Autor |
Poruka |
kudjaokomtiskokom
Ukupno postova: 252 Lokacija: Osijek Spol: Nebitno
|
mene su u zivotu "dovatila" tri manijaka - MISLIM 3 razlicita.
1. put: iz grmlja preko puta vojarne netko vice HEJ, ja se okrenem i, naravno, imam sto vidjet. ciko miluje svoj ponos.
2. put: isto to al u drvenom parku usred dana
3. put: u prolazu kraj dvorca u Strosiki jedan decko je isto imao potrebu pokazat mi svog malog.. dva dana kasnije na istom mjestu ga je pokazao i mojoj mami, sjeo na bicikl i dok je prolazio kraj nje ju copio za dupe. brat i prijatelji su ga lovili danima, al vise se nije pojavljivao. Nismo nista prijavljivali, ali smo svima u susjedstvu koji imaju djecu rekli da ih ne pustaju vise same da se tamo igraju.
Prosle su 4 god. od ovog zadnjeg i ciko na kaputu se vise nikad nije vratio.. mozda mu je netko negdje presudio?
uglavnom, navikla sam se na takve pizdarije i ne uzrujavaju me previse. imam uvjezbani odgovor, nesto na varijantu "joooooj, kak ti je maaaaliiiii" ili "vidjela sam i vecih" i to je to. kako bih reagirala da pokusa nesto vise od pokazivanja? ...
ne znam jel jedan od ovih manijaka "moj" ciko, ali definitivno ga treba uhvatit i odrezat mu jaja. Po meni je kastriranje idealna kazna za sve seksulne prijestupnike. |
|
|
|
|
|
redhead Ukupno postova: 131 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
a jesam se nagledala tečajeva za samoobranu na youtubeu - mogu samo preporučiti tjelohranitelj se još traži, ali nije obavezan
samo mi dođi |
|
|
|
|
|
Josephine
Ukupno postova: 88 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
zen031 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Da se razumijemo, nisam ni ja za to da im se da buket cvijeća i plakete, ali smrtna kazna, ma daaaj...
|
dobro je, samo se ti strpi dok osijek ne dobije svoj slucaj susnjara, pa cemo te onda opet pitati koja bi bila odgovarajuca kazna.
onaj prosli manijak je izjavio da se "nije mogao kontrolirati." ako ovo nije jebeno veliki crveni signal da je lik mentalno poremecen, onda ne znam sto je. mislis da ce se to promijeniti? cekaj da izadje iz zatvora pa cemo vidjeti. u slucaju takvih bolesnika moze jedino doci do eskalacije nasilja. i takvima nema pomoci. (tj. metak u celo bi bio dosta dobra metoda. ) |
|
|
|
|
|
Bojo
Ukupno postova: 1705 Spol: Muško
|
ja se pitam šta baka od 60 god ima radit u ulazu u 7 h ujutro,još petak...nije ni to za pohvalit... |
|
_________________ TIII ZNAŠ ŠTA JE ISTINA...........IMA...U OVOJ DRŽAVI....KO JE ZADUŽEN....ZA ISTINU !!!! |
|
|
|
oshorny Ukupno postova: 27 Spol: Nebitno
|
ma vi ste mene krivo razumili! ma ja bi njemu met.. u celo bez daljneg,ali idem s tim da smo svi bozija djeca i svi imamo pravo na oprost! ali cekaj,das mu zatvor od 10 god! i kad izade mislis da nece ponovo napadat? mos misliti! njega treba napatiti...a u zatvoru je banja! nist nerade,jedu za dabe i piju....treba ih muciti maximalno svaki dan(naravno nemislim na pravo mucenje),nego da liju znoj i suze za ono sto su napravili...... |
|
|
|
|
|
MacaPapucharica
Ukupno postova: 3162 Lokacija: tu. Spol: Žensko
|
adebisi-jug2 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
ja se pitam šta baka od 60 god ima radit u ulazu u 7 h ujutro,još petak...nije ni to za pohvalit...
|
toooooo, adebisi, toooooo!
a, kako šta će? pa ide na tramvaj, vozati se, štedi žena na grijanju
a sad ozbiljno...
svakodnevno i svakonoćno hodam sama uokolo i nisam se bojala...u biti, još uvijek se ne bojim, ali nije mi svejedno...i lako meni sračkati i zajebavati se da nek me samo napadne, napast ću ja njega, ali nije to baš samo tako...sve se bojim da se ne bih paralizirala od straha u takvoj situaciji i šta onda?Mislim, da me netko zaskoči s leđa, nisam sigurna koliko bih uspjela ostati pribrana...neka oni prvo lika ulove, a onda ćemo razmišljati o kazni...nije vrag da ću stvarno okolo sa šrafcigerom/šilom/šiljkom za led hodati?
