Autor |
Poruka |
OsijekNepokoreniGrad
Ukupno postova: 724 Spol: Nebitno
|
ŠTo se dogodi kad klinkeš na last known config? |
|
|
|
|
|
legica_os
Ukupno postova: 4562 Spol: Žensko
|
čekaj da ga upalim opet,svaki put ga moram restartirati |
|
_________________ Sada sam shvatila da ti je bilo teško,dok sam te varala,lagala te sa smiješkom,šta mogu kada sam
takva, rođena sa greškom |
|
|
|
legica_os
|
kao počne pokretati wind. i ide kao i izbaci me i vrati na početak kao da sam ga restartirala i evo opet kao ulazi u win |
|
_________________ Sada sam shvatila da ti je bilo teško,dok sam te varala,lagala te sa smiješkom,šta mogu kada sam
|
|
|
legica_os
|
i plavi ekran |
|
|
|
|
legica_os
|
_Jimmy_ je napisao/la: ›
jooj user32.dll je za GUI što znači da možeš do cmd-a preko command line-a prekopiraj file s cd-a i gotovo
|
kako da ovo napravim? |
|
|
|
|
Elena_Os
Ukupno postova: 1795 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
|
|
|
PijaniPatuljak
Ukupno postova: 35 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Servis...
Sigurno postoji netko u tvojoj firmi tko zna tko je zaduzen za servisiranje racunala...
I da, nemoj sama cackat jer znam da nisi strucna... |
|
|
|
|
|
legica_os
|
de pomozi mi molim te |
|
|
|
|
legica_os
|
nosit ću ga kući ako imaš vremena skočit do mene popodne? |
|
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
Treba samo prekopirat user32.dll file, kako ti je _Jimmy_ već rekao.
U krajnjem slučaju, možeš ubaciti Windows CD i napraviti repair instalacije i to bi trebalo (valjda) riješiti stvar.
U najkrajnjijem slučaju ( ) treba nekako prebaciti bitne podatke s diska (zašto se ne snima backup mi nikad neće biti jasno) i ajmo Jovo nanovo s Windozama.
Mislim da će ti rješenje broj 1, već prije predloženo od strane _Jimmy_a, biti sasvim dovoljno.
E, udovolji mi pa mi reci - koji antivirus imaš na tom laptopu? |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
OsijekNepokoreniGrad
Ukupno postova: 724 Spol: Nebitno
|
Ako je AVG 8 onda je sve jasno - on zna radit probleme i taj file označiti kao inficiran |
|
|
|
|
|
legica_os
|
Nod32 imam
Ne mogu na repair jer ne znam admin.lozinku.
a kako da kopiram s cd-a kad mi neće ni pokrenit win. ? |
|
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
to su već viši trikovi |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
|
|