Autor |
Poruka |
Lugar
Ukupno postova: 607 Lokacija: Hladovina Spol: Muško
|
Allende je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Ipak nekako mislim da ti su ti mostovi bili draži i lakši za podnijeti nego kad te Štajner ili Ižak natjeraju u Tvrđavicu...
|
Upravo su me oni i tjerali na tako nesto. "Zablji skokovi" su bili samo jedan od mnogobrojnih produkata njihove osebujne maste (Stajnerova ideja). A o ostalim oblicima ubijanja ne zelim ni zapocinjat... |
|
|
|
DanicaV
Ukupno postova: 4765 Lokacija: ... gdje caruje drugarstvo... Spol: Žensko
|
ajme, pitam što vam je bilo najomraženije a vi se raspilavili za nekakvim trčanjem, skakanjem......
skoro sam se dva puta ugušila na Srednjoškolskom kad smo morali trčati ne znam koliko krugova. onda su mi objašnjavali da se kao krv nakupi u jetri........koja panika.
očito nisam "un tip sportif". |
|
_________________ "To je nepravda" Kalimero |
|
|
|
--- Ukupno postova: 2910 Spol: Nebitno
|
sjetio sam se i marksizma. mrzio sam taj predmet samo zbog glupače koja je mislila da ga predaje.
jedina utjeha mi je bila da i ona mene mrzi jednakom mjerom i da je i njoj svaki sat marksizma na kom sam bio prisjeo... |
|
|
|
|
|
DanicaV
|
mi smo imali sreću s profesorom marksizma.
čovjek je predavao čistu filozofiju. |
|
|
|
|
|
roguljićka je mislila da zna...doduše samo marksizam, ali i samo je umislila da ga zna.... |
|
|
|
|
|
roca
Ukupno postova: 317 Lokacija: osijek Spol: Žensko
|
Ja sam imala super profa iz marksizma...bio je pravi filozof i jedini nas je učio razmišljati u hrpi ekonomskih (stručnih predmeta |
|
_________________ Dogs think they are human, cats think they are God. |
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
...daktilografija i stenografija=Lukićka sa ravnalom u ruci i opleti svakog po prstima tko gleda u tastaturu dok piše... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
DanicaV
|
roca je napisao/la: ›
Ja sam imala super profa iz marksizma...bio je pravi filozof i jedini nas je učio razmišljati u hrpi ekonomskih (stručnih predmeta
|
da nije profesor Popović. čovjek je legenda! |
|
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
...malo offtopic, ali bas jucer, prekjucer vidjeh jednog od brace slanovic...ne djeluje mi baš kao da bi mogao više i potrčati...ali duh je ostao isti... ... |
|
|
|
|
|
Allende
Ukupno postova: 536 Lokacija: London Spol: Muško
|
anakonda je napisao/la: ›
...daktilografija i stenografija=Lukićka sa ravnalom u ruci i opleti svakog po prstima tko gleda u tastaturu dok piše...
|
Sjećam se koliko smo žalili vas koji ste prolazili Tamarinu torturu, dok smo mi kod Stojana uživali u istom predmetu.... |
|
_________________ Najljepse su price na jastuku ispricane i za kafanskim stolom zaboravljene |
|
|
|
DanicaV
|
Allende je napisao/la: ›
Sjećam se koliko smo žalili vas koji ste prolazili Tamarinu torturu, dok smo mi kod Stojana uživali u istom predmetu....
|
nije ni meni predavala, ali su se promijenile tri profesorice (Grgić-Vučemilović, Špišić - ako sam dobro zapamtila prezime, i šećer na kraju, Vukosavljevićka kod koje smo svaki dan morali za dz napisati stranicu gusto kucanog teksta, bez farbanja i ispravljanja grešaka; pregovarali smo za nedjelju, da li 6 ili 7 stranica tjedno, a ona nam fino objasnila da kad je vještina u pitanju, nema nedjelje, svetka ni petka)
prepisala sam cijelu Nušićevu Autobiografiju (nije smio biti tekst s puno dijaloga, molit ću lijepo!), Povijest civilizacija....... |
|
|
|
|
Alana Bates
Ukupno postova: 1359 Spol: Žensko
|
Sjetila sam se još jednog: TEHNIČKI! Mislim da osim toga nisam imala beskorisniji predmet. |
|
|
|
|
|
|
i ja sam se sjetio još jednog: njemački.
a, onda je stigla bomba koja se zvala dijana...zavoleo sam taj predmet... |
|
|
|
|
|
Marigold
Ukupno postova: 511 Lokacija: krevet Spol: Žensko
|
Meni su najgori bili fizika, zemljopis... sad računovodstvo
A dobri matematika, statistika, sociologija |
|