Autor |
Poruka |
Loona
Ukupno postova: 3713 Lokacija: somewhere on Mars Spol: Žensko
|
Leteci mungos je napisao/la: ›
DanicaV je napisao/la: ›
Baš si zločest.
|
Znam... ;-)
Citat: ›
p.s. Znači prvo ispitaš je li mačak ili mačka?
|
Khm, kad vec pricamo o kucnim ljubimcima, drazi su mi macori. Karakterom su blizi zenama.
Macke su nekako predobre, k'o psi... tupavi i veseli...
Macori su prefrigane, proracunate ljenguze koje vole da ih se mazi... ;-)
Buduci da volim zene - volim i macore...
|
Eh, eh.. Ne bih se složila baš obzirom sam imala mačka 17 godina u stanu (morala sam ga uspavati 5.06. o.g. šmrc-šmrc) a godinu dana imam mačku i to su dvije različite priče..
on nikada nije bio umiljat osim kada bi trebao nešta a maženje se može nabrojati na prste jer se nije volio maziti, osim naravno kada je to njemu odgovaralo..
ali zato ova mala mačka.. pa to možeš maziti 3 dana bez prestanka i ne bi joj bilo dosta.. On je uvijek urlao kada je gladan, a ona ti se mazi oko nogu.. Pa ti vidi tko je pametniji.. Onaj koji galami ili ona koja na finjaka sve izvuče što joj treba.. |
|
_________________ Svako rješenje ima problem. |
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
anakonda je napisao/la: ›
...ma, bravo, Mungos, eo ti kikiriki za sliku vrle nam nogometašice:-)...
|
Ne znam treba li napominjati tko je Maca na slici, ali vjerujem da se nazire da ona nije onaj zgodni plavi picon sto drzi olovku i pravi se da zapisuje. ;-) |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
Leteci mungos
|
Loona je napisao/la: ›
on nikada nije bio umiljat osim kada bi trebao nešta a maženje se može nabrojati na prste jer se nije volio maziti, osim naravno kada je to njemu odgovaralo..
|
Khm, ne vidim gdje se mi ne slazemo. I ja sam napisao upravo ovo. ;-)
On je uvijek urlao kada je gladan, a ona ti se mazi oko nogu.. Pa ti vidi tko je pametniji.. Onaj koji galami ili ona koja na finjaka sve izvuče što joj treba..
|
Hm, naravno, onaj koji galami... Taj uvijek izvuce vise... |
|
|
|
|
DanicaV
Ukupno postova: 4765 Lokacija: ... gdje caruje drugarstvo... Spol: Žensko
|
|
Izjava dana! Mungos voli osobe koje stvaraju kaos!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
_________________ "To je nepravda" Kalimero |
|
|
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol: Žensko
|
...Mungos, tebi je logika bila jedan od omiljenih predmeta u srednjoj?... ... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
Loona
|
Eh Leteći, napisao si da su mačori sličniji ženama, a ja se s tim baš i ne slažem..
Mislim da smo ipak sličnije mačkama.. Uvijek smo umiljate (pogotovo kad nešto trebamo), za maženje sam/smo od 0-24 i pokušamo sve dobiti na finjaka.. Al kad potrošimo sve finjak resurse, eh onda grizemo, grebemo, urlamo i tako to..
iz osobnoga iskustva, gledajući ih godinama, rekla bih da su mačke ipak malo pametnije.. Al da ne bi ovo zvučalo previše isključivo: uvijek i svuda postoje iznimke.. he, he.. |
|
|
|
|
Leteci mungos
|
DanicaV je napisao/la: ›
Izjava dana! Mungos voli osobe koje stvaraju kaos!
|
...Mungos, tebi je logika bila jedan od omiljenih predmeta u srednjoj?... ...
|
Stvarno ste se uskokodakale... vidim, Mjesec je na pola, to znaci da je dobar dio zena ovih dana poprilicno plodno... (ako je vjerovati starim Sumeranima i dobroj staroj emipiriji)
Dobro je, sve je ok dok razlog kokodakanju nije urastanje kljuna u mozak...;-) |
Zadnja promjena: Leteci mungos; 20.06.2006. 13:23; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
|
|
gaap
Ukupno postova: 2694 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
|
|
|
anakonda
|
...Mungos,samo pokušavam uhvatiti logičan slijed tvojih misli, sori... ... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
Loona
|
...da, trebala je ona otići na SP...samo problem je u tome što ne bi mogla zbuniti protivnika, jer protivnik ne bi skužio da je žensko...
|
Al kao da nazirem neke sise.. ops.. pardon, grudi. |
|
|
|
|
DanicaV
Ukupno postova: 4765 Lokacija: ... gdje caruje drugarstvo... Spol: Žensko
|
gaap je napisao/la: ›
|
dvaput je dvaput, si probo s kozama?
|
Živio govornik!!!!! |
|
_________________ "To je nepravda" Kalimero |
|
|
|
anakonda
|
...da, da, izgleda da su ženski kromosomi ipak prevladali...i strukić je neki tu...ali sve to riješi jedan malo širi dres i da vidiš, Hrvatska odmah u finalu... |
|
|
|
|
Leteci mungos
|
Loona je napisao/la: ›
Eh Leteći, napisao si da su mačori sličniji ženama, a ja se s tim baš i ne slažem..
|
Prema onome sto si napisala, meni se cinilo da si i ti svjesna slicnosti... ;-)
Mislim da smo ipak sličnije mačkama.. Uvijek smo umiljate (pogotovo kad nešto trebamo), za maženje sam/smo od 0-24 i pokušamo sve dobiti na finjaka.. Al kad potrošimo sve finjak resurse, eh onda grizemo, grebemo, urlamo i tako to..
|
Ova izjava nam upravo govori da ste slicniji macorima... vi biste zeljele biti slicne mackama... a zapravo ste macori...
iz osobnoga iskustva, gledajući ih godinama, rekla bih da su mačke ipak malo pametnije..
|
Rekao bih da su zene slicnije macorima... takodjer iz osobnog iskustva...
Al da ne bi ovo zvučalo previše isključivo: uvijek i svuda postoje iznimke.. he, he..
|
To si dobro rekla... dok to postoji - postoji i nada... |
|
|
|
|
--- Ukupno postova: 2910 Spol: Nebitno
|
Al kao da nazirem neke sise.. ops.. pardon, grudi. [/quote]
onda imaš daleko bolji vid od mene jer ih ja ne vidim...ni u tragovima... |
|
|
|
|
|
Loona
|
Moraš se jako dobro skoncentrirati i gledati u Lotto znak... i nekim će se čudom pojaviti izbočine koje liče na sise, pardon grudi.. he,he.. |
|
|
|
|
|
|