ili s onim za precvikat cigaru pa da precvikam nešto drugo, hm...
uloviti prvo, a onda ćemo lako!
hm, i da, ima pravo @redhead, potražujem tjelohranitelja i ja |
|
_________________ naivna k'o francuska sobarica |
|
|
|
zlusch
Ukupno postova: 2038 Lokacija: Sjenjak Spol: Muško
|
kudjaokomtiskokom je napisao/la: ›
Po meni je kastriranje idealna kazna za sve seksulne prijestupnike.
|
Onda je za krađu idealna kazna rezanje ruke? Windowsi na kojima sada radiš su kupljeni? I Office isto? I Nero? I klincu koji ukrade žvaku treba rezati prst?
Ovi likovi su bolesni u glavu i treba ih prvo pokušati promijeniti na legalne i pravno prihvatljive načine. Ako to ne uspije i pokažu se kao recidivisti, a jebiga onda.... u samicu na kruh i vodu, ne znam što drugo. |
|
_________________ Lega, nije ti dumina što praviš diklića od butre kraj kondora u treski.... a ti Anonymous dođi k sebi dok još imaš kome!
47! Još se trese na udici.... |
|
|
|
kudjaokomtiskokom
|
zlusch je napisao/la: ›
Po meni je kastriranje idealna kazna za sve seksulne prijestupnike.
|
Onda je za krađu idealna kazna rezanje ruke? Windowsi na kojima sada radiš su kupljeni? I Office isto? I Nero? I klincu koji ukrade žvaku treba rezati prst?
Ovi likovi su bolesni u glavu i treba ih prvo pokušati promijeniti na legalne i pravno prihvatljive načine. Ako to ne uspije i pokažu se kao recidivisti, a jebiga onda.... u samicu na kruh i vodu, ne znam što drugo.
|
sto se tice moga kompa - odgovori na sva pitanja su: Da.
i mislim da je usporedjivanje kradje (znaci nezivog predmeta) i seksualnog prijestupa (u koji je uvijek ukljucena osoba - zrtva) preglupo.
kastracija sama nije dovoljno dobro rjesenje - jer kod svakog takvog prijestupa osim spolne postoji i psiholoska komponenta. ali ovako makar rijesis jednu...
za cap-cap sam za one recidivirane.
eto, kad uhvatimo jednog ti ga prvo kaznjavaj i rehailitiraj, pa kad se nakon 2 god vrati na ulicu i ponovi - ja cu ga kastrirat.
sto je najgore, kod takvih prijestupa prvi put najcesce nije i zadnji. |
|
|
|
|
|
zlusch
|
i mislim da je usporedjivanje kradje (znaci nezivog predmeta) i seksualnog prijestupa (u koji je uvijek ukljucena osoba - zrtva) preglupo.
|
I kod krađe postoji žrtva - pokradeni. I zamisli frustraciju čovjeka koji potroši svoju kičmu, znoj i vrijeme za nešto što mu puno znači, a onda mu to netko jednim potezom oduzme.
Rezanje ruke je bio sarkazam na šerijatske zakone koji predviđaju drakonske kazne za neka zlodjela kakve zagovaraju neki forumaši ovdje.
za cap-cap sam za one recidivirane.
eto, kad uhvatimo jednog ti ga prvo kaznjavaj i rehailitiraj, pa kad se nakon 2 god vrati na ulicu i ponovi - ja cu ga kastrirat.
sto je najgore, kod takvih prijestupa prvi put najcesce nije i zadnji.
|
Nekako bi se mogli složiti ovdje - prvi put često nije i zadnji. Ali ne bih ja tu išao tako radikalno - mislim da bi bilo sasvim dovoljno dovesti muški dio rodbine i prijatelja te cure da dotičnog manijaka propuste kroz šake, cipele i ostala priručna sredstva. Volio bih vidjeti nekog recidivista nakon takve fizikalne terapije.
Mislim, svi smo tu nešto hrabri i puni destruktivne energije.... a kako bi se ponijeli u konkretnom slučaju? Tko bi imao muda poslati na traumatologiju nekog takvog morona i onda imati sranja sa zakonom? Tko bi bi dovoljno hrabar polomiti rebra i opizditi nogom u jaja nekog pedofila obučenog u ljubičastu haljinu?
