam jedini..vidio sam da je nekom nešto srao kasnije al..kako ponižavao cure? šta je rekao za prdit? danapravimo filharmoniju tamo?hehe |
|
|
|
|
|
sokrat
Ukupno postova: 982 Lokacija: ....ispod mosta.... Spol: Muško
|
di sam bio...??? u p.m. sam bio...
odem van prvi puta nakon skoro godinu dana....svugdje jadno....tvrđa u qurcu...vraćam se kući i prolazim kod patike,a ono fino pucnjava....odlično...super mi je bilo....sad znam da više ne idem van...dobro mi je i kod kuće..hvala |
|
_________________ "....jebe mi se za nacionalnu,vjersku i rasnu pripadnost....ja sam čovjek i to je to..." |
|
|
|
empetri
Ukupno postova: 656 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
ja bio na azri u zabregu, rockz |
|
_________________ --
Finding beauty in the dissonance. |
|
|
|
legica_os
Ukupno postova: 4562 Spol: Žensko
|
bila u bircu gledala tekmu pa malo pikada i doma na krnjanje |
|
_________________ Sada sam shvatila da ti je bilo teško,dok sam te varala,lagala te sa smiješkom,šta mogu kada sam
takva, rođena sa greškom |
|
|
|
|
šta sinoć nije radio cadillac? i šta je to večeras tam? |
|
|
|
|
|