Autor |
Poruka |
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
...ovako, imam URC Smart Vision 22d-8a i naravno da sam nešto sprčkala i blokirala...da li netko zna/ima/kuži se kako da ga kodiram ponovno za Panasonic tevej?...ili kako to već ide....znam da mi trebaju neki kodovi, našla sam neke podatke na netu, ali nemam čak ni upute za upotrebu....help.....pliz? |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
Elena_Os
Ukupno postova: 1795 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
|
|
_________________ Carpe diem! |
|
|
|
anakonda
|
...hvala ti puno, no opet imam pitanje: daljinac mi je kodiran na jedan tv, no ja ga želim sad prebaciti na drugi...kodove imam, ali ne znam sada što i kako.... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
Elena_Os
|
Nema na čemu..3 minute googlanja...
na koji tv ga želiš prebaciti ?
Kratka sam s prometom (nemam flat), tako da nisam skidala s rapid-a user manual...(imam još 100mb do 1. u mj. )
koliko mi je poznato u uputama treba biti popis kodova za sve marke uređaja i tipke kojima to umemoriraš...zar nije navedeno? |
|
_________________ Carpe diem! |
|
|
|
Elena_Os
|
|
|
|
anakonda
|
...dakle, @elena, puno ti hvala, ja sam nešto guglala, ali nisam naletila niti na jedno od ovoga što si mi ti poslala....u zahvalu - eo brdo kikosha .... |
|
|
|
|
Elena_Os
|
|
|
|
zeros
Ukupno postova: 2887 Spol: Muško
|
|
|
|
Elena_Os
|
|
|
|
anakonda
|
...eto, vrijedilo je truda, hvala još jedaret, mali radi ko vekerica... |
|
|
|
|
Elena_Os
|
|
|
|
|
|