Ajd, da vas čujem..... |
|
_________________ Lega, nije ti dumina što praviš diklića od butre kraj kondora u treski.... a ti Anonymous dođi k sebi dok još imaš kome!
|
|
|
redhead Ukupno postova: 131 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
bome, ako netko želi biti moj tjelohranitelj - ne smije se bojati opaliti ga gdje boli |
|
|
|
|
|
Josephine
|
zlusch je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Ali ne bih ja tu išao tako radikalno - mislim da bi bilo sasvim dovoljno dovesti muški dio rodbine i prijatelja te cure da dotičnog manijaka propuste kroz šake, cipele i ostala priručna sredstva.
|
mislis da bi to bilo dovoljno? mislis da se tako devijantna licnost moze ispraviti sakama?
sto mislis koliko ima manijaka koji godinama seksualno zlostavljaju druge osobe i djecu pa nitko za to ni ne zna zato sto zrtve o tome ni ne progovore. tko ce njih "propustiti kroze sake"? da, to je pravo rjesenje.
moje skromno misljenje je ipak to da bih za seksualne zlocine derala najvece moguce kazne. bez ikakve milosti. |
|
|
|
|
|
Josephine
|
oshorny je napisao/la: ›
ali idem s tim da smo svi bozija djeca i svi imamo pravo na oprost
|
onda neka mu oprosti, ali drustvo mu nema sto oprostiti. moze ga kazniti. i to posteno.
oshorny je napisao/la ( Pogledaj post): ›
ali cekaj,das mu zatvor od 10 god! i kad izade mislis da nece ponovo napadat? mos misliti!
|
mogu misliti. ako je to osoba koja ne kontrolira svoje nagone, sigurno ce to ponoviti. |
|
|
|
|
|
zlusch
|
Josephine je napisao/la: ›
zlusch je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Ali ne bih ja tu išao tako radikalno - mislim da bi bilo sasvim dovoljno dovesti muški dio rodbine i prijatelja te cure da dotičnog manijaka propuste kroz šake, cipele i ostala priručna sredstva.
|
mislis da bi to bilo dovoljno? mislis da se tako devijantna licnost moze ispraviti sakama?
sto mislis koliko ima manijaka koji godinama seksualno zlostavljaju druge osobe i djecu pa nitko za to ni ne zna zato sto zrtve o tome ni ne progovore. tko ce njih "propustiti kroze sake"? da, to je pravo rjesenje.
|
Nemam pojma. Uvjeren sam da bi jednom dijelu debila prisjelo i da bi se opametili. Ponavljačima tih i takvih pizdarija zapapriti bez milosti.
Josephine je napisao/la: ›
moje skromno misljenje je ipak to da bih za seksualne zlocine derala najvece moguce kazne. bez ikakve milosti.
|
OK, a kako bi onda kaznila najveće zločine? Zašto bi derala istu kaznu ovim iskompleksiranim jadnicima kao i pedofilima, silovateljima, ubojicama i pljačkašima? |
|
|
|
|
kudjaokomtiskokom
|
@zlusch - ti bi ga prebio, a ja b' mu maknula jajca.. pa vidis da smo se zapravo nasli!
ja sam svjesna toga da su to iskompleksirani jadnici i zbilja me ova "moja trojica" nisu toliko uzrujala jer sam bila "starija" (kod prve epizode imala sam 16) i jer me mama naucila kako da na tako nesto odreagiram.
isto tako me nisu probali ni taknut (tu mislim i na pipkanje i na mlacenje) jer da jesu.. ne znam bih li bila zdrava bas danas.
zamisli ti tu psihicke traume nekog 9godisnjeg djeteta nakon sto mu ciko pokaze pisu ili "pomiluje" u prolazu.. |
|
|
|
|
|
zlusch
|
@zlusch - ti bi ga prebio, a ja b' mu maknula jajca.. pa vidis da smo se zapravo nasli!
|
A čuj, svatko s malo zdravog razuma se tu može naći i odreagirat će na ovakvu situaciju prvo s gađenjem, a onda sa izvjesnom dozom bijesa.
A ti mi i dalje nisi odgovorila, kako bi se konkretno ponijela u slučajevima koje sam ti naveo gore? Ovako zvučimo kao klinci koji u pješčaniku debatiraju čiji je tata jači i tko može glasnije prdnuti.... |
|
|
|
|
|
|